Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM

Webbshop

Köp dina föreningskläder här

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till våra verksamheter.

Senaste nytt

Hjärtligt välkomna till julmarknad på Hyllie IP!
2022-11-25 23:14
Klockan 10 till 14 nästa lördag är det dags för julmarknad.

Den 3 december, mellan klockan 10 och 14, är det dags för grönsvart julmarknad på Hyllie IP. Vi hoppas att detta blir starten på en fin och mysig tradition för såväl våra medlemmar som andra boende i närområdet. Så varmt välkommen att ta med barnen, grannen och morfar till Hyllie IP denna dag!

 

Vad kan du förvänta dig av dagen?

På förmiddagen kommer det att arrangeras tomtematcher med några av våra duktiga, yngre ungdomslag. Kanske med inslag av en och annan tomtemor och tomtefar.

 

Det kommer även att finnas en hel del kul aktiviteter i julig inramning att ta del av, såsom chokladhjul, tipsrunda för mindre barn och gåtor för de större, kast med tomtesäck, träffa konservburkar och skjuta mål på tomte.

 

Vi kör favorit i repris på fotbollsloppis, ett mycket välkommet inslag under Hylliedagen, med möjlighet att köpa fotbollskläder och fotbollsskor till en mindre peng. Barnen växer snabbt och då är det bra för både miljö och plånbok med en andrahandsmarknad i klubbens regi ett par gånger per år.

Ni som vill lämna grejer till fotbollsloppisen kan ställa dessa i en plastpåse i anslutning till entrén klubbstugan. Vi är tacksamma för alla ”loppor” vi kan få in.

 

Grillen kommer att vara igång under hela julmarknaden och vi erbjuder även försäljning av glögg, varm choklad, grillade marshmallows och brända mandlar. Även fina små blomgrupper med jultema inför högtiderna.

 

Kort och gott hoppas vi att det finns något för alla.

 

Varmt välkomna!

Nyförvärv: Hyllie hör hemma i högre divisioner
2022-11-24 06:42
André Haneland kommer att spela en central roll i Hyllie IK:s herrlag framöver.

André Haneland ansluter till Hyllie IK:s herrlag och han lär bli en synnerligen viktig kugge i nästa års lagbygge. Han är uppfostrad i Malmö FF från åtta års ålder och tillhörde di blåe till ungdomsåren. 

- Som för många tonåringar var det svårt att ta plats i den klassiska U17-truppen, så resan gick vidare till Landskrona BoIS med spel upp till U19-allsvenskan, säger André Haneland. 

Då det var dags för A-lagsfotboll flyttade han till Kvarnby, som då låg i division 2. 

- När jag tog studenten beslöt jag mig för att bryta i Sverige och flytta till USA, där det blev college football (soccer). Bästa minnet från USA är ringen vi fick efter vi tog hem State Championship.

 

Varför blev det just Hyllie IK?

- Hyllie IK har alltid varit en klubb man känner till, en organisation med många ungdomslag hela vägen ner till de små knattarna, där en god sammanhållning och ett "gott gäng" hör till. Jag har länge velat spela fotboll igen och just ett "gott gäng" är ett måste för mig, samtidigt som det ska passa med jobbet. Det är även så att en viss Mukke (Mükremin Semovski, tränare) har varit delaktig i det hela - en kollega och en tydlig trygghet både på jobb och i klubben för mig.

 

Vilka förväntningar har du på kommande säsong?

- Hyllie IK hör hemma i högre divisioner, jag ser fram emot avancemang och många skratt på vägen. 

Damlaget vill stärka ledarstaben
2022-11-22 16:50
Hyllie IK tog i år klivet upp till division 3. Nu vill man utöka ledarstaben med ytterligare en engagerad tränare.

Vill du vara en del av vår grönsvarta gemenskap? Nu söker vi i Hyllie IK assisterande tränare (arvoderad) till vårt framstående damlag, som nyligen avancerade till division 3. 

 

Är du en engagerad ledare som vill du vara med och utveckla framtidens fotbollsspelare och samtidigt bygga på dina egna erfarenheter?

Då är detta rollen för dig.

 

Genom att vara en del av Hyllie IK:s tränargrupp bidrar du till att nå våra sportsliga mål på damsidan. Som assisterande tränare finns det stora möjligheter att bidra och utvecklas i din ledarskapsroll och bygga ett nätverk både på och utanför fotbollsplanen.

 

Ansvarsområden:

  • Bidra till förberedelser inför träningar och match.
  • Ha huvudsakliga matchansvaret för vårt utvecklingslag.
  • Matchförberedelser – Fogis, sportadmin.
  • Hjälpa huvudtränaren att bygga upp och leda övningar, samt plocka undan efter träning
  • Närvarorapportering vid träning och match
  • Säkerställa rätt material inför träning och match, såsom koner, västar, matchtröjor, bollar, medicinväska och spelarlicenser. Material tillhandahålls av föreningen.

Vi söker dig som är driven, brinner för fotboll, ledarskap och att arbeta med ett ungt lag. Du är kommunikativ och samarbetar väl med andra. Tidigare liknande erfarenhet som ledare/tränare ses som väldigt positivt, men är inget krav.

 

Hyllie IK erbjuder ett brett utbildningspaket och stöd för dig som ledare, med utbildningar både från Skåneboll och interna tränar- och ledarskapsutbildningar. Vi erbjuder även stöddokument och kontinuerlig support från kansliet. Ledarkläder ingår i uppdraget.

 

Låter det intressant? Kontakta vår ungdomsansvarige David Arvidsson om du är intresserad av uppdraget som assisterande tränare i Hyllie IK.

david@hyllieik.se

040163834, 0708186471

 

 

Vill du göra Hyllie IK ännu bättre?
2022-11-19 08:45

Valberedningen för Hyllie IKs styrelse förbereder nu för nästkommande år. Det finns nu möjlighet att anmäla intresse för att vara en del i styrelsen eller valberedningen. 

 

Hyllie IK klara för division 3
2022-11-18 21:53
Med tanke på att laget snubblade på mållinjen så anser tränarna att Hyllies division 3-status är befogad.

Hyllies damlag gick som tåget i division 4 under den gångna säsongen och vid sommarhalvtid var serieledningen både trygg och motiverad. Samtidigt fanns en oro för att missa förstaplatsen, med tanke på att serieomläggning innebar att guld som högst räckte till kvalplats mot en annan serievinnare. 

 

När man under hösten förlorade seriefinalen knappt mot Trelleborgs FF:s akademilag och greppet om serien tappades var därför besvikelsen stor. Men ansträgningarna var inte förgäves. I dagarna meddelade Skånes Fotbollsförbund att Hyllie IK får en vakant plats, sedan Ängelholms FF dragit sig ur division 3. 

- Vi är naturligtvis jätteglada för beskedet. Det har väldigt stor betydelse för hur vi ska förbereda oss för nästa år, men det kommer säkert också påverka vissa spelares beslut att stanna i klubben, säger Bjarne Werner, som leder laget tillsammans med Fredrik Malmros. 

 

En stomme av det unga laget har erfarenhet av F17 SM, där man kunde utmana de bästa elitlagen i södra Sverige. 

När man gick över till seniorspel visade det sig att många lag höll för låg kvalitet för att konkurrera. 

- Att spela division 4 även nästa år, där matcherna ofta slutade med tvåsiffriga vinster, hade känts tungt. På det sättet känner vi en lättnad. 

Bjarne Werner välkomnar att beskedet om division 3-status kom tidigt. 

- Frimånaden har precis börjat och vår serietillhörighet påverkar intresset för att komma hit. Men redan nu kan vi utmana de flesta division 3-lagen i både bredd och spets.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P2009, 19/11 16:49 
P2006, 14/11 21:59 
P2009, 12/11 16:24 
P2009, 07/11 21:11 
 
Sponsorer