SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
PEAB/ Hyllie IK: Dags för Malmös häftigaste tjejcamp!
2024-06-04 14:47
Gör som Line och många andra tjejer i åldern 7-13 år - delta i Peab Hyllie Girl Camp.

Varje sommar arrangerar Hyllie IK och PEAB en camp som riktar sig till enbart töser. 

Den är kostnadsfri, det serveras lunch och varje deltagare får en egen t-shirt. 

För nybörjare finns det möjlighet att låna skor, om vi hittar ett par som passar i storlek. 

 

Campen pågår måndag 29 juli till onsdag 31 juli, mellan klockan 10 och 15. Vi riktar oss till tjejer i åldern 7-13 år. 

 

Samtliga ledare rekryteras från våra äldre ungdomslag på tjejsidan. 

En camp av tjejer och för tjejer - helt enkelt. 

 

Anmälning sker via länken nedan: 

 

Bokning - Hyllie Idrottsklubb - SportAdmin

Grattis till vinsterna!
2024-06-02 15:18

 

Vilken fantastisk Hylliedag det blev! Stort tack till alla besökare, barn, ungdomar, ledare, föräldrar, sponsorer och eldsjälar som gjorde vår grönsvarta fotbollsfest möjlig.

 

Under dagen pågick ett lotteri med otroliga priser från årets sponsorer. Dragningen skedde kl. 14.00 och då hade många vinnare hunnit lämna Hyllie IP. Nedan följer de siffror/färger vars pris finns att hämta på klubben. Vi ber er ta svängen inom klubbstugan så snart som möjligt, senast söndag 9 juni för upphämtning. Ta med er vinstlott som inbyte! Observera att du som vunnit priset "Ost - kyld" bör hämta senast imorgon måndag då vinsten innehåller färskvaror. 

 

Stort grattis till alla vinnare!

 

Blå 34 - Presentkort Köld Glasstronomi

Rosa 25 - Biopaket Nordisk film

Grön 76 - Övernattning Malmö Arena Hotel

Rosa 21 - Te och presentkort Malmö Tehus

Grön 28 - Presentkort The Alley Escape Room

Blå 42 - Frukostcheckar Clarion Hotel Malmö Live

Grön 85 - Presentkort Mastio

Blå 36 - Matkasse ICA

Blå 1 - Presentkort Smood naprapati

Rosa 98 - Övernattning Malmö Arena Hotel

Blå 80 - Presentkort JUMP

Rosa 4 - Biopaket Nordisk film

Grön 15 - Matkasse ICA

Blå 82 - Presentkorg Limhamns ost KYLD

Rosa 79 - Presentkorg Limhamns ost

Blå 17 - Matchbiljetter Malmö FF

Rosa 69 - Matchbiljetter Malmö FF

Rosa 61 - Matchbiljetter Malmö FF

Hylliedagens sponsorer 2024
2024-05-30 09:20

 

Nu är det inte många dagar kvar till årets grönsvarta fest!

 

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till årets sponsorer som verkligen sätter guldkant på dagen och bidrar med otroliga priser till såväl lotteri som övriga tävlingar. Håll utkik efter lottringarna på lördag och prisutdelningen kl. 14.00 vid klubbstugan. Detta vill ni inte missa!! 

 

Glöm inte att följa @hyllieik_official på Instagram där vi ständigt uppdaterar med ny information, dagsschema och härliga bilder. Även där kommer det finnas chans att vinna fina priser! 

 

Vi ses på lördag! 

Hylliedagen: ”Glädjen i idrotten går inte att köpa för pengar”
2024-05-28 16:31
Ingrid Olsson, Malmö Arena Hotel.

Stadsdelen Hyllie växer så det knakar och få märker detta lika tydligt som Hyllie IK och Malmö Arena Hotel. När det är dags för Hylliedagen krokar förening och företag arm, för att ge medlemmar och kringboende ett lyckat arrangemang.

 

- Det är en enorm inflyttning av både boende och svenska och utländska företag. Vår kundkrets förändras hela tiden.

Ingrid Olsson, som är Account Manager, berättar om de största förändringar som skett under det nära decenniet som hon arbetat på Malmö Arena Hotel. Verksamheten har växt till 400 rum, varav 70 fyrbäddsrum, och 2017 invigdes en konferensdel med plats för 350 deltagare. Man tar emot många utländska gäster som använder hotellet som en språngbräda för nätverkande och potentiella affärer i hela Sverige.

- Vi har idag många verksamhetsben att stå på. Under sommaren har vi även många bussarrangörer från hela världen som bor på hotellet på sin färd genom Skandinavien.

 

Hotellet förknippas intimt med Malmö Redhawks, vilket Ingrid Olsson märker på ett högst påtagligt sätt.

- It comes with the job, ha ha! Tidigare visste jag inget om ishockey men ju fler matcher jag ser, desto mer kan jag och desto roligare blir det.

Men det är inte bara hockey som intresserar Ingrid Olsson och Malmö Arena Hotel. Man gör sponsorinsatser inom såväl elitdamfotboll (FC Rosengård) som skolidrottsförbundet.

- Det är nästan en plikt, skulle jag vilja säga. Sveriges föreningsliv engagerar så många människor som ger så mycket av tid.

För Ingrid Olsson är det även viktigt att ge tillbaka till närområdet och på ”gräsrotsnivå”. För andra året i rad sponsrar man Hylliedagen med generösa priser.

- Ni är väldigt drivande i Hyllie IK och det händer så mycket kring klubben. Det är roligt att få vara en liten del av det.

Det finns även planer på ett djupare samarbete mellan klubb och hotell kring framtida arrangemang och turneringar.

 

Ingrid Olsson beskriver sin egen idrottsbakgrund som en hel del ”trial and error”.

- Jag har testat bland annat handboll och volleyboll, men gillar framför allt löpning och längdskidåkning. Jag har bland annat genomfört Vasaloppet.

De finaste idrottsupplevelserna har hon annars haft med döttrarna, i deras aktiviteter i Malmö kappsimningsklubb och Malbas.

- Det jag fått vara med om tillsammans med dotters basketlag och de andra föräldrarna har varit fantastiskt. Vi har bott ihop, hejat tillsammans, tjoat och tjimmat. Det är en slags glädje som inte går att köpa för pengar, om du förstår vad jag menar.

 

 

Fakta 1/ Vilka sponsrar Hylliedagen?

 

Malmö Arena Hotel, ICA Malmborgs Emporia, Jump Trampoline Park, Nordisk Film, Hemmakväll, Leap Indoor Skydiving and Padel Center, Limhamns Ost, Stadium, Nordic Wellness, Puma, Malmö Tehus, Clarion Malmö Live, Mastio, Smood, Köld Glasstronomi, Burger King Ollebo, The Alley, Chocolatte – Den lilla chokladfabriken.

 

 

Fakta 2/ Hållpunkter Hylliedagen

 

Kl 09.30-13. ICA Malmborgs Emporia delar ut dricka och frukt till alla som tränar och spelar matcher

12.00. Strafftävling börjar

13.45. Bernhard Croze-stipendiet delas ut

14.00. Prisutdelning lotterier.

 

 

Hela Hylliedagen:

 

Uppblåsbar hinderbana

Uppblåsbar fotbollsplan

Fotbollsloppis

Tävlingar

Prickskytte

Lotteri

19 matcher, från F2017 till U19

 

Sista chansen att anmäla till Hyllie Camp
2024-05-20 14:19

En liten påminnelse om att anmäla till Hyllie Camp. Imorgon summeras alla anmälningar, med kläd- och matbeställningar. 

 

Så om ni funderar på att anmäla er påg eller tös, klicka på länken och anmäl under camp: 

 

Hyllie Idrottsklubb - HYLLIE CAMP (hyllieik.se)

 

 

Hyllie + är ett plus för alla som vill träna mer!
2024-05-16 12:02
Teori, fys, Coerver och Pro Defending ingår i konceptet Hyllie +.

I Hyllie IK har vi som vision att ha ”Malmös mest attraktiva ungdomsverksamhet där vi fostrar nästa generations mest framgångsrika spelare”. En högt ställd ambition, som inspirerar oss att bli ytterligare lite bättre – varje dag. I linje med lanserade vi under våren Hyllie+, ett koncept som riktar sig mot tjejer/killar 12 och 13 år, som brinner för fotboll och vill satsa ytterligare lite extra på att bli så bra de bara kan. 

  

Föreningen har valt dessa åldersgrupper för att det är en ålder där vi ser att många spelare letar efter utveckling och extra utmaningar, men också för att spetsa till färdigheter och förmågor inför kommande tävlingsspel och Skåneserier. 

  

Vad innehåller Hyllie+? Inom ramen för Hyllie+ samarbetar vi med väletablerade partners till Hyllie IK, såsom Jesper Nilsson från Coerver coaching och Anders Nielsen från Pro Defending, där vi sett goda resultat på både individ- och lagnivå. Vi samarbetar även med Magnus Sjöholm kring fotbollsfys medan teoripassen leds av nuvarande sportchef i Hyllie IK, Christian Lind, som har en lång och gedigen tränarbakgrund och fotbollsutbildning. 

  

Genom att samla de olika träningsformerna och ledaregenskaperna under programmet Hyllie+ ser vi stora fördelar genom ett inspirerande och komplett träningsupplägg som vi tror starkt på (och anpassat efter åldern).   

  

Vem kan delta? Som namnet antyder är detta ett extra tillägg, ett plus, till den ordinarie träningen. Denna omgång riktar sig till killar och tjejer födda 2011 och 2012. Till nästa år, 2025, så kommer förfrågan - primärt - att gå ut till tjejer och killar födda 2012 och 2013. 

  

Inom ramen för Hyllie+ räknar vi med högt tempo och mycket fotbollsglädje. Fullt fokus och hög motivation är ett krav och vi vill att alla som deltar planerar för hundra procent närvaro. Detta är ett helt frivilligt komplement till ordinarie träningstillfällen där det ena inte ersätter det andra. Liksom idag är det deltagandet i ordinarie träningar som ligger till grund för match och andra lagaktiviteter. 

 

Under fliken "Hyllie +" på hemsidan kan ni läsa mer om våra fyra konceptledare. 

 

För frågor kring Hyllie +, kontakta: david@hyllieik.se

Nyheter från våra lag
HERR A, 17/06 20:40 
P2009, 16/06 11:14 
P2012 Grön, 11/06 18:01 
HERR A, 25/05 17:15 
HERR A, 23/05 00:25