Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P09

Limhamns FC
vs
Hyllie Idrottsklubb
Limhamns FCvsHyllie Idrottsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 mars, 12:00
Plats:Limhamns IP konstgräs
Samling:11:15, Limhamns IP, vid läktaren
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Limhamns FC
Returmatch mot Limhamns FC
2023-03-18 17:48

Efter förra veckans träningsmatch mot Limhamns FC så var det idag dags för ett returmöte på bortaplan. Förra matchen var under stora delar jämnare än vad resultatet visade. 

Dagens match inleddes med en tyst minut för FCT-spelaren Sixten som tragiskt avled i veckan i samband med en fotbollsmatch. 

 

Tack till Noah och Zahid som kom som förstärkning från 2010 idag. Lite förseningar gjorde att matchen blåstes igång 30 min efter planerad matchstart. 

Matchen började lite tuffare än våra killar var förberedda på. Det tillsammans med lite lätt ordervägran där direktiven löd; "släpp bollen, rör på benen" gjorde att vi tappade en del bollar i känsliga lägen där vi direkt bjöd på omställningar. Sen gjorde det inte saken bättre när Liam och Lowe ställde backlinjen perfekt men domaren valde att bjuda på en tydlig offside. 0-1 men då vaknade vi till liv. Vi hittade några riktigt fina kombinationer och skapade en del lägen. Till slut så kvitterade vi men lite felbeslut och svagt hemåtjobb i andra perioden så stod det 1-2. Några spelare fick sig direkta tillsägelser att om man gör samma misslyckade aktion 3-4 ggr i rad så kanske det är dags att spela lite enklare och använda lagkamraterna. Killarna ska ha en stor eloge för att man följde rådet och kämpade fint samtidigt som man släppte bollen tidigare, med bättre precision och med löpningar mot deras mål. 1-2 blev 5-2. Tröttheten hos motståndarna gjorde att vi fick en hel del smällar men fick sällan frisparkar. Där visade killarna karaktär när man struntade i domaren som visat ut Maxim i 5 min för en befogad och spontan reaktion på en utebliven frispark och istället lät spelet tala. 

Vi hade fler chanser men gjorde bara ett mål till. De satte nytt rekord i offsidemål för dagen då en ny frispelning till en 2 m offsidestående anfallare släpptes. Vi ska tillägga att där dök upp ett antal chanser för LFC också men då var Måns på sin vakt. 

 

Bäst på plan idag var Lowe men laget för en härlig insats. 

 

Limhamns FC-Hyllie IK 3-6 (1-1, 1-1, 1-4)


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer