SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Välkommen till Hyllie IK, Herr A

 

Hyllie IK:s A-lag tränar tisdagar kl. 20.00-21.30 och torsdagar kl. 20.00-21.30. Ledarstaben består av huvudtränare Tony Holgersson, Mükremin Semovski (assisterande), Anders Jönsson (assisterande) och Edwin Blixt (fysio). 

 

År 2024 spelar laget i Herr Division 6. 

https://www.skaneboll.se/rs/tabell-och-resultat/division-6-herr-sydvastra-b-skane/116225/

 

 

Har du frågor eller är intresserad av att spela ber vi dig kontakta sportchef Christian Lind på

070 267 96 66 eller mail christian@hyllieik.se.

Referat: Limhamn FC - Hyllie IK 
Anellis 90 min
2024-06-23 18:00

Så kom dagen! Dagen då vår Sebastian Anelli äntligen gjorde 90 min… och dessutom en fin insats i en ovan roll på mitten. 👏 

 

Det var sista matchen innan sommaren. En första halva av serien som haft det mesta, både gott och ont. 
Vi inledde med 6 raka segrar. Det var en fin balans och harmoni i laget och motståndarna berömde oss efter matcherna. Men så kom en mindre bra period där motståndarna var överlägsna oss i inställning, vilja, ödmjukhet och att prioritera fotbollen.

Summan av de första 10 matcherna (Atletikomatchen har raderats ur resultat- och tabellräkning efter att de uteslutits) har gett oss ett läge där vi får jaga Oxie som gjort allt rätt under första halvan. Vi hade 5 p upp inför sista omgången innan sommaruppehållet och det absolut viktigaste var att inte tappa mer.

Referat: Hyllie IK  - FC Möjligheten
3 p, tack för det!
2024-06-17 20:40
Inga paraplyer i världen räckte i ovädret

5 p av 12 de fyra sista matcherna. En prio som andra lag skulle klia sig i pannan om de känt till… vem vill egentligen det här?

 

Ny match mot Möjligheten. Tydligen en kombination som innebär skyfall och pisseväder.  Träningsveckan gav oss svar på vem som vill spela. Ett stort tack till U19 som gjorde att vi fick ihop ett lag (utan att som tidigare kalla spelare som inte vill träna). 

Referat: Hyllie IK  - Oxie SK
Inställning och hjärta avgjorde toppmöte
2024-06-09 15:57

Idag spelades hemmamatchen mellan Hyllie och Oxie i årets upplaga av div 6. Konstgräslaget Hyllie bjöd upp naturgräslaget Oxie till dans på Hyllies A-plan. Förberedelserna var rakt av usel vilket skulle visa sig ligga till grund för dagens utfall. Vi fick också bevittna prioriteringar under veckan som inte ligger på lagets gemensamma mål. 

Hursomhelst, vi förberedde oss för dagens utmaning och för vissa var uppvärmningen den första vanan av naturgräs på ett bra tag. 

Vi vet vad vi kan och vilka kvalitéer laget har. Därför önskade vi att vi skulle ta tag i taktpinnen från start.

Referat: KSF Srbija Malmö - Hyllie IK 
Delad pott mot Srbija
2024-05-25 17:15

Efter en svag mitt-i-veckan match mot Malmö United där vi kom undan med en uddamålsseger så var det dags för ett toppmöte idag. Innan matchen drog Tony förutsättningarna och tryckte på vad som är viktigt för att åter komma upp till önskade prestationer. 

Känslan var att spelarna till slut tog till sig för det var ett mer bestämt lag som klev ut på planen. 

Referat: Hyllie IK  - Malmö United KF
Det blev 3 p till slut
2024-05-23 00:25
En bild med samma kvalité som vårt spel idag

Mitt-i-veckan-match mot Malmö United. Hemmaplan i härligt solsken men med en påtaglig vind som skulle visa sig ha en viss inverkan på matchen. 

 

Efter senaste matchen mot Tygelsjö så blev vi tvungna till ommöblering i laget. Vi tryckte på vad som var viktigt idag innan vi gick ut på planen.