Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM

Webbshop

Köp dina föreningskläder här

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till våra verksamheter.

Senaste nytt

Programmet för Hylliedagen är här!
2023-05-26 10:02
Varmt välkomna till Hylliedagen lördagen 3 juni.

I samband med Hylliedagen lördagen den 3 juni blir det hoppborg, fotbollsloppis, uppblåsbar fotbollsplan och en mängd olika tävlingar, tipspromenader och lotterier.

 

Kl 10-11.30. Vår partner ICA Kvantum Emporia delar ut frukt och dricka efter träningarna för Fotbollskolan, Boll och rörelse samt Fotboll för alla

 

Kl 12.45. Årets eldsjälar samt Årets ungdomsdomare prisas vid A-planen. 

 

Kl 13.45. Bernhard Croze-stipendier till framstående tjej och kille födda 2008 delas ut i halvtidspausen av herrlagets match.

 

Kl 15.00. 1000-bilden på A-planen. Alla grönsvarta samlas för fotografering för att illustrera att vi under 2023 passerar 1000 medlemmar. En milstolpe för vår stora och snabbt växande förening och fotbollsfamilj. 

 

Kiosk och grill: Vi kommer att ha tre försäljningsställen på idrottsplatsen där vi erbjuder mat, snacks, glass och dryck. 

 

Priser: Våra samarbetspartners har skänkt fantastiska priser till våra tävlingar och lotterier. Vi kommer att presentera såväl priser som partners under kommande vecka.

 

Fotbollsloppis: Lämna "loppor" utanför klubbhuset i en tillsluten plastpåse från och med fredagen den 26 maj till fredagen 2 juni. Fotbollsloppisen pågår utanför klubbhuset mellan kl 10.00 och 13.00.

 

 

Matcher under Hylliedagen: 

 

10:00

HIK- GIF Nike, P10, Konstgräs 1

 

10:30

HIK- Ystads IF, F12, Konstgräs 2

 

11.30

HIK- FBK Balkan, P13, Konstgräs 1

 

12:00

HIK- Bara GoIF, P10, Konstgräs 1

 

12.30

HIK- Malmö FF, P12, Konstgräs 2

 

12:30

HIK- Skabersjö IF, P11, Konstgräs 2

 

13:00

HIK- FC Möllan, herrsenior, A-planen

 

13:30

HIK- IFK Klagshamn, U19, Konstgräs 1

 

16:00

HIK- IS Halmia, P17, Konstgräs 1

 

 

 

2023-05-22 11:56
Anmäl till den populära sommarcampen!

Hyllie Summer Camp har blivit en viktig del av Hyllie IK:s verksamhet och sommaren 2023 kör vi camp för pojkar och flickor födda 2009-2016.   

 

Datum – Måndagen den 26 Juni till torsdagen den 29 Juni

Tid – 10:00-15:00 

Pris – 1 050 kr 

Plats – Hyllie IP (konstgräsplanen)

I kostnaden 1050 kr ingår:

 

- Fyra dagars träning 
- Lunch och frukt under dagarna
- T-shirt
- Gymbag

 

Boka din plats Här. 

 

Antalet deltagare är begränsat till 150 så säkra din plats idag! Sista anmälningsdagen är 4 juni.

OBS! Är gruppen full kan ni prenumerera och får då ett mejl om det blir lediga platser. 

 

Har du frågor kontakta oss på david@hyllieik.se
OBS! Din anmälan är bindande. 

 

Avbokningsregler: 
Avbokning före 7 juni 2023 innebär full återbetalning. Därefter ingen återbetalning.

Vid händelsen att Summer Camp skulle ställas in är det full återbetalning som gäller.

Yngsta tjejlaget i lyckad matchdebut
2023-05-11 08:27
Det blev en lyckad söndag för tjejerna i FCR, HIK och LTFF, liksom för domare Otilia och åskådarna.

Den gångna helgen samlades Hyllie IK, FC Rosengård och LIlla Torg FF till matchsammandrag på Hyllie IP. För de grönsvarta töserna handlade det om matchdebut, efter att i år ha bildat sitt eget lag. 

 

Det var god stämning både på plan och "läktare", där många föräldrar och nyfikna samlats. 

Matcherna präglades av anfallsfotboll och de blåsvarta töserna från "torget" visade att man redan utvecklats en hel del, trots sin unga ålder. FCR och HIK låg dock inte långt efter i entusiasm, kämpaglöd och teknisk finurlighet. 

 

Tränarna i Hyllie IK är Anders Svensson (även ordförande i klubben och med erfarenhet av att träna både herr- och damseniorlag), Magnus Karlsson (länge involverad i klubbens damlag) samt Fatima Barekzai (tidigare spelare samt assisterande tränare i tjejer 09/10). 

 

Med ett sådant coachteam kommer töserna att utvecklas snabbt. Den som är intresserad av att börja i laget kan kontakta david@hyllieik.se och/ eller anmäla sig via Hyllie IK:s hemsida. Vi välkomnar naturligtvis även föräldrar som vill ingå i ledarteamet. 

Fotbollströjorna får ett nytt liv på Balkan
2023-05-04 09:23
Tjejer och killar i grönsvart skrud, tack vare samarbetet mellan FF Atletiko och Hyllie IK.

Under våren har en stor mängd grönsvarta fotbollströjor skeppats till Bosnien, Serbien och Montenegro. Det har möjliggjorts genom ett samarbete mellan FF Atletiko och Hyllie IK. 

 

- När jag var liten så hade vi inte alltid så bra utrustning. Så jag vet att det här uppskattas och gör barnen glada, säger Erhad Zekic, ledare i FF Atletiko.

I början av året tog han kontakt med Hyllie IK och förhörde sig om fotbollsutrustning, särskilt tröjor, eftersom föreningarna delar idrottsplats.

Materialansvarig i Hyllie IK, Anders "Ankan" Persson, kasserar aldrig plagg som håller god kvalitet. Med tanke på att föreningen nyligen bytte kollektion så fanns ett par hundra tröjor sparade. 

Dessa överlämnades till Erhad Zekic och nu bärs dessa av en rad lag med killar och tjejer på Balkan. 

Hur började ditt engagemang?

- Jag har fotbollskontakter både på Balkan och i Sverige som jag har kopplat ihop. Det handlar om ganska nya föreningar på Balkan som inte har så mycket resurser än. Jag har tidigare fått material av en vän i IFK Norrköping och nu fick jag kontakt med er. 

 

För Hyllie IK:s del känns det väldigt positivt att plaggen kommer till användning. 

- När man ser bilderna på pojk- och tjejlagen i grönsvarta tröjor ett par hundra mil bort så blir man varm i fotbollssjälen, säger Andreas Örwall Lovén, klubbchef Hyllie IK. 

 

Hyllie IK arbetar aktivt med återbruk, bland annat genom fotbollsloppis och genom att skänka bort bollar till förskoleverksamhet. 

- Nu har vi även hittat ett sätt att ge matchtröjor nytt liv, tack vare Erhad Zekics engagemang 

 

 

 

Unik scoutingutbildning med IPSO och Hyllie IK
2023-05-03 10:17
Anmäl till scoutingutbildning som företas i Hyllie IK:s och IPSO:s regi.

Att identifiera egenskaper hos spelare blir allt viktigare i dagens fotboll – inte bara på den högsta nivån utan även längre ner i seriesystemet liksom inom ungdomsfotbollen.

 

Den handlar inte minst om ett internt arbete där man utvärderar egna spelare och trupper, ger återkoppling till individer i olika positioner, skapar målbilder för att kunna utveckla enskilda spelare, samt hur man som förening kan arbeta systematiskt för att höja kvaliteten i organisationen.

 

Nu kan Hylle IK erbjuda en högkvalitativ scoutingutbildning genom IPSO (”The International Professional Scouting Organisation”). IPSO är en erkänd organisation som erbjuder utbildning och samarbetar med en rad fotbollsorganisationer och förbund runt om i världen.

 

Hyllie IK och IPSO kommer inom kort att arrangera en utbildning, som består av ett 9-dagars program under perioden 10-18 juni. De första två dagarna, helgen 10-11/6, företas fysisk på plats, därefter följer fem dagar där deltagarna arbetar med fördjupning och webbinar, innan man avslutar med ytterligare två dagar på plats och ett slutprov i form av analys av en specifik spelare under en utvald match. Efter godkänd utbildning erhålls en certifiering.

 

Den som leder utbildningen är Colin Chambers, Education Director, och som arbetat med scouting under 20 år, bland annat i Premier League.

 

För priser, utbildningsupplägg och mer information, se följande länk: 

 

IPSO BACK IN SWEDEN - IPSO (ipsofootball.com)

 

För anmälan och för frågor mejla: svensjunnesson.footballnetwork@gmail.com eller andreas@hyllieik.se

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer