Välkommen till Hyllie IK!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM

Kalender

Här tar du dig till kalendern där du hittar alla våra lags matcher.

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till våra verksamheter.

Senaste nytt

Årets pristagare Bernard Croze minnesfond
2020-11-29 18:00
Prisutdelare Peter Vig
Sedan några år tillbaka delar familjen Croze i samarbete med Hyllie IK samt eldsjälar från tidigare årgångar under Bernards tid i Hyllie IK ut ett pris till 15 årig kille och tjej. 
I en lagsport är det inte alltid enkelt att välja ut just en spelare.
Normalt delar vi ut priset i samband med Hylliedagen, men i tider med Corona delades priset i år ut samband med en träning för de båda årgångarna.

På hemsidan under dokument finns mer att läsa om Bernard Croze och minnesfonden.

Årets pristagare  - Flickor 15.  Maya Harvigsson

Nominering:
Maya har, sedan hon kom till Hyllie satt standarden för hur man ska träna, förbereda sig inför matcher och genomföra matcher om man har ambitionen att bli en elitspelare. Med en positiv attityd och en glad personlighet blev hon snabbt en uppskattad del av kompisgänget. Hennes vinnarmentalitet är enorm och arbetsinsatsen i varje match likaså. Som offensiv innermitt leder hon lagets presspel i vårt framgångsrika F05-lag med briljans, alltid uppmärksam och alltid spelbar i offensiven. Hon har en funktionell teknisk spelstil fylld med fart, kreativitet och finess. En knäskada i somras satte stopp för givna framgångar
på riksnivå, men vi är övertygade om att hon snart är tillbaka ännu starkare. 

Årets pristagare - Pojkar 15 år. Martin Krsoski

Nominering:
För fem år sedan kom Martin Krsoski till Hyllie P05. Efter första träningen med laget tvekade han inte att räcka upp handen och berätta vad han tyckte hade varit bra. Jag minns att det var särskilt en övning som föll honom i smaken. Martins ledstjärna har hela tiden varit att göra så bra ifrån sig han kan, både för sig själv och för laget. När det var dags för spelarsamtal i vintras handlade det inte så mycket om honom själv, utan mer om spelidén, hur vi kunde göra det bättre som grupp och hur han bäst kunde bidra till det. 

Martin är i en ålder där det går upp och ner, i motorik, i humör, i prestation. Men om det är någon som kommer att ta sig ut på andra sidan tonåren som en starkare och tryggare person och spelare så är det han. Vid sidan av sin egen fotboll har han ambitioner som domare. När han dömer mina yngre lag tvekar han inte att peka på straffpunkten till motståndarna eller vinka av ett friläge för Hyllie på grund av offside. Han har en moralisk rak rygg och integritet. Det uppskattas av oss ledare i Hyllie P05 och förhoppningsvis hela föreningen.


För Hyllie IK
Anders Svensson 
Uppdatering
2020-11-26 12:00

Gällande Corona så följer Hyllie IK de riktlinjer som Skånes FF angivit för fotbollen i Skåne.

 

All form av mötesverksamhet (föräldramöte, ledarmöte osv) ställs in och ny dag/tid/plats återkommer respektive tränargrupp med så fort vi vet mer.

 

Kansliet stängs för all form av besök fram till den 13/12 - givetvis går det att nå kansliet dagtid på 040/163834 samt även via mail på thomas@hyllieik.se eller david@hyllieik.se

 

All form av matchspel ställs in till den 13/12-2020 och vi återkommer om det sker en förändring.

 

Träning för spelare födda 2004 eller tidigare är inställt fram till den 13/12-2020 dvs all form av gemensam gruppträning i Hyllie IKs regi från 16 år och äldre får ej bedrivas under denna tid. 

 

Träning för spelare födda 2005 eller senare får genomföras dock med stor försiktighet gällande fysisk kontakt och stor noggrannhet gällande hygienen.

 

Ombyte sker hemma – vi använder oss ej av omklädningsrummen

 

Om man uppvisar någon form av symptom så stannar man hemma från träningen.

 

Hyllie IK kommer givetvis att följa utvecklingen och de rekommendationer som kommer från Skånes FF kontinuerligt och återkommer om något förändras.

 

 

Thomas Ljungdahl

Uppstart inför 2021 för våra herr och dam seniorer
2020-10-27 12:40
Då påbörjar seniorverksamheten i Hyllie IK sina förberedelser inför kommande säsong 2021

Herr seniorerna påbörjar sin träning idag den 27/10 kl 2000 på konstgräset på Hyllie IP och kommer sedan att träna 2-3 dagar i veckan fram till Jul (se kalendern under Herr seniorer för mer information). Gruppen består av många unga talangfulla killar som nu påbörjar sin fortsatta utvecklingsresa. 

Om man är intresserad av att komma på provträningar så kontaktar man thomas@hyllieik.se så förmedlar jag kontakterna till vårt tränarteam som kontaktar intresserade spelare för provträning.

Herr seniorerna kommer att spela i Div 6 Sydvästra B

Dam seniorerna påbörjar sin träning den 3/11 kl 1830 på konstgräset på Hyllie IP och även de kommer att träna 2-3 dagar i veckan fram till Jul ( se kalendern under Dam seniorer för mer information). Gruppen består av unga talanger tjejer som nu påbörjar sin fortsatta utvecklingsresa. 

Är man intresserad av att komma och provträna i en utvecklande miljö som präglas av alvar, glädje, sammanhållning och inspiration så hör man av sig till thomas@hyllieik.se - givetvis är alla välkomna att komma på provträning.

Dam seniorerna kommer spela i Div 3 Sydvästra samt F17 Södra Götaland och Dam U

Hyllie IK ser fram mot ett år där bägge senior trupperna utvecklas i en miljö som avspeglas av glädje, sammanhållning och inspiration och alla ledare runt lagen är övertygade om att det kommande året är början på en utvecklingsresa som kommer bli fantastiskt rolig för alla involverade.

Nu kör vi !

Thomas Ljungdahl
Klubbchef Hyllie IK
Seriesegrare HJ Div 3!!!
2020-10-12 17:00
Under söndagen besegrade Hyllie IKs herr juniorer Lunnarps BK med 4-1 och säkrade där med seriesegern i Division 3!
Killarna har stått för en stark säsong med fem vinster utav sju möjliga. 

Niklas Norbeck, huvudtränare för U19 lyfter fram att framgången var tack vare ett lyckat samarbete mellan herr och pojksidan inom klubben. 

Seriesegern är bara en utav lagets tre framgångar denna säsongen. Man lyckas även visa vägen med att vinna "Fair Play" tabellen  och sedan kammade även Emil Winberg hem skytteligan och fullbordar där ett hattrick för laget denna säsong! 

Stort grattis till hela laget! 

Framtiden ser ljus ut nere på Hyllie IP!  

//David och Thomas
Erbjudande Burger King
2020-09-04 10:00
Som medlem i Hyllie IK erhåller man 20% rabatt om man uppvisar det elektroniska medlemskortet vid köp av menyer överstigande 62 kr på Burger Kings restauranger i Limhamn, Ollebo, Bulltofta och Lockarp
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herr U19, 26/11 21:52 
Herr A, 26/11 21:43 
Dam A, 18/11 12:31 
Herr A, 18/11 12:30 
Herr U19, 18/11 12:13 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Anslut dig!
BronsSponsorer