SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Välkommen till HERR A

 

Hyllie IK:s A-lag tränar tisdagar kl. 20.00-21.30 och torsdagar kl. 20.00-21.30. Ledarstaben består av huvudtränare Tony Holgersson, Mükremin Semovski (assisterande), Anders Jönsson (assisterande) och Edwin Blixt (fysio). 

 

År 2024 spelar laget i Herr Division 6. 

https://www.skaneboll.se/rs/tabell-och-resultat/division-6-herr-sydvastra-b-skane/116225/

 

 

Har du frågor eller är intresserad av att spela ber vi dig kontakta sportchef Christian Lind på

070 267 96 66 eller mail christian@hyllieik.se.

Referat: Hyllie IK  - Malmö United KF
Det blev 3 p till slut
2024-05-23 00:25
En bild med samma kvalité som vårt spel idag

Mitt-i-veckan-match mot Malmö United. Hemmaplan i härligt solsken men med en påtaglig vind som skulle visa sig ha en viss inverkan på matchen. 

 

Efter senaste matchen mot Tygelsjö så blev vi tvungna till ommöblering i laget. Vi tryckte på vad som var viktigt idag innan vi gick ut på planen.

Referat: Tygelsjö IK - Hyllie IK 
Som man bäddar får man ligga
2024-05-18 17:13

Lördag, solsken och dags för sjunde seriematchen. Förutsättningarna var goda. Spelmässigt gör vi mycket bra på planen men när vi tappar segern i matchens sista spark på en straff som linjedomaren tar så känns det frustrerande. Men är det verkligen det? Kan det vara så att man får vad man förtjänar?
Vi backar bandet några dagar.

 

En träningsvecka där truppen visat andra prioriteringar och vi haft stort manfall på träningarna. En samling kl 11.30 där vi ändå står utan 5 man en kvart efter samlingstid. Kommer till matchen och det saknas skor. Bryr vi oss? Är detta nivån vi kan förvänta oss av varandra? 

Lägg till lite andra bortfall och en skada på uppvärmningen så förstår ni nog att vi haft bättre förberedelser.

Referat: Hyllie IK  - Arlövs BI
Stabil insats och fortsatt serieledning
2024-05-12 18:30
Brian placerar in 4-0 på straff

Dagens match innebar att vi påbörjar ”andra halvlek” av vårsäsongen. Vi har ett mål med den här säsongen och än så länge försöker vi vår plan. Kommande fem matcher är mot topplag 2-6 (enligt tabellen innan dagens match spelades igång).

 

Vi ska vara ödmjuka också när vi ser tillbaka på försäsong och första fem matcher. Det är en trupp som till stora delar är ny och en tränarstab som också genomgått förändring. Det tar tid att lära känna varandra och sätta ett eget spel. Vi har haft höga toppar och en del djupa dalar.

 

När vi nu ger oss in i våravslutningens avslutande del så vet vi att det till mångt och mycket handlar om vad vi är redo att göra för varandra. Förberedelser-ödmjukhet-lojalitet-noggrannhet. Gör vi bara vårt jobb på bästa möjliga sätt så kommer detta bli ett roligt och spännande år att följa laget från sidan likväl som att vara en del av resan på planen.

Referat: Lunds BK Krubban - Hyllie IK 
Sköna poäng efter svårspelad match
2024-05-05 20:50

Så var det dags för omgång 5, även om vi bara spelat klart tre matcher. För motståndet stod Lunds BK Krubban 1919. Ett nystartat lag med rötterna i div 1-laget Lunds BK. Ett projekt för att erbjuda egna spelare seniorspel på en alternativ nivå. 

Konstgräs var underlaget och uppvärmningen utfördes i ösregn. Vi räknade med ett hungrigt och löpvilligt lag på andra sidan när matchen blåstes igång.

Referat: KSF Makedonija - Hyllie IK 
Målkalas i gemytlig segermatch
2024-04-21 20:30
Amar firar Justins straff innan den är lagd

Efter förra veckans uddamålsseger efter en riktigt fin första halvlek var det åter dags för match. Makedonija påminde till stora delar om Limhamns FC. Skillnaden var vår prestation och effektivitet.