SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
BK Höllviken
vs
Hyllie Idrottsklubb
BK HöllvikenvsHyllie Idrottsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 januari, 13:00
Plats:Höllvikens IP
Samling:11:50, Hyllie IP
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Vintermästerskapet S/M

Meddela i kallelsen eller till tränarna om ni kan köra.
Delad pott inleder Vintermästerskapet 2023
2023-01-14 15:00

Efter lite blandat resultat i Vintermästerskapet så var det dags för bortamatch mot Höllviken. Ett lag vi stundtals haft bra spel mot men som dragit längsta strået vid de två senaste drabbningarna. 

 

Adam, som haft känningar i veckan, kunde komma till spel. Vi kände att det var närvarande killar som tog emot instruktionerna innan match men ändå lite luriga. Var de på tå eller hängiga? Uppvärmningen blev lite kort men intensiv. Killarna visade bra beslutsamhet och fart. Planen var en "äkta 9-manna" med rätt storlek på plan och mål, vilket också innebar extermt små straffområden. 

Men ganska snabbt visade Hyllie vad de ville och att de var det bättre laget. Vårt 3-4-1 gav yttrarna mer frihet och mindre krav i det defensiva. På mitten gällde det att hitta bra position så vi kunde balansera laget utan att komma får långt ner i banan med våra spelare eller blotta våra backar. 

 

Grovt sagt så tycker jag att vi förtjänade segern efter att ha varit bättre men efter en 5 min utvisning efter ett gult kort i andra så ebbade vår press ut. Lite jämnare spel och tyvärr lite omständigare spel från vår sidan när vi väl blev fulltaliga. 

 

I sista perioden så hittade Höllviken lite mer ytor på mitten och satte vårt försvar på tuffare prövningar. Oftast så gick det bra men en gång så rann de igenom vårt försvar och passerade en utrusande Adam. 0-1 som inte direkt kändes rättvist, men vi lyckades rycka upp oss. Några chanser skapades där ett läge var när Basit kom fri med drogs ner. Straff och 1-1. 

 

Den duktige domaren blåste av matchen efter 75 min. En bra och schysst match som styrdes elegant av den engagerade och tydliga domaren som visade fin känsla. Lagen var nog nöjda båda två; Höllviken för att vi egentligen var värda segern eöver 75 min och Hyllie för att vi lyckades kvittera i slutet. Matchen spelades in och vi hoppas att vi kan ladda upp den så vi kan börja utvärdera våra prestationer. 

En bra lagprestation där Bilal och Benjamin stack ut lite extra. 

 

Höllviken-Hyllie 1-1 (0-0, 0-0, 1-1)

Målskytt: Basit (straff)


<< Tillbaka