SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Pro Defending

 

På Hyllie IK finns det möjlighet att i samarbete med PRO Defending medverka i fotbollsskolor för alla åldrar, kön och nivåer. 

 

 

Så här säger Pro Defendings Anders Nielsen;

 

”Jag har en bakgrund som professionell fotbollsspelare i såväl danska som holländska ligan. Redan som aktiv hade jag ett stort intresse för den taktiska aspekten av spelet. Som spelare på hög nivå hade jag privilegiet att ta del av – och få inspiration av – arbetssättet hos otroligt duktiga tränare. Det är något jag tagit med mig i min tränarkarriär inom Pro Defending (läs mer om konceptet nedan).

 

Jag lägger ner många timmars förberedelse på varje tränings innehåll, med hopp om att kunna göra skillnad för spelarna. På många sätt är det här inte ett jobb för mig utan mitt största intresse, vilket det var redan under min fotbollskarriär.

 

Att nu få utveckla och utbilda unga spelare i min vision och mina tankar är en helt fantastisk känsla. Jag tackar Hyllie IK för förtroendet att kunna dela med mig av mitt fotbollskunnande genom Hyllie +, som är både framåtsyftande och ett på många sätt unikt projekt, där många kompetenser kopplas samman vid sidan av den ordinarie fotbollsverksamheten.”

 

 

 

Fakta om Pro Defending

 

I professionella fotbollsklubbar finns det vanligtvis en målvaktstränare, fysisk tränare och olika assisterande tränare inom olika fokusområden. Frågan är: Var är den defensiva tränaren och varför fokuseras det inte på det här området med samma professionalism och noggrannhet?

Här har Pro Defending velat göra skillnad och specialiserat sig på professionell försvarsträning.

Med tiden har vi även adderat träningar för varje lagdel liksom sprintträning på hög professionell nivå.

 

Vi inom Pro Defending i Danmark och Sverige anser att potentialen för utveckling hos spelarna ligger i glädjen. För det ur glädje som lusten att lära föds.

 

Klicka här för att läsa mer!