SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Furulunds IK gul
6 - 1
Hyllie IK grön
Furulunds IK gul6 - 1Hyllie IK grön

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 oktober, 10:30
Plats:Vikenplanen, Furulund 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131433062
Samling:09:30, Vikenplanen, Furulund
Aktivitetsinfo: Seriematch borta mot Furulunds IK

Samling Vikenplanen, Furulund

Kom ihåg benskydd, vattenflaska, svarta shorts & strumpor.

Skriv i kommentarsfältet om ni behöver hjälp med skjuts.

Svara gärna så snabbt ni kan på kallelsen. Vi ses!
Tuff match i Furulund
2022-10-23 13:11

Näst sista matchen i B-serien. Vi mötte Furulund på bortaplan vilket skulle visa sig vara på BORTAPLAN.

 

I sista minut kallades Arison in efter sent återbud. Men vi mönstrade ett fullt lag som satte sig i bilarna ut på den skånska landsbygden.

Vi försökte ta kampen och började bättre än vi avslutade. Domaren var inte så engagerad och väldigt enögd. Det som däremot är oacceptabelt är att han uppfattade och accepterade rena hot med motiveringen "att det är en del av det psykologiska spelet".

 

Överlag är det en brist när ungdomsdomare har bristande engagemang, dålig regelbokskunskap och en ofta risig personlighet. 
Ledare ska vägleda och utbilda sina spelare och stötta domare men vissa grundläggande krav måste man få ställa och det är att domarna har ett engagemang och en ambition att göra sitt jobb under rättvisa förhållanden. 

I matchen kom våra erfarna spelare inte upp i nivå samtidigt som de mindre erfarna inte klev fram så som vi önskar att de gör för att utveckla sig själva och laget. Furulund drog iväg i slutet. Ambroos fick blixtra till i målet ett par gånger, men till slut blåste domaren av en tung förlust. 

Furulund-Hyllie 6-1


<< Tillbaka