SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
FC Möjligheten
0 - 6
Hyllie IK
FC Möjligheten0 - 6Hyllie IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 08 maj, 20:00
Plats:Hyllie IP konstgräs 1
Tävling:
Matchnummer: 130169001
Samling:18:45, Hyllie IP, omklädningsrummet
Aktivitetsinfo: Andra halvlek mot Möjligheten
Svara snabbt!
Halvt referat efter blöt premiär
2024-04-05 21:41

Efter en försäsong med många toppar men även några djupa dalar så var det äntligen dags för seriepremiär borta mot Möjligheten.

Återigen förberedelser som kunde varit bättre. Återigen konstgräs som underlag. Idag bjöds det även på regn och dunkelt ljus på ett gråklätt Kirsebergs IP. 

Vi visste vilka våra styrkor vi har och förväntade oss att använda det. Men istället för det så var det långsamma beslut, långa lagdelar och mycket slarv i avgörande moment. 
Och även om det var lika för båda lagen så hjälpte det inte att regnet tilltog efterhand under matchens gång. Det dök upp lägen åt båda hållen. Vi hade de farligaste men med rätt fokus och prestation så hade vi öppnat målkontot tidigare. Första halvtimmen var Erics frispark i stolpen det hetaste som skapades. Då avancerade Sebastian Anelli central och sköt in ledningsmålet vid ena stolproten. Skönt och välbehövligt. Men målet gav inte det lugn och tålamod vi behövde utan spelet böljade vidare och kampspelet fortsatte att dominera.

I slutet gick linjedomaren in och korrigerade ett domslut när Justin gjordes ner i straffområdet. Svårt att se i det dunkla ljuset men straffen sattes av Eric. Sista minuterna startades strålkastarna och det blev bättre förutsättningar för alla på planen. Resultatet höll sig till pausvila och vi skyndade oss in i omklädningsrummet.

Utanför vräkte nu regnet ner och domaren valde att avbryta matchen pga en icke spelbar plan. Surt när vi hade ledning och kände att matchen var på väg över till vår fördel då motståndarnas krafter började sina. Nu återupptas matchen vid senare tillfälle och spelarna hinner återhämta sig ordentligt. 

Pausresultat

Möjligheten-Hyllie 0-2

0-1 Anelli

0-2 Eric (straff)


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 22/5 19:00
Lör 18/5 13:00
2 - 2  
Sön 12/5 13:00
5 - 0  
Ons 8/5 20:00
0 - 6  
Sön 5/5 16:00
0 - 2  
Lör 27/4 13:00
11 - 0