SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Fotbollsteori

 

Den bästa fotbollen spelas när kroppen och knoppen förstår varandra. Därför är det viktigt att inte bara öva på sportens praktik – utan även sportens teori. Det gör vi med Christian Lind.

 

Så här säger Christian:

 

”Då fotboll är en stor del av mitt liv och har så alltid varit, ser jag fram emot att dela med mig av mina erfarenheter och utbildningar i vårt spännande projekt Hyllie+.

 

Efter avslut som spelare påbörjade jag UEFA utbildningar och nådde UEFA Advanced (A) samt fortbildningar i Holland och England. Jag har även 16 år som seniorhuvudtränare i sex olika föreningar.

 

Min roll och mitt bidrag blir att omsätta det praktiska (Pro Defendning, Coerver) från fotbollsplanen till ett teoripaket på tavlan och i diskussionsformat. Genom att involvera deltagarna i olika teorisegment under våren är syftet att tillgodose dem med verktyg att ta med sig ut på fotbollsplanen igen.

 

Inlärningssätten är högst individuella för spelarna så med dessa fyra block i Hyllie+ tycker jag att vi har mycket att erbjuda våra duktiga ungdomar.”

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen