Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
Herr A

Välkomna till Hyllie IK:s Herrlag
 
Bortamatch på lördag!
2023-08-31 19:52

Veckans förberedelser är gjorda och vi går mot en bortamatch på lördag 2/9 kl: 16.00 på Limhamns IP mot Limhamn FC. Resultatet stod 4-2 i våras i vår favör och med 6 matcher kvar på serien vet grabbarna att det betyder 18 poäng.

Så släng på något grön/svart, fyll termosen med något gott och kom ut till grann arenan. Vi vill ha hela föreningens stöd i kampen om en plats i femman!

 

I helgen får ni också möjlighet att se vår nya anfallare Eric Junior göra sin debut i grön/svart.

 

Ses på Limhamns IP på lördag!

 

Framåt Hyllie!

Bortamatch, debutmatch med debutmål och sommarvärme
2023-05-15 12:52

Det var ett soligt Kirsebergs IP som vi stegade ut på i lördags i jakten på tre nya poäng. Efter ett kort snack med domaren och FCM’s tränarstab så kom vi överens om att hålla cooling breaks i varje halvlek. Bara det, cooling breaks... som vi har saknat det.

 

Vi fortsätter att satsa på vår unga trupp och spelar ihop detta lag från match till match. Vi går in i en första halvlek där vi inte riktigt kommer till rätta. Vi visade våra motståndare för mycket respekt i närkampsspelet och tappade boll för billigt. 0-1 hängde i luften men vi kom inte närmre än att Filip Möller smällde bollen i stolpen efter fint inspel från Rich-Brandon.

 

Vi pratade ihop oss i halvtid och lovade att tända till. Hårdare i närkampsspelet, enkla passningar och våga hålla i boll i sista tredjedelen. Det ledde till att vi ganska snabbt fick FCM att tappa orken att fullfölja sina defensiva löpningar. Vi gav Brian Holgersson, född 2007, sin debut i representationslaget och den förvaltade han på bästa vis. Brian var tillsammans med Rich-Brandon involverad i framspelningen till första målet som Wilhelm Olivecrona placerade in i bortre och fick sedan möjligheten att peta in 0-2 med ett snyggt placerat skott efter att FCM blivit stressade av vår offensiv.

 

Bortsett från ett par fasta situationer så släppte grabbarna aldrig in FCM i matchen och vi tar med oss att fila på avsluten och att komma till avslut i sista tredjedelen till nästa helg.

Stora förhoppningar hos nya herrstaben
2022-11-18 10:51
Jens, Mukke, Kamy och Ismail ska lotsa Hyllie IK framåt och uppåt under 2023.

Den nya ledarstaben för herrlaget är komplett och det är stort intresse hos spelare att ansluta sig. De senaste veckorna har präglats av hög intensitet och många provspelare. ”Atmosfären smittar av sig”, säger Kamyar Alinejad, huvudtränare.

 

Han kom in i föreningen så sent som tidigt i höstas, då i en roll som tränare för U19. Han har snabbt skapat sig ett rykte som driven ledare, med goda sportsliga resultat som följd.

- Det är sällan jag sett en person vinna sympati från alla läger på så kort tid. Kamyar är inte bara en ambitiös tränare utan har dessutom en väldigt social och ödmjuk sida. I samband med att vi träffade andra potentiella tränare så kunde jag inte släppa tanken på att vi redan hade den bästa lösningen internt. Nu blev det så, säger klubbchef Andreas Örwall Lovén.

 

Kamyar Alinejad har under ett par veckor drivit träningar med en mix av årets seniorer och U19-spelare, samt en stor mängd provspelare.

- Det börjar likna ett lag. Jag tror att de som kommit hit för att träna känner av den atmosfär vi vill bygga upp och har låtit sig smittas av den.

Han har själv ett förflutet som spelare i dåvarande Café Opera (som via en rad namnbyten idag är känt som AFC Eskilstuna). Sina erfarenheter som spelare i kombination med hög tränarutbildning är en mix som förhoppningsvis faller väl ut.

 

Vid sin sida får han Mükremin ”Mukke” Semovski, med förflutet som spelare i klubben, och Jens Larsson.

- För mig handlar fotboll om glädje, passion och energi. Man måste jobba med sammanhållning för att nå framgång och det gäller inte bara de elva på plan, säger ”Mukke”.

Jens Larsson kommer särskilt att jobba med defensiven.

- Jag känner stor tillförsikt. Jag har saknat omklädningsrummet från min tid som spelare och det ska bli kul att se vad vi kan åstadkomma.

 

Den sista pusselbiten i ledarstaben är Ismail Islamoski, som även han har en spelarbakgrund i Hyllie IK och fortfarande är ung, 26 år.

- Jag får nog skriva in mig som spelare också, ha ha! Men jag vill utvecklas i ledarrollen och vara tidigt ute med att skaffa mig erfarenhet och bygga på med utbildning.

Hur känns det att vara tillbaka i Hyllie?

- Mycket spännande! En stor och växande stadsdel behöver ett bra seniorlag.

 

Ismail Islamoski kommer även att bedriva målvaktsträning med damsenior och äldre ungdomslag.

KSF Srbija - Hyllie IK 1-3 (1-1)
2022-08-21 19:59

Ett strålande väder på Lindeborgs ip under söndagen när vi hade bortamatch mot Srbija i div 6.

1-1 i paus efter en halvlek där vi inte är riktigt påkopplade.

I andra ökar vi bolltempot och tar över matchen och vinner rättvist med 3-1. 

Hyllie IK - Oxie SK 0-2(0-1)
2022-08-13 17:42

Det blev en tuff match för alla spelare och domare i värmen på konstgräset under lördagen.

vi hamnade tidigt i underläge efter en bra frispark från Oxie. Vi arbetar oss in i matchen och skapar 2 heta målschanser där målvakten räddade Oxie från kvitterering.

0-1 paus

I andra äger vi mycket boll men får inte till det i sista tredjedelen medans Oxie var kliniska i sitt avslut efter en kontring, 0-2.

Matchen slutar 0-2, där vi återigen får avsluta matchen med reducerat manskap.
Vi tar med oss dom bra intentionerna och jobbar vidare på detaljerna 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 29/9 19:00
2 - 3  
Sön 24/9 13:00
0 - 2  
Sön 17/9 13:00
0 - 4  
Lör 9/9 13:00
6 - 0  
Lör 2/9 16:00
0 - 6  
Sön 27/8 13:00
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer