Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
Hyllie IK Vinter Cup 2018/2019 F06
2019-02-14 11:39
I helgen genomfördes finalen i Hyllie IKs Vinter Cup 2018/2019 för F06.

Finalen stod mellan Rosengård Blå och Rosengård Röd som i sina semifinaler slog Hyllie IK Grön respektive Hyllie IK Svart.

Finalen blev en mycket välspelad match inför en härlig publik som trotsade kylan. Till sist lyckades Rosengård Röd vinna finalen med 5-0 och erhöll som cup vinnare superfina guld hattar.

Vi tackar alla deltagande lag för en mycket väl genomförd cup!

Hyllie IK
Inbjudan årsmöte Hyllie IK
2019-02-13 13:05

Årsmöte Hyllie IK

 

Medlemmar och aktiva inom Hyllie IK inbjudes härmed till att deltaga på Hyllie IKs årsmöte

 

Plats : Klubbstugan Hyllie IP

Dag: tisdagen den 19 Mars

Tid: 18:00

 

Förslag till dagordning

 

1.      Fastställande av röstlängd.

2.      Val av ordförande och sekreterare för mötet

3.      Val av justeringsmän att justera mötesprotokollet

4.      Val av två rösträknare

5.      Fråga om mötet utlysts på behörigt sätt

6.      Fastställande av dagordningen

7.      Föredragning av den sportsliga verksamheten 2018.

8.      Föredragning av styrelsens verksamhetsberättelse och förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för 2018

9.      Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under 2018

10.  Frågan om styrelsens ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

11.  Fastställande av medlemsavgifter för 2020

12.  Planerad sportslig verksamhet 2019

13.  Behandling av motioner inkomna i rätt tid samt förslag från styrelsen.

14.  Fastställande av budget 2019

15.  Val av styrelse och tillsättning av valberedning och övriga funktionärer för verksamhetsåret 2019. Valberedningens förslag återfinns i bilaga 6.

16.  Övriga frågor.

Avtackning av styrelseledamöter

Utnämningar

Årets eldsjäl (klubbchefens pris):

Årets ungdomsdomare:

Ungdomsdomarnas favorit (trevligaste ledare att döma för):

Mötets avslutandeAtt tänka på:


Enligt stadgarna i Hyllie IK skall eventuella motioner från medlemmar och propositioner från styrelsen vara styrelsen tillhanda skriftligt senast tre veckor före årsmötet. Styrelsen ska till årsmötet lämna skriftligt yttrande över förslaget.


Motioner och propositioner skickas via mail till Thomas@hyllieik.se


/ Styrelsen

Klubbchefens månadsbrev Januari 2019
2019-02-04 12:48

 

Klubbchefens månadsbrev Januari 2019

                                                    

Jag kommer under 2019 att skriva några rader varje månad för att berätta lite om vad som händer/har hänt i vår fina förening Hyllie IK

                           

Seniorer

Vi kommer under 2019 att föryngra både vårt dam och herr lag med talanger från våra egna led. Detta går helt i linje med Hyllie IKs ambitioner att se till så att våra representationslag återspeglar den enorma ungdomsverksamhet vi har och att alla ungdomar ser möjligheten att representera vår härliga förening genom engagerat och hårt arbete på träningsplanen. Lagen har påbörjat sin försäsong under ledning av James (herr) och Anders (dam) och vi ser alla fram emot att seriespelet skall dra igång.


http://malmo.lokaltidningen.se/nyheter/2019-01-04/-Hyllie-IK-g%C3%B6r-en-nystart-3857410.html

 

Ungdom

Hyllie IK är en ungdomsförening som har enorm bredd i sin verksamhet och det såg man inte minst under Skåne Cupp dagarna i baltiskahallen och kombihallen där vi ställde upp med 23 lag i olika åldersklasser – en fantastisk bedrift!

 

Alla ungdomslag har påbörjat sina försäsonger och trots vädret så är det en härlig positiv stämning på IP under träningskvällarna – man kan även känna en förväntan/längtan efter seriestarterna och kanske lite bättre väder….

 

Inför 2019 har föreningen rustat sig med 2 st fotbollscoacher/koordinatorer och dessa är Petra B för de yngsta killarna/tjejerna och Johan O för killarna från 10 år och uppåt (vi letar efter en koordinator på tjej sidan från 10 år och uppåt och ber att få återkomma angående detta) – Petra och Johan kommer att finnas på IP för att lyssna av föräldrar och ungdomar/barn samt för att hjälpa ledare vid behov.

 

Ledare/tränare

Hyllie IK har en mycket kompetent tränargrupp som helt ideellt skapar en utvecklande miljö för alla barn/ungdomar som ingår i våra träningsgrupper. Under 2019 kommer vi att erbjuda fortbildning på olika sätt för alla våra ledare/tränare allt för att hjälpa dem med verktyg så att de känner sig trygga i rollen. Dock behöver dessa ledare/tränare hjälp av ideella krafter runt laget. Uppgifter som varje lag behöver hjälp med är dels att hålla i kiosktiderna som blir tilldelade per lag, ansvarig för lagkassan, ansvarig för sociala aktiviteter vid sidan om fotbollen för att skapa gemenskap, lagledare/lagmamma/lagpappa som hjälper till med koordineringen av transporter runt matcher/cuper och någon förälder som vill representera laget i vårt ungdomsutskott. Kan vi få till ideella krafter på alla dessa poster runt alla våra lag så står vi oss rustade för framtiden och kan på så sätt ytterligare öka och säkerställa den fina utvecklingsmiljö som vi har för alla våra barn/ungdomar

 

Styrelsen

Styrelsen fortsätter sitt arbete med att säkerställa ekonomin och organisationen så att vi kan genomföra så mycket som möjligt av det vi önskar. Styrelsen arbetar med utskott som har olika ansvarsområde och i dessa utskott är vi i behov av fler ideella krafter – utskotten som vi har är kommunikation, ungdom, senior, sponsring, värderingar och framtid – är man intresserad av att engagera sig så maila mig på Thomas@hyllieik.se så sätter jag er i kontakt med den person från styrelsen som är ansvarig för respektive utskott. Syftet med utskotten är att fånga alla tankar/funderingar/idéer som alla barn/ungdomar/föräldrar/ledare/övriga har och få in dessa i styrelserummet för att på så sätt utveckla föreningen.

 

Sponsorer

Vi är enormt tacksamma för de företag som väljer att sponsra vår förening och vi kommer under 2019 att försöka utveckla sponsorsamarbete med dels fler sponsorer (här kan alla hjälpa till med förslag på sponsorer – maila Thomas@hyllieik.se) men även med att under 2019 bygga ut nätverket med träffar/mötesplatser så att det blir naturligt för våra sponsorer att söka samarbetspartners inom nätverket.

 

Kansliet

Lennart och jag finns på kansliet dagtid samt några kvällar i veckan och alla är alltid hjärtligt välkomna att kontakta oss om det är något som ni undrar över.

 

Detta blev ett första månadsbrev för 2019 innehållande mycket info och min förhoppning är att jag i kommande brev kommer att skriva lite mer runt det som händer aktivt på träningar/matcher för olika lag – så har du något som du tycker vore intressant för alla i föreningen så tveka inte att maila mig på Thomas@hyllieik.se.

 

Ser fram emot att träffa så många som möjligt på Hyllie IP under våren !

 

Må Gott!

 

Thomas Ljungdahl

Klubbchef Hyllie IK

Medlemsavgift och träningsavgift 2019
2018-12-01 08:00

Till alla medlemmar i Hyllie IK

 

Säsongen 2018 närmar sig sitt slut och vi påbörjar planeringen för 2019.

 

Som medlem i Hyllie IK får man förmånen att vara med och träna fotboll men även vara en del av en förening som präglas av glädje, energi och samhörighet.

 

En ideell förening är helt beroende av att man har aktiva föräldrar/vuxna runt om barnen och därför inför vi i år en möjlighet för hela familjen att bli medlemmar via vårt familjemedlemskap. Familjemedlemskap möjliggör för dig som förälder att vara med och bestämma/påverka via en rösträtt på våra medlemsmöten (måste vara medlem och 18 år innevarande år eller äldre för at få rösträtt i föreningen) och vi hoppas att så många som möjligt engagerar sig på detta sätt.

 

Vi kommer inom kort att börja fakturera medlemsavgiften  och träningsavgiften för 2019 och uppgifterna i fakturan baseras på de uppgifter vi har från 2018  och om det är någon familj som vill engagera sig via ett familjemedlemskap så ber vi dem kontakta kansliet på kansliet@hyllieik.se så ställer vi ut en ny faktura med familjemedlemskapet. Familjemedlemskapet innebär även att en familj med flera engagerade barn och föräldrar maximalt kan uppnå en medlems avgift på 1 200 kr/familj och vi har manuellt säkerställt detta men om vi har missat någon så ber vi även dem att kontakta kansliet på kansliet@hyllieik.se så rättar vi till fakturan.

 

I samband med faktureringen av de nya medlemsavgifterna kommer vi att gå över till en extern samarbetspartner (Billmate) för att effektivisera vårt arbete på kansliet. I faktura mailet kommer ni att få möjlighet att betala antingen via kortbetalning direkt, vi faktura från Billmate eller via delbetalning via Billmate. I samband med detta tillkommer det en aviseringsavgift.

 

Medlemsavgifterna för 2019:

 

Barn/Ungdom/vuxen/Fitness – 500 kr

Ledare/tränare/styrelse – 200 kr

Stödmedlem – 300 kr

Familjemedlemskap – 1 200 kr (oberoende antal i familjen)

 

Förutom medlemskapet utgår där även en träningsavgift per år för dem aktiva enligt följande (korrigeras efter beslut om dessa från styrelsen) och även denna avgift finns med på fakturan:

 

5-8 år – 1 100 kr

9-12 år – 1 700 kr

13-19 år – 1 900 kr

Senior – 1 900 kr

Oldboys – 1 900 kr

Ledare – 0 kr

Stödmedlem – 0 kr

Fitness – 600 kr

 

Om ni har några frågor angående kommande fakturor så tveka inte att kontakta kansliet på tele 040/163834 eller via mail kansliet@hyllieik.se

 

/ Styrelsen

Hyllies Hörna 2018-3 ute nu!
2018-11-30 15:04
Du laddar ner Hörnan här:

Våra stjärnjournalister Andreas Lovén och Fredrik Norrlid har återigen gjort några härliga reportage om Hyllie IK. Denna gång får vi möta ett gäng entusiaster som lyssnat till den andra satsen i fotbollsförbundets devis "Så många som möjligt, så länge som möjligt". De får roligare och effektivare motion med boll i Fotboll Fitness. Vi får också möta Emil Winberg som trots unga år är van vid att skapa bra förutsättningar för bra matcher i sin roll som domare. Och självklart får klubbchef och styrelseordförande plats att reflektera kring vad som hänt sedan sist och framtiden.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U16, 17/02 14:38 
U16, 17/02 14:34 
P010, 16/02 14:33 
U19, 16/02 13:34 
P08, 14/02 19:12 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Silversponsorer
BronsSponsorer