Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
F15

Hyllie IK - laget som välkomnar dig!
Hyllie IK:s F16 - stans härligaste lag!

Vi gör nu en storsatsning på detta gäng och behöver fler duktiga spelare.

Är ni intresserade hör av er till mig Magnus Karlsson 0723-50 34 52 eller kom ner på en träning.

 

Fantastiskt kul att se att klubbens tjejsatsning nu verkar bära frukt. Hyllie IK har på ett år ökat antalet tjejer med närmare 40% och i denna grupp är vi just nu ca 25 st tjejer, men viljan och känslan är att vi kommer att bli betydligt fler.


Under Kalendern hittar du aktuella tider för matcher och träningar.

Under Nyhetsfliken hittar du sena ändringar samt såklart aktuell info.


Nu drar vi igång säsongen 2018
2018-01-14 14:57
Efter lite välförtjänt träningsledigt under jul och nyår är det äntligen dags att dra igång 2018 års fotbollssäsong. Vi har massor med spännande utmaningar att se fram emot i år. Vi kommer att spela DM, F16 eller F17 Skåneserien samt Gothia cup. Nu gäller det att förbereda sig på bästa sätt. Vi kommer att utöka samarbetet med vårt eminenta A lag. Efter sportlovet kommer några av er att få chansen att träna med damlaget under en period. Detta kommer att utveckla oss fysiskt, men också lära oss att hantera ett högre tempo.
Vi kommer att ha ett lite annorlunda upplägg på våra träningar i vår. Vi kör ett pass inomhus med fokus på teknik. Målet med dessa träningar är att utveckla bollkontroll och beslutsfattande. Vi jobbar med rörlighet och smidighet samt possessionövningar i högt tempo. Ett av våra utepass kommer vi att fokusera på att taktiskt utveckla vårt positionsspel, både med och utan boll. Dvs, förbereda oss för 11-mannafotboll igen. Vi testar lite nya grepp inom fys- och konditionsträning på försäsongen. Det blir bl a spinning för att bygga upp konditionen. Vi kommer också att köra en del styrketräning i Pildammarna, efter att ha tagit del av era önskemål i utvecklingssamtalen.
Målet med säsongen är att fortsätta att utveckla spelarnas individuella teknik, samt att teoretiskt och praktiskt fostra dem taktiskt. Vi tog rejäla kliv förra säsongen i vår kollektiva defensiv. Vår förhoppning är att vi ska utveckla vårt kollektiva anfallsspel i år. Då krävs både individuella färdigheter och välutvecklad taktisk förståelse hos spelarna. 

Om du är sugen på att spela med ett roligt gäng och vill prova på en ny utmaning hör av dig till Magnus (0723-50 34 52) för provträning.

Nu kör vi!

Julledigt
2017-12-17 17:54
Vi tar välförtjänt vila nu och startar upp träningen igen den 15 januari.
Vi spelar skånecupen den 3:e januari. Kallelse kommer i mellandagarna.
God Jul och Gott Nytt År på er alla!
Vi hämtar din gamla gran
2017-12-17 16:35

Succén är tillbaka! Hyllie IKs flicklag 15-16 år hämtar gamla granar i Limhamn och Tygelsjö lördagen den 13 januari 2018 kl 9-15.

Swisha 70 kronor till 073-518 07 74 (Angela Roos), ange namn och adress. Den 13 januari kl 9 ställer du granen vid tomtgränsen så hämtar laget. Endast förskottsbetalning gäller. Beställ senast den 10 januari. 

Tack för ditt viktiga stöd till Hyllis IKs unga fotbollstjejer och för att du tänker på miljön!

 Vi finns på Facebook: Hyllietjejernas granhämtning

Vi hämtar i följande områden, se karta.


Jokerlotteriet v50
2017-12-16 22:58
vinnare är lott nr 93. Såld av Agnes. Grattis!
Stort tack till alla som sålt och köpt jokerlotter och därmed stöttat Hyllie IK:s F14/15.
Grattis till alla 10 vinnare. Nu är lotteriet avslutat för den här gången.
Jokerlotteriet v49
2017-12-09 20:18
är lott nr 24. Såld av Tindra. Grattis!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer