Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
Herr A

Välkomna till Hyllie IK:s Herrlag
 
Stora förhoppningar hos nya herrstaben
2022-11-18 10:51
Jens, Mukke, Kamy och Ismail ska lotsa Hyllie IK framåt och uppåt under 2023.

Den nya ledarstaben för herrlaget är komplett och det är stort intresse hos spelare att ansluta sig. De senaste veckorna har präglats av hög intensitet och många provspelare. ”Atmosfären smittar av sig”, säger Kamyar Alinejad, huvudtränare.

 

Han kom in i föreningen så sent som tidigt i höstas, då i en roll som tränare för U19. Han har snabbt skapat sig ett rykte som driven ledare, med goda sportsliga resultat som följd.

- Det är sällan jag sett en person vinna sympati från alla läger på så kort tid. Kamyar är inte bara en ambitiös tränare utan har dessutom en väldigt social och ödmjuk sida. I samband med att vi träffade andra potentiella tränare så kunde jag inte släppa tanken på att vi redan hade den bästa lösningen internt. Nu blev det så, säger klubbchef Andreas Örwall Lovén.

 

Kamyar Alinejad har under ett par veckor drivit träningar med en mix av årets seniorer och U19-spelare, samt en stor mängd provspelare.

- Det börjar likna ett lag. Jag tror att de som kommit hit för att träna känner av den atmosfär vi vill bygga upp och har låtit sig smittas av den.

Han har själv ett förflutet som spelare i dåvarande Café Opera (som via en rad namnbyten idag är känt som AFC Eskilstuna). Sina erfarenheter som spelare i kombination med hög tränarutbildning är en mix som förhoppningsvis faller väl ut.

 

Vid sin sida får han Mükremin ”Mukke” Semovski, med förflutet som spelare i klubben, och Jens Larsson.

- För mig handlar fotboll om glädje, passion och energi. Man måste jobba med sammanhållning för att nå framgång och det gäller inte bara de elva på plan, säger ”Mukke”.

Jens Larsson kommer särskilt att jobba med defensiven.

- Jag känner stor tillförsikt. Jag har saknat omklädningsrummet från min tid som spelare och det ska bli kul att se vad vi kan åstadkomma.

 

Den sista pusselbiten i ledarstaben är Ismail Islamoski, som även han har en spelarbakgrund i Hyllie IK och fortfarande är ung, 26 år.

- Jag får nog skriva in mig som spelare också, ha ha! Men jag vill utvecklas i ledarrollen och vara tidigt ute med att skaffa mig erfarenhet och bygga på med utbildning.

Hur känns det att vara tillbaka i Hyllie?

- Mycket spännande! En stor och växande stadsdel behöver ett bra seniorlag.

 

Ismail Islamoski kommer även att bedriva målvaktsträning med damsenior och äldre ungdomslag.

KSF Srbija - Hyllie IK 1-3 (1-1)
2022-08-21 19:59

Ett strålande väder på Lindeborgs ip under söndagen när vi hade bortamatch mot Srbija i div 6.

1-1 i paus efter en halvlek där vi inte är riktigt påkopplade.

I andra ökar vi bolltempot och tar över matchen och vinner rättvist med 3-1. 

Hyllie IK - Oxie SK 0-2(0-1)
2022-08-13 17:42

Det blev en tuff match för alla spelare och domare i värmen på konstgräset under lördagen.

vi hamnade tidigt i underläge efter en bra frispark från Oxie. Vi arbetar oss in i matchen och skapar 2 heta målschanser där målvakten räddade Oxie från kvitterering.

0-1 paus

I andra äger vi mycket boll men får inte till det i sista tredjedelen medans Oxie var kliniska i sitt avslut efter en kontring, 0-2.

Matchen slutar 0-2, där vi återigen får avsluta matchen med reducerat manskap.
Vi tar med oss dom bra intentionerna och jobbar vidare på detaljerna 

 

Malmö United - Hyllie IK 3-5 (0-2)
2022-08-06 16:17

En målrik match på ett blåsigt Kroksbäcks IP, där vi spelmässigt var bättre. 2-0 till oss i paus blev helt plötsligt blev 2-2 i början av 2:a. Vi kämpar på och visar moral fast att domsluten inte gick vår väg vilket medförde att vi fick avsluta matchen med 9 spelare.

3-5 slut, En skön seger men vi måste kyla ner oss lite 😎

Bra jobbat grabbar

Glad Midsommar
2022-06-24 06:00
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hyllie Idrottsklubb, 02/02 08:31 
Hyllie Idrottsklubb, 30/01 08:56 
Hyllie Idrottsklubb, 19/01 12:00 
Hyllie Idrottsklubb, 04/01 15:12 
 
Sponsorer