SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Välkommen till P2011

Vi är ett stort, glatt och ambitiöst gäng killar och tränare - där många varit med ända sedan fotbollsskolan och andra har anslutit under åren. 

 

Vår nuvarande träningstider är tisdagar och torsdagar kl 18.30-20.00. I tillägg till detta anordnar vi extraträningar, ibland med externa tränare för nya perspektiv, inspiration och kunskap. Vi har ett ofta fulltecknat schema med matcher, både i form av seriespel och cuper och samarbetar även med Hyllies 2010:or och 2012:or för att kunna erbjuda utveckling över laggränserna. Under 2023 har vi haft tre lag aktiva i seriespel (nivå A, B och B) och nu är det riktigt kul att spela 9-manna i vinterserien!

 

Följ oss gärna på hyllie_ik_p2011 på Instagram för ögonblicksbilder kring vår verksamhet. :-)  

 

Är du intresserad av att provspela med oss? Klicka här för att komma direkt till anmälan och skicka samtidigt ett mail till johan.berntorp@gmail.com. Berätta gärna hur länge du spelat, vilken klubb du tillhör och varför du är intresserad av att spela med oss.