Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P013

Hyllie IK för pojkar födda 2013!

 

Fotbollsträning för barn i den här åldern ska vara starten på ett livslångt intresse för fotboll. Träningen består av lek och glädje – det viktigaste är att det ska vara KUL att gå till fotbollsträning.

Om ni är intresserade av att spela fotboll med oss, gör en intresseanmälan på hemsidan. Vi har för tillfället kö och har upprättat en kölista. Är det så att du som förälder kan tänka dig att ta en aktiv roll i laget, tex tränare, kassör eller kioskansvarig, ange det i anmälan och ni får förtur.

 

Vi tränar:

 

Tisdagar: 17:15 - 18:30 på Hylle konstgräsplan

Torsdagar: 17:15 - 18:30 på Hyllie bollfält

 

Välkomna

 

Martin, Jonas,  Markus, Sven, Mikael och Simon

Referat: BK Höllviken - Hyllie Idrottsklubb
Fina matcher i Höllviken
2020-09-28 21:04
Oskar och Spencer jagar Höllviken spelare. Aske ligger och lurpassar i misstänkt off-sideläge..
I härlig sensommarvärme spelades den tredje av fyra omgångar nere i Höllviken. Fyra starka Hyllie-lag ställde upp mot lag från Skanör, Höllviken, Trelleborg, Anderslöv och Malmö 
Höllvikens miniserie uppskjuten till efter sommaren
2020-05-11 09:22
Även Höllvikens miniserie, som skulle börjat nu på lördag, har skjutits på framtiden på grund av Coronapandemin. Höllviken hoppas kunna starta igång den 29:e augusti istället. 

mvh Tränarna
Angående matchkallelser
2020-05-06 11:57

Gällande matchkallelser:


Jag har fått frågan från ett par föräldrar kring varför platserna tar slut så fort, när de kommer ut, hur systemet ser ut mm.


På grund av Corona så har alla ursprungliga planer fått skrotas och vi vet fortfarande inte hur/om miniserien i Höllviken kommer igång. Det vi gör just nu är att försöka få ihop ett antal träningsmatcher, men det försvåras samtidigt av att vi inte kan boka matcher de dagar som det kanske blir spel i Höllviken.


Det jag försöker göra är att se till att de som inte spelat alls/spelat lite matcher får kallelse före alla andra, typiskt 1-2 dygn. Jag försöker skicka ut kallelsen i början av veckan för helgens match/-er. Då vi som tränare också har aktiviteter vid sidan om försöker jag även få med minst ett ”tränarbarn” per lag som vi ställer upp med. Om inte alla platser är fyllda efter 1-2 dygn går kallelsen ut till samtliga barn i gruppen, och erfarenheten säger då att platserna snabbt blir fyllda. Har ni svårt att sålla bland alla mail rekommenderar jag er att ladda ned sportAdmin-appen där ni också kan se kallelser (även om jag hört om några tekniska bekymmer tycker jag den funkar ganska bra)


Jag vill poängtera att allt det här kräver manuell administration i ett webverktyg som jag säker kan bli bättre på men som ändock har sina begränsningar. Det kommer därför inte att bli 100% rättvist, speciellt inte om man bara ser på de närmast kommande matcherna. Men jag ber er att ha i åtanke att förhoppningsvis så kommer era barn spela fotboll under många år och möjligheterna att spela matcher kommer att bli fler framöver.


Mvh Martin

Hyllie IK: P-013
2020-04-22 13:08
Även Åshöjden Cup är inställd tyvärr, cupen skulle spelats i slutet av maj. 

Vi jobbar på att få till ett par träningsmatcher med lokala lag så att alla barn ska få möjlighet till minst ett matchtillfälle

mvh Tränarna


Hyllie P-013: Inställda matcher
2020-04-14 08:28
Hej

Tyvärr har Coronaviruset nu inneburit inställda matcher även för P-013. Träningsmatcherna mot MFF som skulle spelats på fredagar är inställda, förhoppningsvis kan det tas upp till hösten

Miniserien som skulle spelats i Höllviken med start på lördag är uppskjuten en månad (just nu). Höllviken planerar att lägga till 4 matcher i höst istället. 

Under tiden får vi fila på våra överstegsfinter och öva på målgester i väntan på att få visa upp för världen vilka fina fotbollsspelare vi har!

mvh Tränarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hyllie Idrottsklubb, 09/06 13:59 
Hyllie Idrottsklubb, 01/06 17:00 
Hyllie Idrottsklubb, 26/05 18:00 
Hyllie Idrottsklubb, 14/04 16:00 
Hyllie Idrottsklubb, 07/04 14:30 
Hyllie Idrottsklubb, 18/03 12:04 
 
Huvudsponsorer