Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Boll och rörelse 1-3 år

Inom Hyllie IK har vi under en tid sneglat över sundet och på ett upplägg som kallas ”Bold og Bevægelse (boll och rörelse). Det är ett slags förstadium till den riktiga fotbollsskolan, som startar när barnet fyller fyra år.

 

Boll och rörelse innehåller en mix av lekar, bollövningar och balansbanor. Syftet är att öva på motorik, få ett förhållande till sporten och lära känna föreningsmiljön på ett lustfyllt sätt.

 

Under 2022 deltog fler än 50 barn i åldern 1-3 år i träning på lördagsförmiddagarna. Under 2023 tränar vi inomhus i Kombihallen veckorna 5, 9-13, därefter flyttar vi åter utomhus. Är ni intresserade? Anmälan gör ni här! Skriv i kommentarsfältet att det gäller "Boll och rörelse"

 

Kostnaden är 500 kronor för medlemskapoch 500 i träningsavgift för 2023. Fika ingår så snart vi flyttar utomhus.

 

Aktiviteten leds av klubbchef, föräldraledare och ungdomsledare.  Om ni är intresserade av att bli en del av ledargänget så anmäl även er själva via ovanstående länk. Ledarkläder och en grönsvart gemenskap ingår i uppdraget :) 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer