SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
LB07
vs
Hyllie Idrottsklubb
LB07vsHyllie Idrottsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 mars, 14:30
Plats:Brovallen
Samling:13:25, Hyllie IP
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot LB07. Tar ni er direkt till Brovallen så är det samling där 13.45, meddela tränarna isf.
Kom ombytta. Matchtröjor delas ut på plats.
Rogers vändning
2023-03-04 17:54

Vi försöker hitta matcher så vi kan lufta så stora delar av truppen som möjligt. Efter att Husie behövde flytta fram helgens match pga DM-spel så stod vi utan match för halva truppen. Då dök LB07 upp och bjöd upp till dans. 

Efter lite svårigheter att få till lag så skrapade vi till slut ihop 13 spelare som förväntades kunna matcha motståndet. Några som ska spela imorgon fick hoppa in med kort varsel. 

Matchen började överraskande, så pass att Carl kom fri men deras målvakt lyckades rädda. 

I början låg vi bra i position Motståndet var som förväntat spelskickligt och rörligt men vi tog kampen och försökte ställa om. Det var också genom Carl som vi tog ledningen. Efterhand så tog LB över taktpinnen och vi fick kämpa. Men ofta låg vi rätt och det bjöds inte på alltför mycket som hotade Adam i mål. Men en mindre projektil borrade sig upp i nättaket och kvitteringen var ett faktum. I andra var det stundtals hård press från LB. Vi lyckades inte hota dem utan bollinnehavet blev för kort och slarvigt. Tyvärr hände en onödig och tråkig incident. Carl kämpade sig förbi tvp motstånader där den ena slängde upp en arm i ansiktet på Carl som påverkades av detta. Även om slaget var oavsiktligt och inte tog mer illa än att Carl kunde skaka av sig det så kom min naturliga reaktion, den första på drygt 47 min. 

Följande trams ledde till ett rött kort och att Hyllie stod utan tränare. Helheten av agerandet från undertecknad kan diskuteras men jag kommer alltid att stå upp för mina spelares säkerhet. Under sista minuterna utan ledare på sidan så hann LB göra ett ledningsmål. Inte orättvist men jobbigt. Domarsignalen för ny paus kom efterlängtat så vi kunde formera laget. Och tack till Roger som hoppade in som coach sista perioden. Vi körde på. Vann mer och stoppade återigen LB tidigare som i första perioden. Vi fick en frispark och Gabriel tog sats. Det var inte många som hann reagera innan bollen satt i nätet bakom den duktiga LB-målvakten. Hyllielägret var lyriska över att ävara med i matchen på allvar och jag, och säkert många andra, hann knappt reagera innan Armin satte ledningsmålet. Vi fortsatte att ligga rätt, stoppa LB innan de fick igång sitt vägvinnande spel och vann rätt bollar. Antoni hittades i ett friläge men målvakten gjorde återigen en fin räddning. Men strax efter fick Antoni ett nytt läge och lirkade läckert in bollen förbi en utrusande målvakt. 

 

Syftet med matchen var att få till en jämn och utvecklande kamp. Det lyckades vi med. Vi fick jobba med försvarsspelet och ödmjukheten att ta det tråkiga och tuffa jobbet utan boll. När vi slarvade eller orken tröt så hade vi det tufft. Men annars var där många ljusglimtar. Bra utspridning bland olika målskyttar. Alla kan lämna planen med högt huvud, men den som stack ut lite extra var Antoni som gjorde det mesta rätt. 

 

Hyllie IP, nya konstgräset. Matchstart 14.30.

 

Tack för idag, ni gjorde det himla bra!

 

Imorgon är det DM-premiär hemma mot tuffa Staffanstorp. 


<< Tillbaka