Välkommen till Hyllie IK!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM

Kalender

Här tar du dig till kalendern där du hittar alla våra lags matcher.

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till våra verksamheter.

Senaste nytt

Fotbollsskola P/F2016!
2021-01-11 15:27
Nu är det dags att anmäla er till fotbollsskolan för barn födda 2016 som kommer dra igång under våren! 

Träning i glädjens tecken med mycket boll, lek och skratt - finns inga krav på förkunskap utan kom och prova och se om detta är något som era barn tycker är roligt och vill fortsätta med.
Skicka in en anmälan via vår hemsida för att få en plats i laget. Ni hittar det under fliken "anmälan" på startsidan. 

Pris: 1700kr för hela 2021
Har ni frågor eller funderingar kan ni kontakta mig på david@hyllieik.se 

Exakt datum när träningarna startar kommer inom kort

Mvh 
Ungdomsansvarig David Arvidsson 
Situationsanpassad träning!
2021-01-08 22:00

Hyllie IP, liksom övriga Malmö stads träningsanläggningar är fortsatt stängda för föreningsverksamhet fram till den 25/1 men hälsa, rörelse och glädje är fortsatt viktiga komponenter i vårt välmående. Förutom att upprätthålla fysiken under försäsongen finns det även ett värde i att ha kontakt och samhörighet med våra spelare och lagkamrater, hålla ihop gruppen och tillsammans ladda inför att vi (förhoppningsvis snart) kan vara tillbaka i våra normala träningsrutiner igen.

 

Så hur kan vi i Hyllie IK bidra till våra barn och ungdomar även i dessa speciella tider?  

Nedan har vi listat några tips på aktiviteter. Liksom tidigare är det av högsta vikt att vi följer rådande riktlinjer och restriktioner – såsom att all träning ska bedrivas utomhus och i grupper om max åtta personer (se vidare riktlinjer från Skånes FF här):

 

1.     Fysträning

Fysträning behöver inte vara tunga vikter utan den egna kroppen räcker väl. Förbered några olika övningar och välj ut en bra och rymlig plats, eller via videolänk om ni har koll på tekniken.

 

2.     Konditionsträning

Hitta lämpliga motionsstigar där det inte samlas mycket folk och dit barn och ungdomar med fördel kan ta sig med cykel. Variera i olika intervaller.

 

3.     Utegym

För de lite äldre lagen kan detta vara en perfekt aktivitet att - i små grupper - nyttja perioden till att förbättra lagets fysik inför kommande säsong (t.ex. i Djupadalsparken).

 

4.     Lekfull träning

Hitta en park eller annan stor gräsplätt i närheten, dela in i mindre grupper och genomför uppdrag, stafetter och samarbetsövningar som lockar till både skratt och rörelse.

 

Har ni några frågor, tveka inte att höra av er till david@hyllieik.se

2021-01-01 10:00

Hyllie IK vill rikta ett stort tack till Sparbanksstiftelsen Skåne och Swedbank för deras finansiella stöd på 30 000 kr som skall användas till föreningsutveckling av Hyllie IK.

 

Syftet med projektet är dels att jobba vidare och utveckla den organisation med utskott som Hyllie IK  jobbar efter men även utveckla de möjligheter/resurser som finns i föreningen för att ge ungdomar möjlighet att utvecklas som tex domare, ledare, tränare eller andra roller i föreningen.

 

Må Gott !

 

Thomas Ljungdahl

Klubbchef Hyllie IK

Härmed kallar Hyllie IK till extra årsmöte för beslut om ny medlemsform 2021.
2020-12-28 14:26
Bakgrund:

Under 2018 när vi reviderade våra stadgar så diskuterades medlemskapet grundligt, främst med tanke på demokratifrågan i föreningen. Vi önskade helt enkelt att få fler röstberättigade medlemmar i föreningen då endast myndiga medlemmar äger rätt att rösta i val. Dock valde vi att inte sänka åldern för rösträtt utan skapade istället utrymme för familjemedlemskap för att få med flera vuxna i föreningen. Detta har dock inte givit det önskade resultatet och därför föreslår vi för föreningen nu istället att varje underårig spelare får med ett föräldramedlemskap i sin årsavgift, för att skapa en förbättrad demokrati i Hyllie IK. En röst för varje aktiv spelare.

Ursprungligen var det tänkt att vi skulle sänka medlemsavgiften för minderåriga aktiva till 300kr, och lägga 200kr som ett obligatoriskt förmyndarmedlemskap. Men eftersom detta både skulle göra administrationen besvärligare och fördyra själva debiteringen så avstod vi denna lösning till förmån för förslaget nedan.

 

Styrelsens Motion som skall behandlas på mötet: (M2101)

Vi föreslår att fr om verksamhetsåret 2021 så ingår ett föräldramedlemskap i medlemskapet för den minderårige aktive som erlägger medlemsavgift om 500kr.

Om man har flera aktiva spelare i familjen så kan man registrera olika föräldrar för dessa. En person får dock endast en (1) röst i föreningen.

I det ögonblicket som den aktive blir myndig så övergår rösträtten till denne, och förmyndarmedlemskapet löper vidare året ut - utan rösträtt.

 

Detta förslag innebär även att medlemsavgift för föräldrar som är tränare eller ledare, och som tidigare betalat en särskild medlemsavgift om 200kr, inte behöver erlägga denna utan de täcks alltså in av sin ungdom. För föräldrar och ledare till myndig ungdom gäller fortsatt medlemsavgift på 200kr.

 


Fysiskt möte samt genomförande:

Vi bedömer att frågan är av sådan karaktär att den bör bifallas unisont, dvs. enhälligt godkännas, av medlemmarna. Samtliga i styrelsen står bakom förslaget.

Med tanke på rådande omständigheter vill vi gärna undvika ett fysiskt möte den 21 Januari, och önskar istället att medlemmarna bifaller motionen via e-post till kansliet@hyllieik.se

På så sätt kan vi utföra mötet med minimalt antal deltagare.


 Ange "Bifall M2101" i ämnesraden, samt ert namn i meddelandefältet.


Givetvis kan medlem även välja att inte bifalla motionen, utan istället att lämna annat förslag till beslut. Om så skulle ske så kommer vi att återkomma med en ny anvisning för genomförandet av omröstningen där det nya förslaget tas med i beaktande.

Sista dag för röstning i frågan är 14 Januari.


Styrelsen Hyllie IK 
Beslut angående träningar
2020-12-21 15:31

Under dagen har Malmö stad tagit beslut angående idrottsanläggningar efter de nya skärpta restriktioner som Regeringen gick ut med under fredagen (18/12) vilket innebar bland annat att kommuner uppmanas att stänga idrottslokaler. Mot bakgrund av det har Malmö stad fattat beslut om att stänga alla idrottslokaler, oavsett vilken åldersgrupp som tränar i anläggningen, till och med den 24 januari.

 

Enstaka idrottslokaler hålls öppna för yrkesverksam elitidrott eller motsvarande. 

Även utomhusanläggningar (idrottsplatser) är avstängda för inbokad föreningsverksamhet. Verksamhet på alla anläggningar ska bedrivas enligt de allmänna råden. De verksamheter som inte bedrivs enligt de allmänna råden kan komma att stängas av.


För Hyllie IKS del innebär detta att inga träningar kommer få genomföras från nu fram till och med 24 januari eller tills nya direktiv kommer från myndigheten. Tyvärr gäller detta beslut även våra träningstider på konstgräs, Kunskapsporten samt alla inomhustider.

 

Julledigheten blir längre än vad vi hoppats på detta år. Har ni frågor angående er träning kontakta kansliet på thomas@hyllieik.se eller david@hyllieik.se

 

Ta hand om er

 

Mvh Kansliet 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herr U19, 21/12 21:16 
Höstlovs camp 2021, 18/12 12:56 
Summer camp 2021, 18/12 12:51 
Pro Defending Camp 2021, 18/12 12:47 
P2008, 15/12 14:54 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Anslut dig!
BronsSponsorer