SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Hyllie IK
1 - 4
Lilla Torg FF
Hyllie IK 1 - 4Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 maj, 10:00
Plats:Hyllie IP konstgräs 1 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 130943029
Samling:08:45
Sur förlust i sommarvärmen
2023-05-27 11:51

Lilla Torg kom på besök. Sist vi möttes var siffrorna större än spelet visade, men vi visste att det var ett av seriens starkare lag som vi ställdes mot. 

 

I sedvanlig ordning så kom återbuden så när det var dags för match var 12 man samlade och redo för match. 

Jag tycker att uppvärmningen såg helt okej ut. Inte på topp men ändå intentioner och en vilja. 

Matchen började med en duell på mitten där vi satte två armar i ryggen på ett regelvidrigt sätt. Frisparken ledde till lite enkel retur och med obefintligt försvar så kunde motståndarna ta ledningen. Men vi trummade på. Vi kom inte in i samma rytm som senaste matcherna men tog kampen och höll Lilla Torg i ofarligare områden. Vi lyckades kvittera genom Victor som gjorde en fantastisk första period. 

 

Men solen gjorde sitt, vi hade 3 avbytare och de hade ett halvt lag till på sin bänk. Domaren hade en högre nivå än de flesta andra domare. Han vågade ta obekväma och modiga beslut åt några hållen. 

 

I halvlek var killarna trötta men nöjd över comebacken. I andra försökte vi köra på. Det var mycket ställningskrig och de stora spelarna i respektive lag, Benamin och nr 11, tog ut varandra men bjöd på en del tuffa men härliga dueller. 

I ett sånt här väder och mot ett bra motstånd så orkar man inte ta alla löpningar. Vid ett tillfälle ligger vi lite efter i försvaret och de gör 2-1. Sen kommer 3-1 som det passivt och enkelt ut över hela banan. I sista rivstartar vi. Victor har en chans. Benjamin är supernära. Armin har en indirekt frispark som smiter tätt över. Men bollen vill inte in. 

 

Istället så missar vi i försvaret och bjuder på ännu ett mål. Surt för vi tycker att ett kryss låg inom räckhåll men sett till hur matchen utvecklades och det vi bjöd på så får vi acceptera förlusten. Innan matchen så var frågetecknet hur vi skulle klara oss med en så "ovan" Skåneserieuppställning men överlag klarade vi det väl, vilket är ett plus till truppen. 

 

Tack till föräldrar, motståndare och domare. 

 

Hyllie-Lilla Torg 1-4 (1-1, 0-2, 0-1)

Målskytt: Victor


<< Tillbaka