2016-04-16 14:11

Vi kunde knappast fått en tuffare start på serien än mycket duktiga Höllviken på bortaplan. Regn hela vägen ner till strax innan idrottsplatsen, sedan blev det strålande sol och vindstilla!!

Alltid lika roligt att möta Höllviken, bra spelare och mycket trevliga ledare samt en fantastisk idrottsplats gör helheten väldigt positiv.

Det kändes redan i omklädningsrummet att många tjejer var rejält laddade och vi hade bra focus vid genomgången och på uppvärmningen.

När väl matchen började tryckte Höllviken på och vi blev lite passiva, men då vi låg rätt i positionerna hela tiden blev det inga farligheter alls. Stabilt helt enkelt. Vi jobbar oss sakta men säkert in i matchen och tyvärr åker vi då på en kontring där de gör ett par bra prestationer och vi kommer lite fel. 1-0 är olyckligt, men så långt kanske inte helt orättvist. Efter målet lyfter vi oss rejält och jag tror knappt att Höllviken är över halvplan resten av halvleken. Istället trycker vi på rejält och hade bara målet flyttats lite tillhöger hade vi nog smällt in 4-5 mål för den burgaveln var välbesökt.....

Nu skapar vi även ett gäng hörnor där vi gör allt rätt utom den där sista lilla målhungern.

Vi gör till slut mål genom Stella och det var mycket välförtjänt. I halvlek är det trots oavgjort positiva miner då vi helt klart känner att vi är minst lika bra som våra duktiga motståndare.

Vi blir i början av andra halvlek lite mer passiva och låter dem flytta fram, men efter en stund jämnar vi ut spelet, men de gör två mål inom några minuter och det ser lite mörkare ut. Då lyfter vi oss rejält igen och vinner alla närkamper och flyttar fram spelet. På frispark gör Stella 3-2 och på en snygg lobb med en minut kvar gör samma bolltrollare 3-3. Vi är mycket nöjda med resultatet idag, men framförallt med alla tjejers inställning och spel. Kajsa och Julia spelade både ute och som målvakter och båda gör det riktigt bra. Kändes som att Kajsa mot slutet hittade tillbaka till den där ogenomträngliga försvars klippan hon kan vara , kul. Elin och Ella drar ett stort lass och temålsskytten Stella är som vanligt fantastisk. Olivia vB gör en väldigt bra match och framförallt i andra.

Stort plus till alla idag som genomför matchen på ett utmärkt sätt.