Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK

Bli medlem i Hyllie Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
Kansliet Hyllie IK
2019-06-26 13:41
Hej

Nu är vi mitt uppe i sommarvärmen - avslutade en omgång sommar Camp förra veckan och är mitt i veckans sommar Camp som avslutas imorgon torsdag, Fantastiska dagar med mycket energi, glädje, sol och fotboll !

Vi på kansliet börjar förbereda oss inför sommarsemestern vilket medför att vi har öppet följande dagar innan vi går på semester:

Onsdag 26/6 kl 1000-1500
Torsdag 27/6 kl 1000-1500
Fredag 28/6 kl 1000-1400
Måndag 1/7 kl 1000-1500
Tisdag 2/7 kl 1000-1500
Onsdag 3/7 kl 1000-1500

Sedan öppnar vi kansliet igen den 22/7 med normala öppettider.

Vi ber därför alla ledare som har något de måste hämta/göra med kansliet att ta kontakt innan vi går på semestern samt de som beställt overaller att komma och hämta dessa innan vi går på semestern.

Glad Sommar !

Thomas och Lennart
Hyllies Hörna 2019-1 ute nu - med fungerande länk!
2019-06-09 21:30
Foto: Fredrik Norrlid
Vi ber om ursäkt, men föregående utskick hade en felande länk till Hörnan.

Hyllies Hörna 2019-1: Klubbchefens hörna
2019-06-09 19:05
Fullbokade sommarmånader på Hyllie IP
Verksamheten på Hyllie IP är i full prakt med fulla planer varje träningskväll och helger med en enorm mängd matcher som gör att Hyllie IP sjuder av liv, rörelse, energi och framför allt av glädje – det är helt underbart! 

Organisatorisk jobbar vi mer och mer i utskott som är förankrade i styrelsen och detta ger oss en kraft och energi att arbeta med flera saker parallellt, allt för att skapa bättre och bättre förutsättningar för våra aktiva spelare och ledare. Vill med detta även upplysa om att vi alltid är i behov av ideella krafter som vill hjälpa till med föreningsarbetet – är man intresserad så hör man av sig via mejl till thomas@hyllieik.se.

Hur går det då rent sportsligt för Hyllie IK? Här kan man säga att vi som förening står oss mycket bra! Vi har lag/träningsgrupper för i stort sett alla åldrar – och i de flesta åldrarna har vi mer än ett lag. Träningarna utstrålar energi, glädje, sammanhållning, utmaningar och framförallt utveckling i alla lag, vilket är oerhört positivt. Vi befinner oss tyvärr i den situationen att vi har kö in till vissa lag och det beror främst på att vi har en begränsning när det gäller antalet ledare. Detta är något som vi arbetar kontinuerligt för att lösa. Vårt mål är att erbjuda alla som vill möjligheten att träna fotboll i vår fina förening. Dock är vi i behov av fler ideella tränare så om det är någon som känner att man vill vara delaktig och hjälpa till som tränare så hör man av sig till mig på thomas@hyllieik.se.

Föreningen ska vara mycket stolt över det arbete som genomförs i våra båda representationslag, där vi ställer upp med lag som sett till genomsnittsåldern oftast är fyra till åtta år yngre än motståndarna, men där vi verkligen tar upp kampen och gör bra prestationer. Både herr- och damlaget har en positiv utvecklingskurva som redan har genererat bra resultat och positiva kommentarer från andra föreningar. 

Båda lagen har en mycket spännande resa framför sig – en resa som jag är övertygad om kommer att leda till fotbollsmässigt positiva resultat, men även personlig utveckling för alla de unga egna spelare som har eller kommer att ha möjligheten att var med på denna resa. Nu är vi mitt i säsongen och fokuserar på att genomföra den men samtidigt blickar vi lite framåt då sommaren på Hyllie IP kommer att bli intensiv. 

Sist men inte minst vill jag slå ett slag för navet på IP – vår kiosk. Målet är att försöka hålla kiosken öppen främst på helgerna då det är matcher, men när det går även på träningskvällar så att föräldrar kan sitta i vår klubbstuga och ta en kopp kaffe och umgås under tiden som ungdomarna tränar. Öppettiderna sköts av ideella krafter så ju fler som kan ställa upp och hjälpa till ju fler kvällar kan vi ha öppet. För att göra kiosken mer attraktiv har vi uppdaterat sortimentet med bland annat tio olika sorters glassar och jag är övertygad om att det kommer att bli en succé till sommaren. 

Jag ser fram emot många underbara kvällar och helger där Hyllie IP visar sig från sin bästa sidan med många engagerade spelare, ledare och föräldrar som gör vår idrottsplats till en gemensam samlingspunkt där vi tillsammans skapar en miljö som genomstrålar gemenskap, respekt och glädje.

Thomas Ljungdahl 
Klubbchef Hyllie IK
Hyllies Hörna 2019-1: Damlagets tjejer tar serien med storm
2019-06-09 19:04
Två av Hyllie IKs "veteraner"; Olivia Bergqvist och Anders Svensson
I fjol vann damlaget blott tre matcher. Efter sju omgångar 2019 har man redan vunnit fyra och nosar på kvalplats uppåt. De flesta av lagets spelare är knappt myndiga. 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U16, 08/07 18:12 
U16, 01/07 00:09 
U16, 24/06 18:38 
U16, 21/06 11:16 
U13, 20/06 19:58 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Silversponsorer
BronsSponsorer