F05 (F05/06)

Hyllie IK - Dösjöbro IF F-12 SvC
2017-10-05 15:50
Storm och regn denna onsdagskväll bjöd kanske inte direkt  in till fotbollsmatch, men så var fallet. Det var ett gäng spralliga och lätt ofokuserade tjejer som samlades i omklädningsrummet och tyvärr genomsyrade denna ofokus vår prestation. Dösjöbro stod för motståndet och de möter vi inte ofta. Trevliga ledare, föräldrar och spelare värmde mer än vädret. Om sedan deras tjejer överträffade sig själva denna kväll eller om de var lite för bra för denna serien vet jag inte. Hursomhelst var de väldigt duktiga:-)
Redan från minut ett satte de in högsta växel och vi hade svårt med markeringen, hela matchen faktiskt. att vi leder med 1-0 i halvlek är i det närmaste ett mirakel, men det var ett mycket snyggt skott som Sonja placerade lågt invid stolpen och faktiskt kunde det varit ett till genom Agnes som sånär hann fram till bollen med vidöppet mål.
I andra halvlek ökar Dösjöbro trycket ytterligare (kändes som omöjligt efter första halvlek!) och gör också ganska snabbt 1-1. Detta stod sig dock ganska länge och när vi sporadiskt kom upp i anfall hade vi faktiskt några riktigt bra möjligheter genom Sigrid, Selma, Halima och Ella. Men våra motståndare skapade idag mycket mer och hade inte Olivia C i målet STORspelat hade vi förlorat riktigt stort. Hon var grymt bra denna blåsiga och kalla kväll. Nu blev det tillslut 1-3 efter två sena mål.
Vi gör ingen kanoninsats, men det var nog en kombination av lite ofokus och bra motståndare. Vi tar dock lärdom och lovar att prestera på topp under helgens Höstcup.