Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Hyllie +

Hej!

 

I Hyllie IK har vi som vision att ha ”Malmös mest attraktiva ungdomsverksamhet där vi fostrar nästa generations mest framgångsrika spelare”. En högt ställd ambition, som inspirerar oss att bli ytterligare lite bättre – varje dag. I linje med detta lanserar vi nu Hyllie+, ett koncept som riktar sig mot tjejer/killar 12 och 13 år, som brinner för fotboll och vill satsa ytterligare lite extra på att bli så bra de bara kan.

 

Föreningen har valt dessa åldersgrupper för att det är en ålder där vi ser att många spelare letar efter utveckling och extra utmaningar, men också för att spetsa till färdigheter och förmågor inför kommande tävlingsspel och skåneserier.

 

Vad innehåller Hyllie+?
Inom ramen för Hyllie+ kommer vi att samarbeta med väletablerade partners till Hyllie IK, såsom Jesper Nilsson från Coerver coaching och Anders Nielsen från ProDefending, där vi sett goda resultat på både individ- och lagnivå.
 Vi kommer även att samarbeta med Magnus Sjöholm  kring fotbollsfys och ta hjälp i teoripass av nuvarande sportchef i Hyllie IK, Christian Lind, som har en lång och gedigen tränarbakgrund.    

 

Många av er har erfarenhet från dessa upplägg sedan tidigare. Genom att samla de olika träningsformerna och ledaregenskaperna under programmet Hyllie+ ser vi stora fördelar, både i form av att kunna erbjuda en lägre kostnad (jämför med att köpa tjänsterna individuellt) men också med ett inspirerande och komplett träningsupplägg som vi tror starkt på - anpassat till åldern.  

 

Vem kan delta?
Som namnet antyder är detta ett extra tillägg, ett plus, till den ordinarie träningen. Huvudsakligen kommer Hyllie+ träningar att förläggas till fredagar 17.00-18.30. Denna omgång riktar sig till killar och tjejer födda 2011 och 2012. Exakt hur gruppindelningen kommer att se ut beror på antal deltagare, men ambitionen är att ha minst en tjejgrupp och flera killgrupper.

 

Inom ramen för Hyllie+ räknar vi med högt tempo och mycket glädje. Fullt fokus och hög motivation är ett krav och vi vill att alla som deltar planerar för 100% närvaro. Detta är ett helt frivilligt komplement till ordinarie träningstillfällen där den ena inte ersätter den andra. Liksom idag är det deltagandet i ordinarie träningar som ligger till grund för match och andra lagaktiviteter, ingen ska alltså känna press att delta.

 

Kostnad och anmälan
Första omgången av Hyllie+ startar vecka 14 och löper fram till och med vecka 23vilket innebär ca 16 extra träningstillfällen. Kostnad för detta är 800 kronor.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer