Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM

Webbshop

Köp dina föreningskläder här

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till våra verksamheter.

Senaste nytt

Politiker på besök hos Hyllie IK
2022-05-25 08:14
Fritidsnämnden på besök hos Hyllie IK.

Under tisdagen var politikerna i fritidsnämnden ute på en busstour runt Malmö, där man ville bekanta sig närmare med ett antal anläggningar och verksamheter. Hyllie IK och Hyllie IP var en av destinationerna. 

 

Vi fick en möjlighet att berätta om vår verksamhet och vår roll som samhällsaktör i ett allt större upptagningsområde, där det dessutom flyttar in väldigt många människor just nu. 

Hyllie IK är inne i en expansiv fas, där vi strävar efter att skapa aktiviteter från 1-åringar till seniorer. Det pågår ett arbete för att nå allt fler tjejer, bland annat genom en kostnadsfri camp i sommar. Det förs även konkreta diskussioner kring att starta en träningsgrupp för personer med olika funktionsvariationer. 

 

Förmågan att uppnå dessa ambitioner går hand i hand med tillgång av olika resurser. En del vilar på oss och våra medlemmar, bland annat när det gäller att lyckas rekrytera ideella ledare. Ledarna är föreningens byggstenar, ryggrad, själ och hjärta. Andra resurser kan vi bara delvis påverka, som tilldelning av plantider och investeringar i faciliteterna.

 

Vi har under vårvintern haft en väldigt bra dialog med förvaltningen, där vi upplever att vi blir lyssnade på. Att politikerna i den berörda nämnden väljer att göra ett besök för att bilda sig en uppfattning och ställa relevanta frågor stärker den känslan. 

 

Stort tack för besöket i den grönsvarta myllan!

Boka Pro-fotbollskola!
2022-05-20 15:39
En av grupperna som hade fredagsträning 13 maj.

I sommar anordnar Hyllie IK tillsammans med meriterade Anders Nielsen en camp under konceptet Pro Defending-fotbollskola. 

 

Veckan är upplagd efter olika så kallade "fokusområden", i likhet med träningarna som varje fredag bedrivs med våra killag som är födda 2009, 2008 och 2007. Under vintern höll Anders även i fredagsträningar med vårt Dam/F17-lag. 

 

Orsaken till att vi samarbetat med Anders under mer än två års tid är professionalismen som genomsyrar träningarna och förberedelserna. Det finns idag en flora av fotbollsutbildare - Hyllie IK väljer omsorgsfullt kvalitet. 

 

Ni kan anmäla er dotter eller son via nedanstände länk:

Hyllie IK info | Pro Fotbollsskola (prodefending.se)

P19-allsvenskan: Malmö FF gästar Hyllie IP på lördag
2022-05-16 18:40

På lördag blir det mycket liv och rörelse på Hyllie IP. Förutom all den vanliga verksamheten gästas Hyllie av Malmö FF och Hammarby i ett hett möte i P19-allsvenskan. 

 

Under måndagen har Hyllie IK och Malmö FF haft ett möte kring arrangemanget och som nätverksklubb ser vi det som en förmån att våra himmelsblå vänner väljer att förlägga matchen just hos oss. 

 

Det kommer samtidigt att innebära en ökad belastning på vår redan trånga parkeringsplats. I den mån ni har möjlighet att komma cykelburna till idrottsplatsen så överväg alternativet. Det är aldrig kul att köra runt och leta p-plats om man är stressad. Avspark mellan MFF och Hammarby är klockan 12.30. 

 

Lördagen inleds annars med fotbollsskola, med massor av barn och ledare på A-planen. På samma plats har vi samtidigt premiär för nystartade "Boll och rörelse", där 1-3-åringar får stifta bekantskap med den organiserade fotbollen för första gången. Drygt 45 barn och åtta ledare utgör den nya gruppen. 

 

På konstgräsplanerna är det en mängd av matcher under hela lördagen. Kioskverksamhet kommer att finnas både i klubbhus och vid planer. 

 

Varmt välkomna till en grönsvart (och ljusblå) lördag!

Boll och rörelse för barn 1-3 år!
2022-05-04 17:10
Bild på Per Heinrup, Ledare för Boll och rörelse

Inom Hyllie IK har vi under en tid sneglat över sundet och på ett upplägg som kallas ”Bold og Bevægelse (boll och rörelse). Det är ett slags förstadium till den riktiga fotbollsskolan, som startar när barnet fyller fyra år.

 

Boll och rörelse innehåller en mix av lekar, bollövningar och balansbanor. Syftet är att öva på motorik, få ett förhållande till sporten och lära känna föreningsmiljön på ett lustfyllt sätt.

 

Vi tänker nu starta en grupp på runt 20 barn i åldern 1-3 år som tränar parallellt med fotbollsskolan på lördag förmiddag. Träningstiden är klockan 09-10, med en efterföljande fika i vårt fina klubbhus.

 

Vi planerar för tio träningar/ träffar de kommande månaderna, med start lördagen den 21 maj. Anmälan gör ni här! Skriv i kommentarsfältet att det gäller "Boll och rörelse"

 

Kostnaden är 300 kronor för medlemskap i Hyllie IK under 2022. Lördagsfika, inklusive kaffe, ingår.

Aktiviteten leds av klubbchef Andreas Örwall Lovén och Per Heinrup, förälder till barn som medverkar på träningen och som har ledarbakgrund inom bland annat Friluftsfrämjandet. Ungdomsledare kommer också att medverka.

 

Vi välkomnar även fler föräldrar som kan tänka sig att medverka som ledare och ingå i den grönsvarta gemenskapen. Ange gärna detta när ni anmäler ert barn.

 

Träningsdatum innan midsommar: 21 maj, 4 juni, 11 juni, 18 juni. Återstart den 20 augusti och så länge vädret tillåter. Vi kommer därefter att ansöka om inomhustider.

 

Vid frågor är ni välkomna att mejla till andreas@hyllieik.se

Långvarig och värdefull sponsring från Hallonqvists
2022-05-03 09:40
Hallonqvist fastighetsbyrå AB har stöttat grönsvart under många år.

Hyllie IK vill rikta ett stort tack till Hallonqvist fastighetsbyrå AB som framgångsrikt samarbetat med föreningen under flera år.

 

Nyligen skördade samarbetet ny frukt då Hyllie IK, via partnerskapet, ordnade nya nöjda kunder till Hallonqvist fastighetsbyrå AB. Detta genererade sponsring som möjliggjort investering för föreningen i ett nät nya bollar till vår populära fotbollsskola.

 

Tack även till övriga sponsorer: Peab, ICA Malmborgs Limhamn, Burger King, Restaurang Spill, SSE Fastighetsservice, Skeppsvarvet. K-Fastigheter, Strng Wmn, Puma, Stadium, Ica Kvantum Emporia, Gigstep, Optimal, Agartha, Er-Ho Bygg, J2 Sourcing. Öresundsteknik. 

 

Vill ditt företag ansluta sig till sponsorfamiljen, kontakta vårt sponsorutskott via andreas@hyllieik.se

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P2013, 13/05 12:06 
Herr A, 07/05 15:24 
 
Sponsorer