SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Coerver

 

Under flera år har Hyllie IK haft ett troget samarbete med det globala fotbollsutbildningsprogrammet Corver Coaching. 2024 är inget undantag! 

 

Så här säger Coervers Jesper Nilsson;

 

”Jag har varit involverad i fotboll i hela mitt liv, först som spelare och senare som tränare. De senaste 15 åren har jag drivit Coerver Coaching Skåne & Blekinge.

 

I Coervers metodik hittade jag verktygen för att göra det jag brinner för: Att utveckla varje individ till sin bästa version – på och utanför planen. Konceptet bygger på fyra ”C”: Concentration – Communication – Co-operation, allt i en miljö av Competition.

 

I min roll som tränare förväntar jag mig – och kräver – struktur, organisation och deltagande, från såväl mig själv som mina spelare. För mig är det viktigt att bedöma insatser snarare utifrån intention än utfall. Om intentionen är korrekt men utfallet blir misslyckat så måste vi bara träna ännu mer på det tekniska momentet. Jag är helt enkelt en lagspelare som blir glad när alla gör sitt bästa och när vi hjälps åt. Jag är också en människa som blir glad när omgivningen hälsar och när man frågar varandra hur det är.”

 

 

Fakta om Coerver

 

Coerver Coaching etablerades redan 1984 och har mer än 40 år bakom sig av arbete med att ge support till spelare och tränare för att ge de bästa förutsättningarna att utveckla sina färdigheter.

 

Coerver finns på alla kontinenter och i mängder av länder. Inom Coerver Coaching är vi övertygade om att ju bättre och bekvämare varje individ är med bollen, desto bättre blir laget. Repetition är ett viktigt inslag i träningen och Coerver Coaching arbetar ständigt med att utveckla tankar och metoder kring: Hur?, Var?, När? och Varför?

 

 

Klicka här för att läsa mer!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen