SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Limhamn FC
1 - 5
Hyllie IK
Limhamn FC1 - 5Hyllie IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 juni, 14:00
Plats:Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130169074
Samling:12:30, Omklädningsrummet på Hyllie IP
Aktivitetsinfo: Sista seriematchen innan sommaruppehållet. Svara snabbt!
Anellis 90 min
2024-06-23 18:00

Så kom dagen! Dagen då vår Sebastian Anelli äntligen gjorde 90 min… och dessutom en fin insats i en ovan roll på mitten. 👏 

 

Det var sista matchen innan sommaren. En första halva av serien som haft det mesta, både gott och ont. 
Vi inledde med 6 raka segrar. Det var en fin balans och harmoni i laget och motståndarna berömde oss efter matcherna. Men så kom en mindre bra period där motståndarna var överlägsna oss i inställning, vilja, ödmjukhet och att prioritera fotbollen.

Summan av de första 10 matcherna (Atletikomatchen har raderats ur resultat- och tabellräkning efter att de uteslutits) har gett oss ett läge där vi får jaga Oxie som gjort allt rätt under första halvan. Vi hade 5 p upp inför sista omgången innan sommaruppehållet och det absolut viktigaste var att inte tappa mer.

Killarna tog tag i taktpinnen från första minut. Man var övermäktiga motståndarna på alla punkter. Det enda vi möjligtvis kunde önska mer av var effektiviteten. Men när vi spelar som idag får vi vara nöjda. Motståndarna krigade på med de resurser de hade. Då menar jag att spelare efter spelare tvingades byta av trötthet för att vårt spel tog hårt på deras krafter. Trots ett tydligt spelövertag och klart fler chanser så stod det ”bara” 1-0 efter mål av Friberg. Filip var nära med ett distansskott i ribban. 

I halvlek var det inte mycket att säga, bara att vila och göra sig redo att växla upp i andra. Och så blev det. Vi gjorde inte det lätt för Limhamns FC idag. Till slut så lossnade det i målskyttet också. Under två matcher har deras energiske anfallare på egen hand skapat oro i vår försvarslinje och idag så var där några chanser som blev farliga. På ett läge fick han göra mål. 

Men i det stora hela var det inte något snack om saken. Vi gjorde vad som förväntades av oss med plus i kanten. Vi agerade äntligen som ett lag igen. Sommaruppehållet kom välbehövligt för oss alla. Nu laddar vi batterierna och gör oss redo för hösten där målet är tydligt: att ta sikte på Oxie och jaga dem hela vägen. 

Vi vill även önska Melker lycka till med sina nya utmaningar när han ska göra militärtjänstgöring. 

Limhamns FC-Hyllie IK 1-5 (0-1)

Mål: Friberg 2, Eric 2 och Justin 1


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 23/6 14:00
1 - 5  
Lör 15/6 13:00
3 - 1  
Sön 9/6 13:00
2 - 4  
Lör 25/5 13:30
0 - 0  
Ons 22/5 19:00
2 - 1  
Lör 18/5 13:00
2 - 2