SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Välkommen till Hyllie IK:s kiosk

 

Här har vi ambitionen att under matchfyllda helger servera värmande kaffe, goda burgare, glass och snacks till såväl hemmafans som besökande supportrar. Kiosken drivs av lagföräldrar och ungdomar som tillsammans med kansliet kommunicerar kring schema, rutiner och utbud.

 

Vi ser gärna ett stort engagemang kring kioskverksamheten. Genom att hjälpa till blir man en naturlig del av föreningsmiljön som berikar med nya bekantskaper, inblick i barnens fotboll och såklart en massa skratt över kokande korvgrytor och populära Pingvinstänger.

 

För mer information om rutiner se fliken ”Kioskrutiner”, här fyller vi på med relevant kunskap som kan vara till nytta innan, under och efter ett kioskpass. Se även ”Kioskschema” som ständigt uppdateras. Vi rekommenderar att man som ansvarigt lag sköter kommunikationen kring bemanning i separata kanaler och endast kontaktar kansliet om problem uppstår.

 

Nu ser vi fram emot ett nytt härligt år med glada ansikten i ”luckan”!