Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P09

Hyllie IK grön
1 - 3
BK Höllviken svart
Hyllie IK grön1 - 3BK Höllviken svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 oktober, 10:00
Plats:Hyllie IP konstgräs 1 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131433006
Samling:09:00, omklädningsrum Hyllie IP
Aktivitetsinfo: Seriematch hemma mot BK Höllviken

Samling omklädningsrum Hyllie IP

Kom ihåg benskydd, vattenflaska, svarta shorts & strumpor.

Svara gärna så snabbt ni kan på kallelsen. Vi ses!
Svängig match avslutade höstserien
2022-10-23 12:46

Efter en tuff höst i B-serien var det dags för en avslutande match mot Höllviken. Indikationerna jag fick var att det inte var ett B-seriemotstånd skulle komma och dessutom hade de en förstaplats i serien att spela för.

Tyvärr så haglade återbuden, om än med kort varsel, vilka totalt räknades till 7 i antalet.

Och med ytterligare ett återbud efter en uppkommen knäskada under natten så var vi nere på 11 spelare.

Matchplanen var uppdelad i två delar. Att försöka hålla vår gameplan i 2-4-2 och dels att hushålla med krafterna över 75 minuter.

 

Från start visade Höllviken att de var taggade till tusen. Mindre i duellerna men de smällde minst sagt på. Inledningsvis så spelade vi mer polerat och med fokus på spelet.

Vi hittade rätt i sekvenser men för det mesta så blev det mycket kamp och det kreativa tog stopp sista tredjedelen. På tok för få avslut. En del ovana positioner där Tasal fick kliva upp på mittfältet för första gången. 
Måns fick träda in och visa upp hur duktig han är vid ett par tillfällen. Annars såg det stabilt ut. Planen för att orka hela matchen var att mittbackarna Armin och Oliver skulle hålla hela matchen. 
I halvlek var jag mer nöjd än killarna. Vi försökte skiva på detaljer men bisarrast Höllvikens intensitet och större avbytarbänk skulle ta ut sin rätt efterhand. 
I andra blev vi tröttare. Spelet blev tuffare vilket påtalades i Höllvikenlägret. Den enda skillnaden var att man nu gick in hårt och ibland lite de tufft från båda lagen. Vi började vackla när Benjamin bröt sig loss. Ett distinkt avslut senare så hade vi ledningen. Men det hade tagit på krafterna och sista 10 min tryckte Höllviken ner oss. Vi spelade lite väl naivt i passningsspelet samtidigt som vi hamnade utanför pressavstånd. Återigen fick Måns briljera, nu med några riktigt vassa parader. 

Inför sista var direktivet att vi bara inte skulle förlora perioden. Kliva upp närmare och våga ta kampen.

Det jämnades ut lite när Höllviken fick in bollen i en rörig situation där bollen studsade upp på handen på våra spelare. Solklar men riktigt tråkigt. Straffen gick i mår via Måns. 
Sen följde en lite oturlig period med slarv och sänkta huvuden. På en hörna stod vi och agerade statister i hopp om att någon annan skulle ta jobbet. Jobbet tog motståndarna som vaskade fram ett skottläge i straffområdet som satt i nättaket.

Vi försökte ställa om i ett sista försök att ändra matchbilden när Höllviken rann igenom efter en omställning och via stolpen gjorde 1-3. 
Höllviken fick över till försvar och vi fick några strölägen utan att kunna förvalta dessa. Tydligast blev när Basit kom i skottläge men bollen smet utanför i ett läge där han brukar sätta skotten.

I slutet åkte de på en varning men vi hade inte kraft kvar att mobilisera krafter och det blev inget vettigt av vår slutforcering.

 

En del saker var bra idag, många saker måste vi slipa på. Detta var ingen B-match egentligen. Vi var inte sämre men över 75 min så ville Höllviken mer och spelade överlag som ett lag mer än vad vi gjorde. Ovanan i nya positioner spelade förstås in o vår prestation men nu är seriespelet över för i år.

 

Hyllie-Höllviken 1-3


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer