SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
KSF Srbija Malmö
0 - 0
Hyllie IK
KSF Srbija Malmö0 - 0Hyllie IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 maj, 13:30
Plats:Lindeborgs IP Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130169054
Samling:12:00
Delad pott mot Srbija
2024-05-25 17:15

Efter en svag mitt-i-veckan match mot Malmö United där vi kom undan med en uddamålsseger så var det dags för ett toppmöte idag. Innan matchen drog Tony förutsättningarna och tryckte på vad som är viktigt för att åter komma upp till önskade prestationer. 

Känslan var att spelarna till slut tog till sig för det var ett mer bestämt lag som klev ut på planen. 

Vi visste ganska bra hur Srbija skulle spela. Och för att möta stora hjärtan och mycket kraft så behövde vi vara redo att ta jobbet för varandra fullt ut. Även om vi inte spelade på topp så var det ändå vi som stod för merparten av det kreativa och konstruktiva i första halvlek. Srbija levde på att man krigade stenhårt och var redo när vi gjorde misstag. Vi har ett par läge där något gott kunde fått sitta men halvlekens farligaste chans var Srbijas när de utnyttjade en slumpboll och lobbsköt över en utrusande Julius som fick chansen idag. Efter en mållös halvlek så samlades vi i omklädningsrummet. Vi tryckte på de saker som vi behövde förbättra för att hota mer i andra halvlek. 

I andra tog vi tag i matchen och serberna började bli trötta efter allt slit man lagt ner första 45 min. När vi hade bra bolltempo och rörelse så var det jobbigt för motståndarna, men de var fortsatt farliga när de kom åt oss och kunde ställa om. 
Sista 20 min så hoppades vi på att trycka ner dem men vi fick inte in den rätta pressen. Antingen för att vi inte hade rätt skärpa eller för att det blåstes lite väl enkla frisparkar. Några chanser dök upp men så var Srbijas målvakt på rätt plats. Julius fick också göra några reflexräddningar idag när Srbija blixtrade till. 
Matchen slutade mållöst och vi tar med oss en uppryckning på planen. Nu har vi två veckor på oss att vila upp passiva förbereda oss för vårens tuffaste drabbning mot Oxie, hemma söndagen den 9/6. Vi hoppas på ett stort publikstöd då!

 

Srbija-Hyllie 0-0

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 15/6 13:00
3 - 1  
Sön 9/6 13:00
2 - 4  
Lör 25/5 13:30
0 - 0  
Ons 22/5 19:00
2 - 1  
Lör 18/5 13:00
2 - 2  
Sön 12/5 13:00
5 - 0