Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

HYLLIE CAMP!
2018-06-18 09:00
Idag välkomnar vi 94 fotbolls törstande spelare till årets Hyllie Camp.

Kom gärna ner under veckan och njut av ungdomsfotboll när den är som bäst = Många aktiva i olika åldrar på samma plats.

Fotbollshälsningar!
Bengt M
GRATTIS!
2018-06-18 08:00
Grattis till U19 som blev seriesegrare i HJ Div.2 Västra
Detta betyder att man kommer att spela i Div.1 till hösten

Grattis även till U16 som knep en 2:ra plats i P16 kompisligan Sk.B
( I dagsläget ser det ut som att de kommer att spela i Sk.A till hösten )

F13 (Grön) leder i dags läget sin serie förre FCR som har en match mindre spelad. Men man har säkrat minst en 2:ra plats.

Bengt M
UA ( t om 17/7 )
Härlig sommarläsning i Hyllies Hörna nr 2 2018!
2018-06-16 17:20
Ännu en gång har Andreas Lovén och Fredrik Norrlid delat med sig av sitt engagemang och professionalism och skapat en fantastisk utgåva av Hyllies Hörna!

I detta nummer kan du läsa om månadens lag F14, målvaktstalangen Stoffe i U15, kopplingen mellan samhällsansvar och sponsring samt de första inläggen från våra nya ledarprofiler Robert Nord (styrelseordförande) och Thomas Ljungdahl (klubbchef). 

Laddar ner Hyllies Hörna här:

Dela gärna Hörnan eller någon av de länkbara artiklarna:
http://www.hyllieik.se/nyheter/?ID=3258&NID=465192 (Utan samhällsansvar, ingen sponsring)

Vi önskar er en skön sommar med mycket sol, gräs och bollar!

Hyllies kommunikationsgrupp

Psst - Vill du vara med och skapa historia, eller bara historier, i Hyllies Hörna, hör av dig till kansliet@hyllieik.se!
Psst 2 - De tidigare utgåvorna av Hyllies Hörna hittar du här: 
Hyllies Hörna 2018-2: Ordföranden har ordet
2018-06-16 17:05
Foto: Fredrik Norrlid

Först vill jag tacka för förtroendet som ny ord­förande i Hyllie IK. En förening som jag inte varit med i speciellt länge, men där hela min familj fick ett väldigt fint bemötande från före­ningen, från föräldrar och från tränare i min dotters nya lag när hon bytte från IFK Klagshamn till Hyllie IK. Därför var jag också positiv till att ta en plats i styrelsen när frågan kom från valberedningen.

 

Som de flesta vet så har Hyllie IK haft en jobbig ekonomisk situation de senaste åren och den nya styrelsen har valt en tuff plan för att få bukt med detta problem en gång för alla. Vi vill komma till ett läge där vi kan ägna mer av vår tid och energi till att utveckla föreningen och våra ungdomar. Därför har vi beslutat om åtgärder som gör 2018 till ett stålbad, men också till en nystart för klubben – med en ny organisation där ideella krafter får ta mer plats, och där ungdomar och vuxna löser sina utmaningar tillsammans.

 

Detta har inneburit uppsägningar av kanslipersonal och tuffa besparingsprogram för hela klubben. Allt för att skära ner kostymen till en nivå där vi anser att vi använder våra medlemsavgifter på ett sätt som skapar värde för lagen och för spelarna. Det finns väldigt många goda idéer inom föreningen kring framtida satsningar och utveckling, och förutsättningarna för en sådan utveckling är ypperliga just i vår stadsdel.

 

Vi har sedan april en ny klubbchef, Thomas Ljungdahl, som också fått ett snabbt elddop när han tillsam­mans med nya styrelsen fick kliva in i rollen att leda föreningen genom förändringarna ovan.

 

Min förhoppning är att redan efter sommaren återkomma med mer konkreta nyheter om framsteg i föreningen, vi har mycket på gång, men först vill vi landa förändringarna och nå våra sparkrav för årets andra kvartal. Jag vill redan nu avisera att vi behöver hjälp av fler vuxna som vill och kan engagera sig i föreningen, både kring centrala frågor men också i ar­betet kring lagen för att avlasta tränarna. Flera olika utskott har startats och de presenteras under hösten.

 

Vi vill som sagt ha med föräldrar i föreningsarbe­tet och även de som känner att utskottsarbete är för betungande behöver vara med och bestämma i före­ningen. Vid förra föreningsstämman så hade vi nio medlemmar med rösträtt på plats. Det är naturligtvis alldeles för få, och därför har jag en uppmaning till alla föräldrar till ungdomar i Hyllie IK:

 

Bli medlem NU, 300 kronor för resten av 2018, då ingår rösträtt vid årsstämman 2019!

Klicka här: Intresseanmälan »


Det är väl ändå det minsta man kan göra för sin förening? Vi från styrelsen lovar som motprestation att vi ska presentera avgifter i förenin­gen på ett tydligt sätt vid nästa stämma, och då låta stämman ta beslutet om medlemsavgifter och årsavgifter för 2019, kopplat till budget och aktivitetsplan 2019.

 

Nu önskar jag alla fotbollsfans en fantastisk fot­bollssommar med matcher, cuper, spontanfotboll i trädgårdar, på campingplatser och på stranden samt spännande timmar framför tv:n med VM för det svenska herrlandslaget i Ryssland!

 

Robert Nord, ordförande


Hyllies Hörna 2018-2: Månadens lag F14
2018-06-16 17:04
“Det är en fin sammanhållning i laget och vi pushar varandra att bli bättre, att utvecklas som lag,” säger Harmonie Batint. F14 spelar i Skåneserie A och mötte nyligen Eskilsminne på hemmaplan.
F14 är en stark årgång tjejer, både ur sportslig synpunkt och sett till gemenskapen. Bakom laget finns Mattias ”good cop” Andersson och Mats ”bad cop” Svensson.
Hyllies Hörna 2018-2: Utan samhällsansvar – ingen sponsring
2018-06-16 17:02
Att köpa skyltar ger oss inte ett skit, det är inte försvarbart. Foton: Fredrik Norrlid
Historiskt sett har utbytet ”skylt mot pengar”, ofta byggt på personliga kontakter, legat till grund för idrottsföreningarnas sponsoravtal. Nu håller den verkligheten på att förändras. Sponsorerna kräver mer och de klubbar som inte hänger med i utvecklingen riskerar att hamna i bakvatten.
Nyheter från våra lag
P08, 18/06 10:15 
U19, 17/06 23:40 
P06, 10/06 21:50 
F13 (F05-06), 07/06 14:42 
F13 (F05-06), 04/06 11:49 
 
Huvudsponsorer
Guld sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer