Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hyllie Akademin VT2018!
Hyllie Akademin är ett komplement till föreningens ordinarie fotbollsverksamhet

Hyllie Akademin vänder sig till de barn som vill spela fotboll oftare än andra. Hyllie Akademin erbjuder därför extra träning till de barn som har lust och engagemang att spela mer fotboll än vad vi idag erbjuder i vår ordinarie verksamhet idag. De barn som är med i Hyllie Akademin är de barn som i sin ordinarie fotbollsträning har i det närmaste full träningsnärvaro. Genom att ställa krav på att de idag tränar fullt i sin ordinarie fotbollsverksamhet kan vi säkerställa att barnen själva har engagemang nog att spela mer fotboll. Det är genom att lyssna på det enskilda barnets behov som vi kan göra det som är för barnets bästa.

Hyllie Akademi fokuserar på att utveckla barns teknik och motorik och leds av professionella och välutbildade tränare. Barns vilja att lära sig nya saker och därmed möjlighet att lära sig en bra fotbollsteknik är som bäst i åldern 10-12 år. Genom att ta tillvara på en professionell tränares kunskap ges barnen möjligheten att lära sig bra fotbollsteknik. I Hyllie Akademin fokuserar vi på att lära ut teknik, motorik spelförståelse. Metodiken att lära ut teknik bygger på att genom lek och allsidig träning skapa lust, glädje och trygghet hantera det vi tycker är världens bästa leksak, nämligen en boll.

Praktisk information
 Hyllie Akademin är en extra träning för de som tränar mest i den ordinarie träningsverksamheten.
 Hyllie fotbollsakademi vänder sig till alla flickor och pojkar som genom hög träningsnärvaro i sin ordinarie förening visat att de har lust och engagemang att träna mer.
 Hyllie Akademin tränar varje fredag kl. 15:30 – 17:00 på Hyllie IP
 Träningen leds av en tränare på 15 barn.
 Barnens delas in i grupper där flickor och pojkar i olika åldrar spelar tillsammans. Indelning sker i enlighet med Skånes Fotbollsförbunds nivåindelning. Indelning sker således inte på traditionellt sätt där man skiljer flickor från pojkar och indelar efter ålder. Indelning sker endast genom nivåindelning.
 Antalet platser i Hyllie akademin är begränsat till 30 platser
Ingen Akademiträning fredagen 2/3!
2018-03-01 20:53
Då planen inte kommer att skottas imorgon kommer vi att tvingas ställa in vår träning imorgon fredag. Vi hoppas på bättre tur med vädret i nästa vecka.

Hälsningar
Tränarna
LOV DAGAR!
2018-02-19 12:43
Hej!
Hyllie Akademin tar ledigt följande dagar under Våren 2018

Fredag  23/2
Fredag  30/3
Fredag  11/5

= Ingen Träning!
Vårterminen 2018!
2018-01-12 12:23
Ett nytt år har börjat även i Hyllie Akademin och vi har i december sagt adjö till alla spelare födda 2005 som nu flyttar upp i 9-manna verksamheten. Vi kommer under året i större utsträckning bereda plats för spelare födda 2006-2007. Under nästa vecka kommer vi att börja arbetet med urval för VT 2018. 

Terminens första träningstillfälle kommer att vara fredagen den 2:e februari och inbjudningarna kommer att skickas ut c:a en veckan innan. Jimme från MFF:s Akademiverksamhet kommer fortsatt att vara huvudansvarig under 2018.

Fotbollshälsnignar

Hyllie Akadamin
Olof 
Välkommen Jimmie!
2017-11-08 16:39

Vi hälsar Jimmie Andersson välkommen till Hyllie Akademin. Jimmie är 33 år och arbetar annars i MFFs Akademiverksamhet där han har flera olika engagemang samt har ett uppdrag som huvudtränare för Lunnarps BK i Division 4 nästa säsong. 


Jimmie har hållit sin första träning fredagen innan höstlovet och kommer att ansvara för Akademin under resten av hösten fram till avslutningen i december med undantag för den 10/11 då hans kollega Sebastian från MFF kommer att vara vikarie.


Välkommen Jimmie!

Höstterminen 2017!
2017-09-08 12:30

Uttagningarna till hösten Akademiträningar är nu i sitt slutskede där i princip endast nästa åldersgrupp kvarstår, barn födda 2007, som kommer att delta i mindre skala för första gången.


Det första träningstillfället kommer att vara fredagen den 22/9 och det sista tillfället är fredagen den 8/12.


I slutet av nästa vecka kommer inbjudningar till akademiträningarna att skicka ut till berörda spelare och då kommer också höstens innehåll och stab att presenteras närmare.


Fotbollshälsningar


Hyllie IK
Olof Persson

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hyllie Idrottsklubb, 25/09 11:00 
Hyllie Idrottsklubb, 07/09 12:32 
Hyllie Idrottsklubb, 06/09 08:46 
Hyllie Idrottsklubb, 06/08 15:18 
Hyllie Idrottsklubb, 04/08 21:50 
 
Huvudsponsorer
Guld sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer