SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Hyllie IK
2 - 1
Malmö United KF
Hyllie IK 2 - 1Malmö United KF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 22 maj, 19:00
Plats:Hyllie IP konstgräs 1
Tävling:
Matchnummer: 130169047
Samling:17:30
Det blev 3 p till slut
2024-05-23 00:25
En bild med samma kvalité som vårt spel idag

Mitt-i-veckan-match mot Malmö United. Hemmaplan i härligt solsken men med en påtaglig vind som skulle visa sig ha en viss inverkan på matchen. 

 

Efter senaste matchen mot Tygelsjö så blev vi tvungna till ommöblering i laget. Vi tryckte på vad som var viktigt idag innan vi gick ut på planen.

Första 20 min är vi bättre och skapar mer. Malmö United kämpar hårt och ligger ofta på gränsen i duellerna. Vi har tillräckligt många chanser för att ta en komfortabel ledning, men det ska dröja ett bra tag innan Noel skjuter in 1-0 från distans. 

Men efter en stund så blir vi bekväma och nonchalanta. Det ger motståndarna energi och en möjlighet att ta sig in i matchen som vi borde stängt. Med raka och tydliga instruktioner så hoppades vi att Hyllie skulle komma ut och visa vad man kan. Istället blir det samma visa. Långsamt, slarvigt, nonchalant och utan vidare samarbete inom laget. På köpet så slarvar vi så pass att Malmö United kan kvittera. Och sett till vår prestation är det helt rättvist. Vi lyfter oss lite och kommer till en handfull nya chanser men återigen saknas den rätta skärpan. Bash bryter mönstret när han bryter fram och smäller in 2-1 med vänstra. 

Inte ens detta mål gör att vi tar chansen att avgöra matchen utan vi spelar med små marginaler och märkliga beslut. Det kommer en kvittering också men den vinkas av för offside. 

Vi tar med oss 3 p. Visserligen det viktigaste målet med dagens match men att veta vad vi kan men ändå få ut så lite är frustrerande. Där var mycket som var frustrerande på planen men en av de värsta var Noels varning när Brian vinner boll och får frispark emot sig. En spontan reaktion som är helt rimlig sett till vad som sker och bedöms. Nu är han avstängd mot Srbija i helgen. Filip blev skadad efter några minuter och André H klev av med "kaka på kaka".  Ingen kommer upp i normal kapacitet och vi klarar oss på två individuella initiativ när vi skjuter och träffar mål. 

 

Hyllie-Malmö United 2-1 (1-0)

Mål: Noel och Bash


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 15/6 13:00
3 - 1  
Sön 9/6 13:00
2 - 4  
Lör 25/5 13:30
0 - 0  
Ons 22/5 19:00
2 - 1  
Lör 18/5 13:00
2 - 2  
Sön 12/5 13:00
5 - 0