SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Hyllie Idrottsklubb
vs
FC Bellevue
Hyllie IdrottsklubbvsFC Bellevue

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 10 april, 12:00
Plats:Gamla konstgräset
Samling:11:00
Tam inledning straffade sig
2023-04-10 16:36

Sista veckan innan seriepremiär och match mot Bellevue 2010. En match som vi valde i tron att vi skulle få det tufft mot ett spelskickligt lag men förväntade oss att ha ett fysiskt övertag. 

Spelmässigt var det väl ingen toppmatch vi fick skåda. Några intentioner fanns från båda lagen med det som märktes och gav effekt var det fysiska spelet. Och till vår stora besvikelse var vi ganska överkörda på den punkten då fick ju Bellevue också det övertag man behövde för att styra matchen. Och ganska logiskt så var det också Bellevue som tog ledningen. Vi spelade två perioder med samma bedrövliga inställning och ändå var det en ganska jämn match även om vi bjöd på initiativet. Det säger väl lite om varför besvikelsen var stor i Hyllielägret inför sista. Tyvärr behövdes det lite ultimatum om att den som inte tog kampen och jobbet inte fick spela för att vi skulle ta tag i matchen och det gav oss både bollinnehav, målchanser och ett kvitteringsmål. Dagens plus går till Axel som lånades in från 2010. 

 

Hyllie-Bellevue 1-1 

Målskytt: Sven

 


<< Tillbaka