Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Medlemsavgift och träningsavgift 2019
2018-12-01 08:00

Till alla medlemmar i Hyllie IK

 

Säsongen 2018 närmar sig sitt slut och vi påbörjar planeringen för 2019.

 

Som medlem i Hyllie IK får man förmånen att vara med och träna fotboll men även vara en del av en förening som präglas av glädje, energi och samhörighet.

 

En ideell förening är helt beroende av att man har aktiva föräldrar/vuxna runt om barnen och därför inför vi i år en möjlighet för hela familjen att bli medlemmar via vårt familjemedlemskap. Familjemedlemskap möjliggör för dig som förälder att vara med och bestämma/påverka via en rösträtt på våra medlemsmöten (måste vara medlem och 18 år innevarande år eller äldre för at få rösträtt i föreningen) och vi hoppas att så många som möjligt engagerar sig på detta sätt.

 

Vi kommer inom kort att börja fakturera medlemsavgiften  och träningsavgiften för 2019 och uppgifterna i fakturan baseras på de uppgifter vi har från 2018  och om det är någon familj som vill engagera sig via ett familjemedlemskap så ber vi dem kontakta kansliet på kansliet@hyllieik.se så ställer vi ut en ny faktura med familjemedlemskapet. Familjemedlemskapet innebär även att en familj med flera engagerade barn och föräldrar maximalt kan uppnå en medlems avgift på 1 200 kr/familj och vi har manuellt säkerställt detta men om vi har missat någon så ber vi även dem att kontakta kansliet på kansliet@hyllieik.se så rättar vi till fakturan.

 

I samband med faktureringen av de nya medlemsavgifterna kommer vi att gå över till en extern samarbetspartner (Billmate) för att effektivisera vårt arbete på kansliet. I faktura mailet kommer ni att få möjlighet att betala antingen via kortbetalning direkt, vi faktura från Billmate eller via delbetalning via Billmate. I samband med detta tillkommer det en aviseringsavgift.

 

Medlemsavgifterna för 2019:

 

Barn/Ungdom/vuxen/Fitness – 500 kr

Ledare/tränare/styrelse – 200 kr

Stödmedlem – 300 kr

Familjemedlemskap – 1 200 kr (oberoende antal i familjen)

 

Förutom medlemskapet utgår där även en träningsavgift per år för dem aktiva enligt följande (korrigeras efter beslut om dessa från styrelsen) och även denna avgift finns med på fakturan:

 

5-8 år – 1 100 kr

9-12 år – 1 700 kr

13-19 år – 1 900 kr

Senior – 1 900 kr

Oldboys – 1 900 kr

Ledare – 0 kr

Stödmedlem – 0 kr

Fitness – 600 kr

 

Om ni har några frågor angående kommande fakturor så tveka inte att kontakta kansliet på tele 040/163834 eller via mail kansliet@hyllieik.se

 

/ Styrelsen

Hyllies Hörna 2018-3 ute nu!
2018-11-30 15:04
Du laddar ner Hörnan här:

Våra stjärnjournalister Andreas Lovén och Fredrik Norrlid har återigen gjort några härliga reportage om Hyllie IK. Denna gång får vi möta ett gäng entusiaster som lyssnat till den andra satsen i fotbollsförbundets devis "Så många som möjligt, så länge som möjligt". De får roligare och effektivare motion med boll i Fotboll Fitness. Vi får också möta Emil Winberg som trots unga år är van vid att skapa bra förutsättningar för bra matcher i sin roll som domare. Och självklart får klubbchef och styrelseordförande plats att reflektera kring vad som hänt sedan sist och framtiden.
Hyllies Hörna 2018-3: Klubbchefens hörna
2018-11-30 15:03
Får vi med oss dessa två saker in i 2019 så kan Hyllie IK utvecklas till något väldigt fantastiskt.
Hyllies Hörna 2018-3: Lågmäld domare är inte rädd för att blåsa
2018-11-30 15:02
Emil Winberg har dömt fler än fyrtio matcher på två år. “Våga döma så mycket du kan i början. Skaffa vanan, så att du kommer in i det,” säger han.

Döm så ofta du får chansen. Tro inte att du är stjärnan på plan. Förebygg situationer. Det är råden som en av Hyllie IK:s mest talangfulla rättsskipare vill ge nya ungdomsdomare.

Hyllies Hörna 2018-3: Vuxenträning med bollskoj som drivkraft
2018-11-30 15:01

För en vuxen som vill hålla sig i form finns en uppsjö av träningsform­er. Men, handen på hjärtat, hur många av dem är genuint lustfyllda? Skratten och skriken från ett gäng vuxna på Hyllie idrottsplats avslö­jar att de är något på spåren.

Hyllies Hörna 2018-3: Ordföranden har ordet
2018-11-30 15:00

För mig handlar fotboll om rörelse, glädje och att lära sig att vara en del av ett lag! Det senare är kanske också det viktigaste för den ambition vi har i klubben – att skapa ett livslångt engagemang. När man börjar i våra ungdomslag ska vi kunna erbjuda en resa upp i åldrarna som innehåller bra träning, bra kompisar och goda förutsättningar att utvecklas både som person och som fotbollsspelare. 2018 har på den idrottsliga sidan varit precis allt detta. Härliga, välfyllda träningsgrupper och duktiga lag som spelat serier och cuper och lyft fram våra svart-gröna tröjor på ett positivt sätt. Vi kan känna oss nöjda med den sportsliga insatsen och jag vill rikta ett stort tack till alla tränare och ledare.


Men året har också inneburit många utmaningar och i somras var vi mycket nära ett magplask när föreningen saknade nästan en halv miljon kronor. Vi i styrelsen var tvungna att fatta flera ganska dramatiska beslut om nedskärningar av anställd personal och även stora besparingar i löpande kostnader. Dessa åtgärder, tillsammans med ett gott samarbete med våra sponsorer och leverantörer, har tagit oss igenom detta stålbad och vi blickar nu framåt mot ett 2019 där vi vill utöka våra satsningar på pojk- och flicklag genom en ny tränar- och ledarstruktur, med utvecklingsansvariga för respektive sida. Under hösten har vi presenterat en modell för flicksidan och där har måndagsträningarna varit väldigt uppskattade både av tränare och spelare. Ambitionen är att hitta en liknande modell för pojksidan och lansera under 2019. Utöver ekonomin har demokratin varit vår största utmaning under 2018. Vi har för få vuxna medlemmar och ett alldeles för lågt engagemang kring föreningens utveckling och inriktning. Man behöver inte sitta i en styrelse eller ett utskott eller ansvara för en träningsgrupp för att göra nytta i föreningen. Vi behöver egentligen bara fler som gör sin röst hörd kring hur vi agerar i olika frågor och som kan ge sin synpunkt i föreningens nyckelfrågor.


Vi har utlyst ett extra årsmöte för att möjliggöra familjemedlemskap i föreningen. Det är en medlemsform som blir som en maxtaxa för familjer där vi även kan få med vuxna som medlemmar. På så sätt hoppas vi få ett större engagemang på årsstämman i mars och därmed få till stånd en bättre demokrati i föreningen. En viktig fråga är alltid träningsavgifterna och även här kommer vi att se över strukturen. De kommer sannolikt att öka något i alla grupper, men vi diskuterar även här någon form av maxtaxa eller rabatterad avgift beroende på antalet aktiva i en familj. Vi kommer att ställa frågan på det extra årsmötet, men ni kan också mejla era synpunkter till oss i styrelsen.


Slutligen vill jag rikta ett stort tack till vår klubbchef Thomas som under 2018 har varit ett fantastiskt tillskott till klubben. Utan hans engagemang och drivkraft så hade vi inte klarat utmaningarna som vi ställdes inför i våras. Tack Thomas! Nu går vi till vinterträning med ett leende på läpparna. Klä er efter väder och ta alltid med mössa och vantar till träningen. Bra ljus på cykeln och använd hjälm!


Robert Nord, styrelseordförande Hyllie IK

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P010, 13/01 20:36 
U16, 13/01 20:00 
U16, 12/01 14:59 
 
Huvudsponsorer
Guld sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer