Välkommen till Hyllie IK!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM

Kalender

Klicka här för att ta dig till kalendern där du hittar alla våra lags matcher.

Börja spela

Här hittar du mer information om anmälan till våra verksamheter.

Senaste nytt

Hyllie IKs klubbstuga..
2020-07-06 11:33
Hej

Nu när sommaren tar fart har vi gjort lite förändringar i klubbstugan samt runt om på Hyllie IP och det vi ser är att vi är i behov av lite hjälp.

Har ni en soffa eller kanske några fåtöljer som ni av någon anledning skall bli av med så skicka ett mail med bild till Thomas@hyllieik.se så kan vi kanske använda den / de i klubbstugan - vore trevligt med ytterligare en plats som alla medlemmar/supportrar kan "hänga! i.

Vi funderar även på att fixa till lite runt IP så om ni har några trädgårdsmöbler ni skall slänga maila mig en bild så ser vi om vi eventuellt kan få nytta av dem på IP istället.

Önskar alla en underbar sommar !

Thomas Ljungdahl
Klubbchef Hyllie IK
Hyllies Hörna 2020-2
2020-07-04 15:04
Välkomna till sommarutgåvan av Hyllies Hörna! 

Ladda ner publikationen här:
Hyllies Hörna 2020-2: Ordföranden har ordet
2020-07-04 15:03
Foto: Fredrik Norrlid
För klubben har ganska mycket blivit annorlunda under våren.
Hyllies Hörna 2020-2: Hyllieveteran lämnar - och stannar kvar
2020-07-04 15:02
Lennart Karlsson ska börja pensionärslivet med att städa garaget och cykla till Hyllie IP för att titta på fotboll. Foton: Fredrik Norrlid
I nästan två decennier har Lennart Karlsson haft en nära relation till Hyllie IK. Han lämnar nu kansliet men kommer att vara en flitig besökare på Hyllie IP. Ränderna går inte ur. Varken de grönsvarta eller blå. 
Hyllies Hörna 2020-2: Det har alltid varit en dröm att jobba med sport
2020-07-04 15:01
Foto: Fredrik Norrlid
“Fotboll har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. Min pappa väckte intresset och vid sex års ålder kunde jag äntligen börja träna och det gjorde jag i Lunds Inter. Det var ett lag som startades av en familjevän för oss barn som bodde en bit från närmsta fotbollsförening i Lund och inte hade möjligheten att ta oss till träningarna. 

När jag fyllde åtta började jag spela för Lunds BK, som jag stannade i tills jag var femton år. Jag spelade vänsterback och till denna dag håller jag det som den mest fantastiska positionen man kan ha i ett lag – slicka kanten, komma upp i offensiven men stänga bakåt. Det finns inget skönare än en bra glidtackling om du frågar mig. 

Efter LBK tog jag mig till Harlösa IF:s A-lag där tränaren fick för sig att spela mig som anfallare på grund av min snabbhet. Jag har aldrig varit den mest tekniska fotbollsspelaren men jag var alltid snabbast i laget. 

I dag får jag ut min fotbollsenergi på Korpavallen i Lund med ett gäng kompisar. När jag nu blir 30 år känns det som en bra nivå. 

Det har alltid varit en dröm att jobba med sport, så när jag skulle studera på universitet så föll valet på idrottsvetenskapliga programmet på Malmö universitet. Men för att slå sig in i sportvärlden krävs mer än en utbildning, man behöver erfarenheterna och kontakter. Efter studierna jobbade jag för Landskrona BoIS under två år och fick vara en del av deras resa tillbaka till Superettan. 

Efter examen valde jag att gå en tränarutbildning och strax efter den fick jag syn på Hyllie IK:s ansökan om en ungdomsansvarig. Jag tvekade inte en sekund att söka tjänsten. Nu efter snart tre månader i föreningen trivs jag som fisken i vattnet. Under min första tid har jag försökt komma in i det administrativa arbetet och få in rutinerna. Jag har samtidigt försökt att träffa så många ledare och ungdomar jag kan för att lära mig föreningen och dess kultur. Pandemin har gjort att jag behövt arbeta på ett annat sätt än vad jag hade tänkt. 

Jag har börjat synas alltmer på olika lags träningar och ser fram emot att jobba ännu mer ute på planen under våra camps och med den vardagliga verksamheten efter sommaruppehållet. 

Det har varit en fantastisk start i föreningen, med ett varmt mottagande från alla håll och jag ser alltid fram emot arbetsdagarna.” 

Berättat av David Arvidsson, ungdomsansvarig, för Andreas Lovén
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F2004, 30/06 11:07 
Herr A, 21/06 16:33 
P2006, 19/06 09:43 
Herr U19, 19/06 09:41 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Anslut dig!
BronsSponsorer