Huvudsponsorer
Kategori 1 - Sponsorer
Kategori 2 - Sponsorer
Kategori 3 - Sponsorer
Då är hela ledarstaben för Herrseniorerna inför 2017 klar!
2016-11-30 19:39
Jörgen Ekberg och Bengt Månsson

Som tidigare aviserats är Bengt Månsson ny huvudansvarig och till sin hjälp får han Jörgen Ekberg som assisterande tränare. Jörgen har en bakgrund från både ungdoms- och seniorfotboll ibland annat FC Rosengård, Åkarps IF och V Ingelstads IS.


Marcus Dubré kommer att fortsätta att fungera som målvaktstränare i Hyllie IK och kommer naturligtvis att arbete med våra herrseniorer i sitt uppdrag.


Slutligen kommer Stefan Gottfriden att fungerar som lagledare och kommer främst att vara aktiv i samband med herrarnas matcher.


Vi önskar hela ledarstaben välkommen!


Hyllie IK

Hyllie IK gratulerar Matilda Liljefors till hennes landslagsplats!
2016-11-21 13:27

Matilda är född 2001 och började spela fotboll i vår fotbollsskola och är utbildad som fotbollsspelare i Hyllie IK fram till 15 års ålder. 


Inför säsongen 2016 kom Hyllie IK och Matilda överens om att FC Rosengård var en bra utvecklingsmiljö för att ta nästa steg i fotbollskarriären och vi önskade Matilda lycka till. Under året har hon främst spelat i FC Rosengårds F17 och nyligen då varit på sin första landslagssamling.


Grattis Matilda och lycka till i framtiden!

Hyllie IK

Ny seniortränare i Hyllie IK Herr!
2016-11-10 19:10

Bengt Månsson blir ny seniortränare i Hyllie IK under säsongen 2017. Bengt är väl införstådd med vårt visionsarbete och de utmaningar som finns kopplat till vår seniorverksamhet. Hans nya uppdrag påverkar inte den anställning som Bengt redan har i klubben som ungdomsansvarig.


Bengt har en lång bakgrund inom fotbollsvärlden både som instruktör och tränare på olika nivåer. Under flera år har Bengt haft uppehåll som seniortränare, tills han tog ansvaret för Uppåkra IFs herrar under årets säsong. Under 2017 kan Bengt koncentrera all sin tid till Hyllie IP och då på flera sätt bidra till att föra Hyllie IK närmare sin vision.


Vi önskar Bengt välkommen till seniorverksamheten i Hyllie IK

 

Hyllie IK

Anders Svensson                                                   Olof Persson
Ordförande                                                           Klubbchef

Hyllie IK och Esbjörn Berghult går skilda vägar
2016-11-04 20:26

Hyllie IK och Esbjörn Berghult väljer att gå skilda vägar. Vi kan konstatera att vi inte kunde mötas i de utmaningar och väg framåt som föreningen valt. 


Vi tackar Esbjörn för hans två år hos Hyllie IK och önskar honom lycka till i framtiden.


Anders Svensson 

Ordförande Hyllie IK 


Nya Handla Smart är nu lanserat - stöd Hyllie IK
2016-10-27 10:58

Nu har äntligen Sponsorhuset släppt den nya versionen av Handla Smart. Tillägget för Google Chrome som gör att både du och Hyllie IK automatiskt får pengar tillbaka när du handlar från över 500 kända nätbutiker.


När du aktiverat Handla Smart på din dator så kommer du bli påmind varje gång du besöker en butik som kan ge pengar till dig och Hyllie IK. Du ser också i sökresultatet på Google vilka butiker som ger dig en rabatt tillbaka.

Sätt dig vid datorn och aktivera tillägget via denna länk. Ett knapptryck sen är du igång: www.sponsorhuset.se/hyllieik/handlasmart


Tack för ditt stöd och tipsa gärna fler!


Hyllie IK

Fyra st overalljackor!
2016-10-25 09:38
Kvarglömda på IP
De är märkta med AS, EM, EW och LS. 
Finns på kansliet.
Nyheter från våra lag