Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Barn i rörelse 1-3 år

Inom Hyllie IK har vi under en tid sneglat över sundet och på ett upplägg som kallas ”Bold og Bevægelse (boll och rörelse). Det är ett slags förstadium till den riktiga fotbollsskolan, som startar när barnet fyller fyra år.

 

Boll och rörelse innehåller en mix av lekar, bollövningar och balansbanor. Syftet är att öva på motorik, få ett förhållande till sporten och lära känna föreningsmiljön på ett lustfyllt sätt.

 

Vi tänker nu starta en grupp på runt 20 barn i åldern 1-3 år som tränar parallellt med fotbollsskolan på lördag förmiddag. Träningstiden är klockan 09-10, med en efterföljande fika i vårt fina klubbhus.

 

Vi planerar för tio träningar/ träffar de kommande månaderna, med start lördagen den 21 maj. Anmälan gör ni här! Skriv i kommentarsfältet att det gäller "Boll och rörelse"

 

Kostnaden är 300 kronor för medlemskap i Hyllie IK under 2022. Lördagsfika, inklusive kaffe, ingår.

Aktiviteten leds av klubbchef Andreas Örwall Lovén och Per Heinrup, förälder till barn som medverkar på träningen och som har ledarbakgrund inom bland annat Friluftsfrämjandet. Ungdomsledare kommer också att medverka.

 

Vi välkomnar även fler föräldrar som kan tänka sig att medverka som ledare och ingå i den grönsvarta gemenskapen. Ange gärna detta när ni anmäler ert barn.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hyllie Idrottsklubb, 25/11 23:14 
Hyllie Idrottsklubb, 24/11 06:42 
Hyllie Idrottsklubb, 22/11 16:50 
Hyllie Idrottsklubb, 19/11 08:45 
Hyllie Idrottsklubb, 18/11 21:53 
Hyllie Idrottsklubb, 17/11 10:45 
 
Sponsorer