Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P09

Hyllie IK
0 - 5
IF Limhamn Bunkeflo B2
Hyllie IK0 - 5IF Limhamn Bunkeflo B2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 september, 12:30
Plats:Hyllie IP konstgräs 1 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131429038
Samling:11:30, Hyllie IP omklädningsrum
Aktivitetsinfo: Seriematch hemma mot LB07.

Kom ihåg benskydd, vattenflaska, svarta strumpor och svarta shorts.

Svara gärna snabbt på kallelsen.
Tuff match mot ett duktigt LB07
2022-09-17 14:15

Idag var det dags för spel i A-serien mot ett erkänt duktigt LB07. Dagen till ära hade de definitivt inte hållit igen med slagkraften utan kom med ett väldigt starkt lag.

 

Vi fick ihop 12 man till slut efter några avhopp. Förberedelserna var bra och vi ställde upp med en bra känsla. Men LB var hungriga och visade från början sin ambition med stor rörlighet och bra bolltempo kryddat med fin teknik. 

Matchen började med ett spelövertag till LB som de behöll hela matchen. Men våra killar kämpade tappert. Dagens motstånd är inte optimalt när kapaciteten hos flera spelare inte var på topp efter förkylningar i veckan och ett motstånd där vi ofta hamnade fel i positioneringen och de alltför ofta hittade rättvända spelare mellan våra backar och mittfält. 

Ambroos ställdes på prov ordentligt idag och fick briljera många gånger. Men två centrala frisparkar gav LB en jobbig 2-0 ledning och innan första perioden var över så han det med ett tredje. 

I andra försökte vi hitta energi och killarna lyfte sig det defensiva. Trots ett fortsatt spelövertag så blev andra perioden mållös. 

 

Eftersom vi befinner oss i en fas där vi försöker hitta nya verktyg och styrkor så testade vi att ändra till 2-4-2 för att se vad det innebar för matchutvecklingen. 

Många delar var positiva. Det går inte att kritisera våra brister idag utan vi använder det som värdefull lärdom. Det viktigaste idag var att vi inte kan ge ett så spelskickligt lag för stora ytor och för mycket tid utan måste ligga och skava på dem precis som de gjorde på oss. Idag kom vi inte loss sista tredjedelen men det berodde till stor del på att våra krafter sinade i försvarsarbetet.

 

Hyllie-LB07 0-5 (0-3, 0-0, 0-2)


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer