Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P09

Hyllie IK
3 - 1
Öja FF gul
Hyllie IK 3 - 1Öja FF gul

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 september, 14:00
Plats:Hyllie IP konstgräs 1 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131329030
Samling:12:30
25 grader varmt och vinst
2023-09-09 17:49

Efter en långdag för några av dagens spelare igår uppe i Bromölla så va de dags för hemma match mot Öja FF.

Känslan efter gårdagen säger att vi har börjat koka ihop i laget och ser att killarna har de i sig.

 

Planen idag var ett testa vad killarna har att visa inför 11 manna nästa säsong så vi körde en 4-3-1 uppställning där planen var att vi skulle ha mycket bollinehav och trötta ut våra motståndare.

 

Från start är vi lite vilsna i våra positioner men försöker hela tiden. Första perioden spelas bollen mycket på mittfältet och målvakterna kan vila på mållinjen då varken vi eller dom kommer till något farligt avslut.

 

I andra perioden fortsätter vi med samma uppställning där varken vi eller dom skapar speciellt mycket, dock blir Adam tvungen att göra ett par bättre räddningar då vi var något passiva stundtals framför allt när vi hade en man mindre pga gult kort.

 

 

I tredje perioden bestämmer vi oss för att återgå till 2-4-2 som vi har spelat några tidigare matcher för att döda matchen och får igång spelet direkt i våra ursprungspositioner.

Och tillslut lyckas vi få till ett mål när louie från högerkanten och slår ett inlägg som går hela vägen fram till Joel som får till ett avslut otagbart för deras målvakt. Sekunder efter så lyckas deras mittback gå igenom oss och får till ett fint skott som är omöjligt för Adam att hinna ner på.

Rätt så snabbt hittar vi varandra och börjar rulla fint med skott och anfall. Joel lyckas få till en fin skruv på sin hörna och brist på kommunikation hos motståndarna gör att den går in.

Vi växer in mer och mer i matchen och sätter även 3-1 målet via Joel ännu en gång som kommer upp fint i anfallet.

Ännu en bra dag för hyllie p2009 som får med sig 3 pinnar och kan hem och svalka sig efter 25 grader i solen idag.

 

Plus i kanten idag går till hela laget som gör jobbet för varandra och visar att vi kan om vi vill!

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer