Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P06

Säsongen går mot sitt slut, en ok helg för P06, men med sorg i hjärtat....
2022-06-07 14:37

Efter en grymt genomförd turnering i Esbjerg var det dags för killarna att komma hem på Hyllie IP.

 

Säsongen går mot sitt slut och helgen som gick var nästsista omgången mot Ramlösa Södra i Skåneserie A och sista matchen på Söndagen mot Sjöbo i P16 Sydvästra A.

Kännbart nu att killarna börjar bli trötta efter en lång säsong med 2 stora turneringar i benen och ett seriespel i båda serierna där man presterat väldigt bra och nu börjar många få lite skavankers.

Ledigheten kommer välförtjänt inom kort.

 

Lördagen inleddes med match mot Ramlösa, men innan matchen så hedrade vi en av våra trognaste supportrar som tyvärr lämnade oss efter en tids sjukdom.

Otroligt sorgligt för många av oss då Claes varit med oss på nästintill alla matcher på både hemma och bortaplan, samt på många turneringar, under drygt 10 års tid.

 

Matchen inleddes med hedrandet av Claes genom en tyst minut från killarna, Ramlösas trupp, ledare och föräldrar.

❤️❤️❤️

Ett jättestort tack till alla för att vi fick genomgöra det och ett jättestort tack till Ramlösas organisation och deras spelare för att man ville stötta oss i detta.

❤️❤️❤️

 

Efter drygt 1 minut blåste domaren för matchstart och 2 bra lag som stod på plan ville plocka poäng denna varma Lördag eftermiddag.

2 duktiga gäng som tog ut varandra och där Ramlösa gjorde första målet efter att HIK hade skapat många chanser, men inte fått till målchanserna, delvis p.g.a oskärpa, men även delvis p.ga en storspelande målvakt i Ramlösa målet.

 

Efter att vi fortsatt trycka på kom äntligen utdelningen för HIK genom ett fint genomspel och ett bra avslut.

1-1 är vad matchen slutade denna varma Lördag, kanske inget vi är nöjda med resultatmässigt, men en väl genomförd match med bra spel, högt tempo och en tydlig idé med vad man vill.

 

Bra jobbat killar, en proffsigt genomförd match med hedrandet av Claes som vi kommer att sakna på sidlinjen, till ert eget spel och er attityd i denna matchen.

 

 

Söndagen var det dags att möta Sjöbo IF, många bortfall i truppen, samt så behövde U19 hjälp med några spelare, vilket innebar att tröttheten märktes av i truppen.

Bra 15-20 min in i matchen, men som många säger, MAN MÅSTE GÖRA MÅL PÅ SINA CHANSER!!!!

Det går inte att spela fantastisk fotboll utan att ta sina chanser och sätta dem när de verkligen kommer upp....

Sjöbo plockar hem denna matchen med 1-7, inget vi är nöjda med och vi kommer inte alls upp i vår vanliga standard idag.

Bara att ladda upp inför sista seriematchen mot Kristianstad på Lördag och därefter sista träningen på Måndag.

Därefter lite välförtjänt ledighet för att ladda om och förbereda sig inför Gothia Cup och en tuff höstsäsong som vi alla ser fram emot.

Dessförinnan blir det några killar som kommer att få känna på miljön hos Mjällby under 3 tillfällen, möjligen kommer det att rullas på spelarna då många kommer att vara på semester.

 

Gemenskap-Glädje-Stolthet-Prestation

Forza HIK P06
👊💚


Nyhetsarkiv
Träningsstart för P062022-01-01 20:21
3:e seriehelgen för P062021-06-06 22:30
Glad Midsommar 2020-06-19 09:43
Glad Påsk2020-04-08 09:06
Sommaruppehåll för U132019-06-20 19:58
Vilken Fotbollssöndag!2018-06-10 21:50
Årets största Cuphelg2018-05-13 21:15
Hyllie Camp 20182018-04-09 17:49
 
Sponsorer