SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Hyllie Idrottsklubb
vs
Saba Palestina
Hyllie IdrottsklubbvsSaba Palestina

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 mars, 13:00
Plats:Hyllie IP Konstgräs 1
Samling:11:30, Klubbstugan
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Saba Palestina
Svängig match och svängigt väder
2024-03-23 19:07

Försäsongen lider mot sitt slut och dagen bjöd på den näst sista matchen innan premiären mot Möjligheten i början av april.

När det var dags för matchstart gjorde div 5-laget Saba Palestina sig redo på ett småmulet Hyllie IP.

Och när matchen så var de ett lag som var redo. För att nå våra mål måste samtliga spelare vara ödmjuka att göra sitt jobb och vara påkopplade från start. Annars blir det som idag när vi får plocka ut bollen ur eget mål efter dryga halvminutens spel. 

Vi försökte resa oss min var inte närvarande. För mycket tveksamhet och för svaga prestationer ledde inte mer än till någon halvchans som rann ut i sanden. Saba däremot tog vara på en felbedömning, ett snabbt djupledsanfall och med i stort sett öppet mål utökade de ledningen till 0-2 efter mindre än 10 min utan chans för Arvid i målet. 

Utan att imponera så jobbade vi oss stegvis in i matchen. Vädret går över i ett kraftigt hageloväder som avbryter matchen. Chanser skapades men skärpan var fortfarande för svag och avsluten letade inte sig in förrän Brian stötte in ett inspel från kanten strax innan halvlek.

 

Vi försökte vara tydliga i paus och städa bort de svaga besluten och prestationerna samt gjorde några byten. I andra halvlek är vi bättre än i första men hade fortsatt svårt att förvalta chanserna som skapades. En kvart in i halvleken utnyttjade Justin sin fart och energi för att kvittera matchen och ge oss en halvtimme att gå för ett segermål. 

Vi har spelet men är fortsatt inte tillräckligt bra i sista tredjedelen innan matchklockan tickat upp till minut 81 då Brian gör sitt andra mål. Det blir lite ketchupeffekten i slutet då Eric får göra ett efterlängtat mål innan Brian stänger målskyttet med ett hattrick.

 

Vi tar med oss en seger, en upphämtning efter en svag inledning, en uppryckning i attityd och inställning. Det är fortfarande inte en bländande insats utan vi har mycket att jobba på men en stor eloge för att jobbet görs som ger oss segern. 

 

Hyllie-Saba Palestina 5-2 (1-2)

Målskyttar: Brian 3, Justin, Eric

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 22/5 19:00
Lör 18/5 13:00
2 - 2  
Sön 12/5 13:00
5 - 0  
Ons 8/5 20:00
0 - 6  
Sön 5/5 16:00
0 - 2  
Lör 27/4 13:00
11 - 0