Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
Oldboys

Seriesegrare! (igen)
2018-09-24 10:14

"Efter en skakig start på matchen mot KSF Mardin Beirut kunde de grånade gentlemännen gå ifrån och vinna med 9-1. Därmed säkrades tredje raka seriesegern med två matcher kvar att spela av serien."

2015-11-02 09:53

Säsongsavslutningen hemma slutade med seger 5-1. Stort bollinnehav, fina anfall där speciellt, högerkanten med Gustav Christensen bidrog till många målchanser. Två mål, varav ett straffmål blev det för Christian VillaBlanca. Det sista var ett snyggt skott utanför 16-meters som satt nere stolproten.

Laget slutade på silverplats efter Vellinge.

Det är bara att ta nya tag till nästa läsår.

Kanske är det dags för en träningstid i veckan för laget och alla intresserade ledare i Hyllie.

/Coacherna

Snöplig förlust mot Vellinge
2015-10-06 08:44

Oldboyslaget förlorade bortamatchen mot serieledarna/seriesegrarna Vellinge med 2-3 efter en mållös första halvlek.

Chanser saknades inte till flera mål och då mest från Hyllies sida.

Wille hade i första halvlek ett skott som Vellinges duktige (alla matcher vi mött honom i) målvakt klistrade vid stolpen och Martin hade ett rungande skott i stolpen i andra halvlek.

Vi ledde i andra med 2-0 men tappade återigen en ledning och vid självrannsakan efter matchen så är det bara att erkänna att laget som helhet inte har flås för 70 min trots tre avbytare och inga skador.

I alla fall inte mot stabila Vellinge som tränar regelbundet.

Är det månne en träningstid i veckan som behövs till nästa säsong för att laget, som aldrig har haft en träning, ska ta tillbaka guldet.

Silvret är i alla fall säkrat i årets serie med tre matcher kvar.

/Johan

Oldboys tappade pinnar hemma mot Oxie
2015-09-29 08:42

Gubbarna hade 9 man på plan när domaren blåste till match. 10 min senare hade vi två avbytare och vi ledde rättvist med 2-1 i paus.

2-1 målet var snyggt där Martin i trängt läge klackade till Kali som kom med fart och vrickar i ett mycket snyggt fotbollsmål.

I andra halvlek missades många chanser att punktera matchen men beröm till Oxies målvakt som spikade igen. Oxie bjöds in i matchen via två mål där backlinjen inte var rätt i positionerna.

Matchen slutade 3-3.

I matchens sista spark satte Joakim en frispark i ribbans underkant.