Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P09

Välkomna till P09

Hyllie IK pojkar födda 2009 tränar utomhus på Hyllie IP.

Tid och plats: Se kalender.

Vi är idag ett trettiotal spelare i åldersgruppen. 

 

Inför 2023 kommer vi att spela med tvp lag i seriespel, ett i Skåneserien och ett i Sydvästra C. Vi har även anmält lag till Future Cup i Göteborg under våren. 

 

Om du är intresserad av att spela fotboll med oss gör du en intresseanmälan på hemsidan och kommer sedan inom kort att bli kontaktad av föreningen för inbjudan till träningstillfälle.

 

Vid övriga frågor kontakta kansliet eller oss tränare/ledare.

Huvudtränare: Anders Jönsson, 0706-203546

Assisterande tränare: Gazze Zogaj 0708-610997

 

Med vänlig hälsning

Hyllie IK P09

 

 

 
 
Referat: Hyllie Idrottsklubb - FC Trelleborg 
Straffdramatik efter tuff batalj
2023-01-31 20:53
Förberedelser inför straffarna

Efter att ha fått problem med planeringen av andra kvartsfinalen i Vintermästerskapet så hittade vi till slut en lösning där vi "offrade vår träningstid" på tisdagskvällen. Tack till P08 för att vara tillmötesgående och till FC Trelleborg för deras smidighet och anpassning för att få till matchen.

Lösningen blev 2 x 35 min istället för vanliga 3 x 25. Gazze samlade trupperna och med Abo startade de tändningen. En nödvändighet mot ett så bra motstånd som vi ställdes mot idag.

 

Väderleksrapporten talade om stormbyar och ösregn men tack och lov blåste det förbi inåt landet tills det var dags för matchstart. 

Referat: Ramlösa Södra IF - Hyllie Idrottsklubb
Vinst i jämn kvartsfinal
2023-01-29 16:35

Då var det äntligen dags för slutspel i Vintermästerskapet. Återigen stod Ramlösa för motståndet och ännu en gång på bortaplan. 
Vi försökte balansera laguttagningen sett till motstånd, närvaro och vem som ska spela på tisdag.

Jag har varit med om mycket under mina år som ungdomsledare men den här matchen var rekord i antal spelare som inte kunde spela. Ett stort tack till er som kunde hoppa in med kort varsel.

Referat: Ramlösa Södra IF - Hyllie Idrottsklubb
Värmande vinst i kallt Helsingborg
2023-01-22 13:29

Sista gruppspelsmatchen var kommen. Söndag morgon borta i Ramlösa. På planen möttes vi av minusgrader och ett frosttäcke över planen. 

Dagens taktik var att sitta länge i omklädningsrummet och behålla värmen. Så medan jag konade upp uppvärmningen så försökte killarna få upp kroppsvärmen några grader. Jag säger det igen så vet ni min åsikt. Shorts i minus tar på kropparna, så enkelt är det. Sen är det varje spelaren beslut att avgöra vad man spelar i så länge man har rätt utrustning och klubbens färger. 

En kort, intensiv uppvärmning med lite spel och lite skott... sen var det igång. Vi visade från start att vi var med i närkampsspelet och försökte hitta Ramlösas ömma punkter på planen. 

Referat: Hyllie Idrottsklubb - LB07
Hal utmaning mot duktigt LB07
2023-01-21 16:21

Sista matchen på M/L-nivå. Efter förra veckans bakslag mot Lunds BK (referat missades tyvärr från min sida) så var det idag dags för revansch mot LB07. Och när vi pratade om revansch så var det insatsen och prestationen vi menade.

Redan när man vaknade i morse kunde man ana att det skulle bli ett halt underlag när man såg morgonfrosten. 

Men killarna verkade inställda på att göra sitt i dagens match och uppvärmningen såg rätt bra ut även om där var många som halkade rundor. 

 

Igår kväll var endast 8 spelare klara för spel. Här har vi något att jobba på som trupp. Efter ett massutskick till flera spelare som inte kallats inledningsvis had evi plötsligt 

Referat: BK Höllviken - Hyllie Idrottsklubb
Delad pott inleder Vintermästerskapet 2023
2023-01-14 15:00

Efter lite blandat resultat i Vintermästerskapet så var det dags för bortamatch mot Höllviken. Ett lag vi stundtals haft bra spel mot men som dragit längsta strået vid de två senaste drabbningarna. 

 

Adam, som haft känningar i veckan, kunde komma till spel. Vi kände att det var närvarande killar som tog emot instruktionerna innan match men ändå lite luriga. Var de på tå eller hängiga? Uppvärmningen blev lite kort men intensiv. Killarna visade bra beslutsamhet och fart. Planen var en "äkta 9-manna" med rätt storlek på plan och mål, vilket också innebar extermt små straffområden. 

 
Sponsorer