Anmälan till Hyllie Camp är nu öppen!
2017-04-24 13:31
Så är det då dags att anmäla sig till årets Hyllie Camp.

Se under Hyllie Camp 2017.
Nu börjar vi sälja årets supporterpaket!
2017-04-10 23:15
Supporterpaketet 2017
Många har frågat efter supporterartiklar från Hyllie IK, varför vi i år lanserar ett supporterpacket som består av halsduk, tunnare mössa, skopåse och ett klistermärke. De olika artiklarna säljs bara som ett paket och priset är 300 kr för ett paket. 

Lagom till seriepremiärerna finns nu supporterpaketen i lager på kansliet och betalning görs med Swish eller kontant.

Lagret är begränsat så köp ditt paket så snart som möjligt. 

HEJA Hyllie IK!
Presentation av Hyllie IKs styrelsemedlemmar
2017-04-04 15:10

För en tid sedan presenterades vår nya ordförande, Stina Berggren, på hemsidan. Nu följer en kort presentation av resten av styrelsemedlemmarna. Styrelsen i sin helhet finner du på vår hemsida: Om klubben/styrelse eller via snabblänken Styrelse »


Martin Tönnesson, vice ordförande

Sport intresserad företagsledare boende i Limhamn med fru och tre barn, två hundar, äldsta sonen spelar i P04 laget. I ungdomen tävlingssimmare som sedan avslutades med vattenpolo på elitnivå. Favoritlag Hyllie och MFF.

Christer Fasth, kassör

Fotbollsintresserad, pensionerad, säljare/ekonom boende i Hyllieby. Fru, tre barn, fem barnbarn. Äldsta barnbarnet Harry spelar i P07 och hans pappa tränar P07. Gillar motion (Göteborgsvarvet), böcker, resor, släktforskning.

Camilla Nilsson, sekreterare

Aktiv i Hyllie IK sen 2012 med en spelande son i P06. Har alltid varit sportintresserad och delade fritiden under uppväxten mellan fotboll i Bjärreds IF, gymnastik och stallet.  Numera tränar jag gärna boxning och styrketräning. Arbetar på kommunikationsbyrån FEW i Malmö.

Anders Svensson

53 år, född i Malmö. I Hyllie iK sedan hösten 2007, då som tränare för dotterns lag födda 1994. Tränat F -94, Dam U, P05/P06, fotbollsskolan och tränar nu P07 och P03. I styrelsen sedan 2010 varav ordförande de senaste 4 åren. Arbetar på Danske Bank i Malmö inom handel med valutor och räntor. Växt upp i en fotbollsfamilj där pappa spelade i MFF under 10år och sedan målvaktstränare.

Joakim Held

Fotbollstokig P70 pappa med fru och två döttrar boendes på Mellanheden. Äldsta dottern spelade tidigare i Hyllies F99 och F00 där jag blev involverad kring lagen runt 2008. Har själv haft en fotbollskarriär i Kirsebergs IF och sedan barnsben följt MFF på stadion. Jobbar som affärsutvecklare och regionchef på IT-bolaget Amesto Solutions. Spelar gärna en golfrunda när tiden räcker till.

Olof Persson, adjungerad ledamot (klubbchef)

Klubbchef sedan 3,5 år och aktiv i både fotbollsskolan och 11-manna verksamhet. Har varit verksam som fotbollstränare i mer än 10 år i flera föreningar. Spelade själv fotboll upp till juniorålder med BK Olympic som moderklubb. Är gift och har 2 äldre barn och hela familjen är engagerad i Hyllie IK. 

Petra Berggren, suppleant

Sportintresserad norrländska som spelat fotboll i div 2 samt tävlat i alpint. Tidigare tränare i P02 och P05, där mina pojkar spelar. Arbetar som skolkurator.

Niklas Blomstedt, suppleant

Spelade själv bandy, handboll samt fotboll i ungdomen i IFK Sundsvall och sedan BK Forward fram till junioråldern. Har två killar som spelar i klubben, en i P02 och en i P04. Har varit tränare åt båda killarna, dels för Rasmus då han spelade i IFK Klagshamn samt för Ludwig i Hyllies P05. Numera är jag bara en ivrig supporter. Jag har suttit i styrelsen i 2 år, innan dess var jag suppleant i 1 år.


Hälsningar

Styrelsen Hyllie IK

Hylliedagen 2017!
2017-03-31 14:36
2017 kommer Hylliedagen att gå av stapeln söndagen den 28:e maj. Vi återkommer med mer detaljer när vi närmar oss aktuellt datum.

Rapport från årsmötet
2017-03-30 11:25

Årsmötets sedvanliga tillbakablick av den sportsliga verksamheten såväl som den ekonomiska rapporten föredrogs av vår klubbchef Olof Persson. Föreningens omsättning steg til 3,155tkr och resultatet landade på minus 6tkr.


Revisorernas berättelse föredrogs och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.


För Er som inte deltog på årsmötet finns möjlighet att ta del av informationen genom att kontakta kansliet, Olof Persson.

 

Som tidigare presenterats valdes en ny ordförande, Stina Berggren, och delvis ny styrelse. se artikel hemsidan 22mars.


Nytt för i år var utnämning av 2016 års ungdomsdomare samt våra ungdomsdomares favorit bland tränarna. 


Priset till årets ungdomsdomare delas av Johan Linde och Emilio Jonsson.


Priset till domarnas favorit blev Björn Hallonqvist och hans F05/06


Till 2016 års eldsjäl i Hyllie IK utsågs Thomas Hansson, U17 & U19, som följt sina killar födda 2000 hela vägen från de började i Hyllie IK. På bilden syns Thomas Hansson och Olof Persson.


Mötet avslutades med avtackning av avgående styrelse och suppleanter. Niklas Blomstedt ,Viktoria Olossn, Mats Bärring, Anders Svensson samt Håkan Olsson  (den senare kunde inte närvara). 
På årsmötet valdes en ny ordförande och delvis en ny styrelse!
2017-03-22 10:16

Vår mångårige ordförande Anders Svensson lämnar nu över stafettpinnen till Stina Berggren, men blir kvar i styrelsen som ledamot. Hela styrelsen finner du på hemsidan:


Styrelse »


Vår nya ordförande presenterar sig så här:

 

Jag heter Stina Berggren och har en son som spelat i U15 (P02) sedan vi flyttade till Skåne sommaren 2010. Jag är fostrad inom idrotten genom simsporten där jag under många år var tränare. Jag kom in i fotbollens värld genom vårt äldsta barn Ebba, som började spela i Nacka-klubben Järla IF i 6-årsåldern. Då var jag bara en entusiastisk fotbollsmamma, men fick kliva in djupare när vi flyttade til London och den lokala fotbollsklubben Barnes Eagles inte hade en tränare till tjejlaget. Uppdraget utvecklades till att även ingå i styrelsen med ansvar för att bygga upp tjejsektionen. Efter fyra år var vi en av de största tjejklubbarna i regionen med 6 lag i ligan och över 100 aktiva medlemmar. Normalt om dagarna så arbetar jag på IT-företaget Sogeti där jag ansvarar för verksamheten i Malmö och Helsingborg. Och så försöker jag att träna och vara med familjen, som utöver Hugo och Ebba också består av mellanbarnet Anton och maken Mats.

 

Varför engagerar jag mig i Hyllie IK?

 

Det är nu dags att ge tillbaka lite av det goda arbete inom Hyllie som Hugo fått skörda frukterna ifrån. Klubben har en stabil grund att stå på och stora möjligheter att utvecklas på många plan. Men då behöver fler engagera sig. Jag hoppas jag kan bidra med att öka engagemanget genom att förbättra kommunikationen med spelare och föräldrar och att därigenom få fler som hjälper till med allt som behövs göras i en klubb, smått som stort.


Övriga medlemmar kommer att presenteras inom kort.


Hyllie IK 2017

Nyheter från våra lag
Herr A, 27/04 11:09 
F05-06, 26/04 11:07 
P05, 25/04 09:55 
F05-06, 24/04 10:53 
 
Huvudsponsorer
Kategori 1 Sponsorer
Kategori 2 Sponsorer
Kategori 3 Sponsorer