Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P09

Hyllie Idrottsklubb
vs
Limhamns FC
Hyllie IdrottsklubbvsLimhamns FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 mars, 14:30
Plats:Hyllie Konstgräs
Samling:13:45, Klubbstugan Hyllie IP
Aktivitetsinfo: Träningsmatch
Publikunderhållande match mot Limhamns FC
2023-03-11 17:21

Träningsmatch hemma mot Limhamns FC innebar spelmöjlighet för i stort sett halva laget. Men med sena återbud och att vi inte lyckades få in ersättare med kort varsel så hade vi bara en avbytare när matchen drog igång. LFC kom med ganska nya killar. Men med en klar och tydlig kommunikation mellan tränarna så spelades på 11-mannaplan och med spelare i olika åldrar.

Första delen var svag från vår sida. Matchen första 15 minuter är LFC vassare och får till ett par farligare målchanser, men som vanligt löser Måns de utan några större bekymmer. Efter att vi vaknar till liv börjar spelarna sakta men säkert hitta rätt i sina positioner. 
Vi hade ett mer utbildat lag på pappret men ska ge en eloge till LFC för deras inledning som var bra. Men i halvlek efter ett snack så förstår spelarna var deras brister ligger och vi pushar varandra och drar nytt av varandras styrkor, Spelet blev bättre för att vi var ödmjuka och tog både löpningar för varandra liksom ökade bolltempot. 
Ambroos fick spela ute och levererade målmässigt, det var också han som öppnade målskyttet. Under matchens gång får vi mer och mer koll på spelet och bågar spela boll inom laget hela tiden. Extra kul att se som tränare att se vi har tränat på faktiskt fastnar och visar på plan att vi kan om vi vill. Med rätt inställning så kommer vi Killarna bjöd publiken på en hel del mål och en händelserik match. 
Stort tack till LFC som ställde upp på träningsmatch! 

 
Dagens bästa i Hyllie var våran lagkapten Baltzar som klev fram som ledare och gör de rätt i backlinjen under hela matchen. Som grädden på moset får han till en fin frispark som resulterar i ett mål.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer