Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM

Summer Camp

Här anmäler du dig till Summer Camp 2021.

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till våra verksamheter.

Senaste nytt

Ny konstgräsplan på Hyllie IP
2021-08-23 16:26

Idag påbörjas projektet med att anlägga en ny konstgräsplan på Hyllie IP !

 

Vi i Hyllie IK är jätte glada för att det äntligen kommer en ny konstgräsplan på Hyllie IP - den är efterlängtad och behövlig för att vi skall kunna utveckla vår verksamhet.

 

Tyvärr har vi endast erhållit information om att arbetet kommer att påbörjas denna vecka - vi söker information om hur stor påverkan detta innebär för oss samt en tidsplan på när allt kommer att stå färdigt - så fort vi har den informationen återkommer vi.

 

I och med att anläggningsarbete påbörjas så kommer vi att bli tvugna att stänga av den verksamhet som vi har på bollfältet från och med idag. Vi kommer flytta de lag som tränar på bollfältet till konstgräset och de lag som påverkas kommer inom kort att få information om detta från kansliet.

 

Vi hoppas att vi alla kan hjälpas åt och se till så att allt fungerar på bästa möjliga sätt under denna period.

 

/ Kansliet

Hyllie IKs valberedning
2021-08-15 17:00

Hej!

 

På Hyllie IKs årsmöte i mars valdes Robert Nord till sammankallande för vår valberedning. Vi behöver nu tillsätta ytterligare tre medlemmar till valberedningen och styrelsen har beslutat att gå tillväga enligt följande:

 

  1. Alla medlemmar får möjlighet att föreslå namn till valberedningen via mail till Thomas@hyllieik.se (gärna med namn, mobilnummer och mail) innan 30/9-2021. Förslagen gäller deltagande i valberedningen under ett år.
  2. För att kunna bli nominerad måste man vara 18 år eller äldre, samt medlem i Hyllie IK (2021).
  3. När styrelsen har fått in namnförslag kommer vi kontakta de nominerade kandidaterna och säkerställa intresse.
  4. Utifrån detta kommer styrelsen att utse tre medlemmar till valberedningen.
  5. När valberedningen är sammanställd kommer denna att publiceras på Hyllie IKs hemsida.
  6. Därefter påbörjas valberedningens arbete inför kommande årsmöte.

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen

Hyllie IK segrare i 13-årsturnering i Lomma!
2021-08-09 11:09


 

Det var med stor glädje och enorm stolthet Hyllie IK P08 gick ut som mästare i årets första turnering. Speciellt fantastisk känsla eftersom vi för mindre än ett år sedan stod med åtta spelare och ett beslut att eventuellt behöva lägga ner laget. Som vi har kämpat tillsammans för att komma dit vi är nu!

Med inbjudan bara någon vecka innan turnering, någon spelare skadad och andra fortfarande på semester, var det tveksamt om vi skulle kunna delta. Med viktig stöttning från några killar i P07 och deras tränare Andreas hade vi ”go” – redo att köra. 

Vi åkte till Lomma med två mål i sikte 1. att vinna 2. att göra det tillsammans som ett lag med mycket skratt i gruppen. Jag kan med glädje konstatera att vi lyckades med båda. 

Nivån och de otroligt snabba tempot var betydligt högre än det vi är vana vid, vilket var enormt lärorikt. I gruppspelet första dagen stod Eslöv, Bjärred och LB07 för motståndet och vi kämpade oss vidare till A-slutspel inför dag 2. Härligt med spel i Lomma så vi kunde svalka oss i värmen med några dopp i havet mellan matcherna.     

Vi fick sällskap av Bjärred, Höllviken och GIF Nike (hemmalaget) i A-gruppen. Ett tufft spelschema, mycket fint spel, grymma kämpainsatser, två vinster och en uddamålsförslust senare var turneringen avgjord.15 gjorda mål och endast tre insläppta under hela turneringen. Killarna fullständigt exploderade av glädje vid slutsignalen!

Vi tränare är så galet stolta över killarna i P08 - även de som inte kunde delta i denna turnering. Under dessa två dagar fick vi kvitto på vad vårt hårda arbete det senaste året med hög träningsnärvaro och hårt arbete på planen gett oss. Alla har varit delaktiga i denna trofé, ALLA! Vi är även enormt tacksamma för att vi fick låna Amir, Jocke, Harry och Simon från laget över oss – vilket gjorde det möjligt för oss att delta. Även om killarna inte spelat tillsammans tidigare, gjorde de det som ett lag – med stor glädje och stolthet i de grönsvarta tröjorna.

Tack till ledarna i P08 som ställer upp varje vecka! 
Tack till föräldrarna som kör killarna till träning och matcher!
Stort tack till Andreas Lovén för stöttning och allt du lärt killarna från sidlinjen under denna turnering.
Och till sist, Stort Tack killar för att jag får vara med på denna resa med er! 

Forza P08, Forza Hyllie IK!

//David, tränare i Hyllie IK P08 

PEAB Girl Camp!
2021-07-01 12:00
Tillsammans med PEAB välkomnade vi i veckan 60 grymma fotbollstjejer till årets girlcamp. Fantastisk kämpaglöd, många skratt, fina skills och mycket sol och lite regn.
Mat från ICA Kvantum Emporia och frukt från Burger King Ollebo fick tjejerna mycket energi dessa dagarna!
Stort tack till våra fantastiska ledare som spred mycket glädje på Hyllie IP
Tack för tre härliga dagar!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer