Aktivitetsinfo: Seriematch hemma mot Sjöbo IF

Tapper insats mot Sjöbo
2022-10-08 22:12

Ny match där vi hade parallella matcher för våra två lag. Vi drog förutsättningarna och killarna ställde upp för match.

Överlag är Sjöbo något bättre och bör vinna, men vi ger dem en kamp

Första halvlek är okej och med lite tur lyckades vi hålla 0-0 till paus, det borde kanske varit 0-1.  Men insatsen var godkänd. Vi fick dock justera lite med att anfall skulle börja försvarsarbetet med att pressa backar.

Andra halvlek stänger vi ner matchen och ligger bra och rätt i positioner och de börjar bli frustrerade. Men vi gör lite misstag och de får 1-0 när 2 min kvar.  Ändringen av försvarsspel som börjar från våra anfallare gav positiv effekt.

Underläge inför sista. Vi ändrade om lite mer inför sista perioden för att ändra matchbilden. Det kanske blev för mycket ändringar men vi var tvungna att göra en offensiv för att kunna vända matchen. Lite oflyt oförmåga sista tredje delen under matchen. Ovana i anfallet gav oss inte den önskade energin. Vi sänker oss i sista med några individuella misstag. Sjöbo gör två mål och det dödar matchen.

Överlag helt okej match men vi tappar orkar inte riktigt i sista.
Även om insatsen är godkänd så är våra dippar för djupa. Det måste vi jobba på framöver!

Hyllie-Sjöbo 0-3