Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
Herr A

Hyllie Idrottsklubb
vs
Tygelsjö IK
Hyllie IdrottsklubbvsTygelsjö IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 januari, 13:00
Plats:Hyllie Konst Gräs
Samling:11:30, Klubbstugan
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Tygelsjö
Målkalas i riktiga hemmapremiären
2024-01-27 21:52

Uppehåll i MM innebar utrymme för en träningsmatch. För motståndet stod Tygelsjö, ett lag som vi bokning av match hamnat i grann-6:an. Men lite strykningar och omfördelningar av lag i serieindelningen gjorde att det var två seriekonkurrenter som ställdes mot varandra.

Vi ställde upp med samma formation som mot Limhamns FF men gjorde en del förändringar i startelvan. Matchen inleddes lite avvaktande där lagen kände på varandra. Vi låg oftast rätt i positionerna och det blev inte många chanser utan mer kamp och ett rakare spel än vi egentligen eftersträvar. Så det var inte helt oväntat att ett misstag skulle föranleda vårt ledningsmål när Mousa högg på en för långsam bakåtpassning. 

Andra halvlek spelade vi mer rörligt och konstruktivt och i kombination med att motståndarnas krafter sinade så blev spelövertaget tydligare. Eric nickade in andra målet efter att Gibril hittat honom. Därefter skruvade Gibril själv in bollen intill stolpen med en läcker yttersida innan Mousa gjorde sitt andra mål för dagen. I slutet bröt Bash genom deras försvar och rundade målvakten när han drogs ner. Straffen satte Brian för att fastställa slutresultatet till 5-0. 

 

Vi fortsätter våra förberedelser för kommande utmaningar. Med rätt inställning och ödmjukhet och karaktär så kommer detta bli ett roligt och spännande år. Dagen fortsatte med pizza och bowling innan killarna försvann ut i vimlet. 

 

Vi ledare är nöjda och glada över dagens insats. Ett tack till motståndare, domare och publik. 

 

Hyllie-Tygelsjö 5-0 (1-0)

1-0 Mousa

2-0 Eric (ass Gibril)

3-0 Gibril (ass Björn)

4-0 Mousa (ass Oscar)

5-0 Brian straff


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer