SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Alla ska få spela fotboll!
Allt fler hittar till Hyllie FFA, som samlar tjejer och killar från olika åldersgrupper.

 

Ett lag som Hyllie IK är särskilt stolta över är ”Fotboll för alla” som startades 2022. Under ledning av engagerade eldsjälar startades gruppen som erbjuder fotboll för barn med NPF-diagnos (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Ett samlingsnamn för många olika tillstånd och diagnoser som ADHD, autismspektrumtillstånd och Tourettes syndrom.

 

”Det är extra viktigt att skapa en miljö där dessa barn och unga känner en trygghet att få vara sig själv”, sa en av initiativtagarna Magnus Holgersson, när det drog igång. Tack vare Hyllie IK FFA görs fotbollen tillgänglig på ett sätt som är fyllt av glädje, gemenskap och inkludering. Våra ledare har god kunskap om dessa behov och här är vi extra måna om att man får man spela fotboll på sina villkor och förmågor i en varm miljö.

 

Hyllie IK FFA vill gärna nå ut till fler barn och familjer så träningsgruppen blir större. ”Då vi upplever att många familjer tror att man måste söka sig utanför Malmö för att hitta ett lag vill vi förmedla att vi finns”. 

 

Vid frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta Robert Larsson på 076-945 95 19 eller roblar2617@gmail.com

 

Träningen äger rum på lördagar kl. 09.00-10.00 på Hyllie IP. 

 

Vill du anmäla dig direkt? Klicka här för att gå direkt till formuläret.

 

Medlemsavgift 500 kr/år
Träningsavgift 1 200 kr/ år
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen