Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
Nytt äventyr på gång..
2019-12-11 10:00
Glädjande och välförtjänt har Emilia Cindric blivit kallad till landslagsläger/uttagning för Kroatiens F17 landslag.

Äventyret tar sin början den 16/12 och varar till den 20/12 och uttagningslägret kommer att hållas i Zagreb. Från detta läger kommer det sedan att nomineras ett F17 landslag som kommer spela EM kval under 2020.

Hyllie IK önskar Emilia lycka till på detta äventyr!

/ Thomas Ljungdahl
Hyllie IK erbjuder alla barn 5-11 år "Prova-på-fotboll" i Januari-Mars 2020
2019-12-02 12:00
Hyllie IK har för närvarande cirka 100 barn i vår kö till att få träna fotboll. Det tycker vi är tråkigt och därför har vi frigjort resurser för att kunna erbjuda alla barn som köar till fotbollen att komma med på vår "Prova-på- fotboll" på lördagar under första kvartalet 2020.

Lördagarna 18 jan, 25 jan, 1 feb, 8 feb, 29 feb och 7 mars är alla unga (födda 2014-2009) som saknar plats i fotbollslag välkomna ner till Hyllie IK (Hyllie IP konstgräset) mellan 0900-1000 för att träna fotboll med våra duktiga tränare.

För detta erlägger man en avgift på 500 kr* som omfattar provmedlemskap samt träningsavgift Januari - Mars (*avräknas mot ordinarie årsavgift om man väljer/får möjligheten att fortsätta i föreningen)

Vår förhoppning är att alla som deltager i "Prova - på -fotbollen" dessutom kommer att erbjudas träningsmöjligheter i befintliga eller nystartade träningsgrupper i Hyllie IK under 2020.

Föranmälan till "Prova-på-fotbollen" görs till Thomas@hyllieik.se
Ange "Prova-på-fotboll" i ämnesraden - mailet skall innehålla personnummer och namn på deltagaren samt kontaktuppgifter till vårdnadshavaren. 

Har ni frågor så kontakta kansliet på Thomas@hyllieik.se

MVH
Thomas Ljungdahl
Klubbchef Hyllie IK
Hyllie IK söker en Idrottskonsulent Ungdom på 50%
2019-10-31 10:00
För att stärka klubbens arbete med vår yngsta lag , minska köerna till fotbollsskolor och stötta våra ledare söker vi nu en person som på halvtid vill ta sig an denna uppgift tillsamman med vår klubbchef och vårt ungdomsutskott. 

Du som söker behöver ej ha någon formel tränarutbildning men det hjälper om du har idrottsbakgrund. Däremot ser vi det som nödvändigt att du är energisk och gillar att arbeta med människor.

För utförlig arbetsbeskrivning följ länk Arbetsbeskrivning ungdomsansvarig.pdf »

Är du intresserad så kontakta klubbchef Thomas Ljungdahl via mail på Thomas@hyllieik.se eller prova ringa på 040/163834

/ Styrelsen
Hyllie IK:s Dam A-lag får ny huvudtränare
2019-10-23 22:00

Hyllie IK är en av Malmös största föreningar med snart 1 000 medlemmar.


Idag kan föreningen stolt meddela att ny huvudtränare för Hyllie IK:s A-damlag blir välmeriterade Max Gregerstedt.

 

Klubbchefen Thomas Ljungdahl kommenterar: ”Max Gregerstedt är synnerligen kompetent och har stor erfarenhet och vi är mycket stolta över att ha rekryterat honom. Spelande assisterande tränare blir Amalia Mahdi med omfattande spelarmeriter. Som lagledare fortsätter Magnus Karlsson. Vi har sammanfattningsvis ett otroligt kompetent tränarteam och detta kommer bli spännande att följa.”

 

Max Gregerstedt kommenterar: ”Det känns otroligt kul att ta sig an det här uppdraget. Hyllie är en stor förening med flera duktiga spelare och här finns verkligen fantastiska förutsättningar.”


/ Styrelsen

Ny tränare Hyllie IK Herr seniorer
2019-10-22 22:00

Hyllie IK:s Herr A-lag förstärker med nye tränaren Patrik Pettersson

 

Hyllie IK är en förening som vuxit mycket under de senaste åren och föreningen närmar sig nu 1 000 medlemmar.

 

Hyllie IK kan idag meddela att välmeriterade Patrik Pettersson anställts som ny huvudtränare för Hyllie IK:s Herr A-lag. Christian Ström kommer att vara kvar som assisterande tränare.

 

Klubbchef Thomas Ljungdahl kommenterar:

”Att vi lyckades rekrytera Patrik är vi synnerligen nöjda med. Han och Christian och resten av tränarteamet börjar nu en spännande resa där målet är att bygga ett starkt A-lag och sätta Hyllie på fotbollskartan. Vi ser fram emot starten på säsongen.”

 

Patrik Pettersson kommenterar:

”Jag har alltid haft ett bra intryck av Hyllie och detta goda intryck har bara förstärkts efter mina kontakter med styrelse och klubbchef inför att jag tillträdde denna tjänsten. Jag ser stor potential i Hyllie och jag och resten av tränarteamet är redo för en spännande säsong.”


/Styrelsen

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U16, 05/12 13:26 
F07-08, 27/11 09:30 
U16, 24/11 16:55 
U16, 17/11 20:28 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Silversponsorer
BronsSponsorer