SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Välkommen till Boll & Rörelse

 

Inspirerat av våra grannar på andra sidan sundet som under en längre tid utövat upplägget ”Bold og Bevægelse” startade Hyllie IK under 2022 en egen satsning för de allra minsta.

 

Boll & Rörelse fungerar som ett slags förstadium till den riktiga Fotbollsskolan som inleds när barnet fyller fyra år. Men varför vänta till dess?

 

Här fokuserar vi på lekar, bollövningar och balansbanor där syftet är att öva på motorik. Konceptet har visat sig vara en succé där fler än 50 barn i åldern 1-3 har deltagit och på ett lustfyllt sätt introducerats i fotbollens underbara värld.

 

Klicka här för att gå direkt till anmälan. Ni kommer sedan mottaga ett mail med bekräftelse på att en plats blivit erbjuden.

 

Boll & Rörelse leds av klubbchefen, föräldraledare och engagerade ungdomar. Är du intresserad av att bli en del av ledargänget? Anmäl dig via ”Bli Medlem”-knappen på startsidan och beskriv vad du kan hjälpa till med. Ledarkläder och en grönsvart gemenskap ingår i uppdraget.

 

Träningarna äger rum på lördagsförmiddagar kl. 09.00-10.00 på Hyllie IP. Vi förstår att livet händer och det är helt okej om man inte kan närvara vid varje träningstillfälle. Boll & Rörelse ska vara en rolig, lättsam och energiberikad aktivitet – utgå ifrån ert livspussel!

 

Vid frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta klubbchef Andreas Örwall Lovén på andreas@hyllieik.se eller ungdomsansvarig David Arvidsson på david@hyllieik.se.

 

Vänligen,

Ledarna