Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Träningsläger / weekend 5-7 april
2019-01-14 15:46
Vi kommer åka till ett weekendläger i Falkenberg veckan innan seriepremiären. 

Vi åker upp fredag 5/7 efter jobb. hemma söndag 7/4 vid 18,00 tiden. 

Träningspass- teoripass- träningsmatch - SPA - teambuilding - god mat - 

Referat: Kristianstad Arena CUP  - Hyllie Idrottsklubb
Kvartsfinal för F02 i Kristianstad Arena Cup
2019-01-12 21:56
Sista turneringen för flertalet av tjejerna i 16års klassen. En bronsplats från förra året stod att försvara. 

Gruppspelet inleddes mot Asarum. Vi hade boll och spel 90 % av tiden. Motståndarna använde ofta långa utkast och vid ett av dessa missbedömde Noemi (mv) och underläge 1-0. Vi fortsatte med bra kombinationer och viljan att vinna matchen. Sen kvittering av Linnea som skulle visa sig var ett viktigt mål. 

Match 2 mot Skabersjö. Denna gången Ellen i mål som jag inte tror hade ett skott mot sig. Noemi visade att fullfölja anfall lönar sig och blev matchvinnare. Vi skapade många chanser, ofta serverade av Olivia S.  Vi borde tagit med och en bättre målskillnad inför sista gruppspelsmatchen. 

Gruppfinal mot värdlaget Kristianstad. En riktig tuff match med böljande spel, närkamper. De oranga hade några spelare av riktigt hög kvalitet. Förlust 1-0. Sofie Bärring i kassen denna matchen och hennes räddningar gav oss andraplatsen med 1 måls skillnad. 

Kvartfinal mot Karlskronalaget Ramdala. Vi kom inte alls uppe den rörlighet vi visade tidigare. Vi var inte ett sämre lag, kanske tvärtom, men underläge är svårt att ta in i Futsal då man måste chansa framåt. Målen kom efter vi tappar boll vid mittplan utan täckning. Noemi tillbaka i kassen kunde inte göra något. Förlust 2-0. 

Furulund vinner finalen mot Dösjebro med Kristianstad som 3a. De var också de bästa lagen. Grattis till er. 

Vi tränare tackar för en bra insats sett över turneringen. 3 bra matcher. Bra kamratskap, fin attityd, glädje värmer oss i ledarstaben. 

Anders med Niklas och Magnus 
DAM - Träning startar tisdag 8 januari
2019-01-06 19:31
Välkomna tillbaka från juluppehåll. Vi startar på tisdag 8 januari på Mellanheden.

Kalendern är uppdaterad. 

Träningstiderna. 
Måndagar 20.00-21.15 -  Stadion plan 10 ( 14/1 första måndagsträning)
Tisdagar  18.30-20.00  -  Mellanhedens IP 
Torsdagar 18.30-20.00    Mellanhedens iP 

träningsmatcherna uppdateras löpande. 
DM seniorer spelas helgerna vecka 9,10 och 11. 

Som utgångspunkt gäller 100% närvaro. Återbud, vilket är ok, meddelas i vår facebookgrupp eller till någon av tränarstaben. 

Seriepremiär prel. 12/4 mot Vellinge. Vi kommer spela 11 seriematcher under våren. prel sista den 28-30 juni. 

Weekend läger planeras rill fredag-söndag 5-7 april. 

Vi ser fram emot en spännande säsong. Nyförvärv, sponsorer kommer löpande presenteras. 

Vi ser fram emot en spännande säsong med er. 
Alltid välkomna att ringa mig , Anders, 0768-430502

Anders Niklas Magnus Provträning
2018-10-26 17:27

Följande tillfällen finns det möjlighet att provträna med Hyllie IK Dam.


Tid 18:30 - 20,00

Plats: Mellanheden IP konstgräs


tisdag 13/11

torsdag 15/11

tisdag 20/11

torsdag 22/11

Tisdag 27/11


Tisdag 4/12

Torsdag 6/12 

Tisdag 11/12Skriv en mail till anders.t.svensson@hotmail.se om du vill provträna.


Vi tror du vill vara med på en resa kommande 2-3 år, du spelar fotboll idag , vill utvecklas och kommer med ett smile och positiv energi.


Mvh

Anders Svensson

0768-430502  

Referat: Hyllie IK - NK Croatia
Matchreferat Dam: Hyllie IK - NK Croatia
2018-08-12 22:45
Målkalas i omstarten efter sommaruppehållet!

Referat: Hyllie IK - Arlövs BI
Målkalas på Hyllie IP
2018-05-27 11:36

Så var det då dags för hemmamatch i damernas Div 3 sydvästra under lördagen. Arlövs BI kom på besök till ett kokande varmt Hyllie IP. Vi kom till match med en rad mindre bra resultat i bagaget så vi var väldigt taggade på att vända trenden till vår fördel igen.


Matchen inleddes fint från vår sida, spelet var i princip hel förlagt på vår offensiva planhalva fram till det att domaren blåste för en kort vätskepaus mitt i första halvleken. Trycket fortsatte och efter 35 minuters spel fick vi så utdelning då Melly gav oss ledningen med 1-0.


Bara två minuter senare skrevs lite historia på Hyllie IP. 14 år, 3 månader och 9 dagar, där har ni åldern på Hyllie IK:s yngsta målskytt någonsin i tävlingsmatch på seniornivå! Emilia Cindric stormade fram på högerkanten och drog till ett kanonskott i steget och vi ledde med 2-0. Ett resultat som stod sig halvleken ut.


Andra halvlek liknade den första i stora drag. Vi hade initiativet, gästerna fokuserade på att försöka hota med snabba omställningar. Efter 53 minuter var det dags för Nina att göra sitt första för dagen efter ett fantastiskt fint samarbete med Blerta som serverade ett friläge som Nina enkelt förvaltade. Ytterligare två minuter senare gjorde vi 4-0 genom Magda, ännu en av de unga spelarna som kliver fram fint! Två mål på två minuter igen.


Sedan tog det en kvart innan vi fick en ny tvåminutersperiod av mål. Först gjorde Blerta 5-0 efter 68 spelade minuter och två minuter senare blev det 6-0, ett självmål på ett hårt instick från Emilia på högerkanten.


Vi hamnade som sagt i en period av lite mindre bra spel, vilket är oundvikligt, jag har ännu aldrig sett ett lag, oavsett nivå, spela en perfekt match över 90 minuter. Gästerna fick en frispark i den 74:e minuten som sköts i mål till 6-1.


Vi spelar ytterligare cirka en kvart för att sedan för fjärde gången under matchen göra två mål på två minuter. 7-1 kom till på en av Annas otroligt fina hörnor, där Sara mötte perfekt och nickade i mål. Ett klassmål! Nästa mål kom två minuter senare, ett fint skott av Nina på halvdistans som gjorde sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 8-1.

Vi gör en alldeles utmärkt insats. Naturligtvis finns det utrymme för förbättringar, men det var så många saker som fungerade så som vi vill att det ska fungera, både offensivt och defensivt.


Som resultatet antyder så var det en klasskillnad mellan lagen, matchen var i Hyllies ägo större delen av matchen, med undantag för en kortare period i andra halvlek där vi förlorade initiativet. Arlöv hade några chanser där de kom i snabba omställningar men saknade den där sista avgörande skärpan i avsluten.


Nu kör vi en ny träningsvecka och förbereder oss för nästa omgång som spelas lördag den 2/6 borta mot BK Höllviken.

 
Huvudsponsorer
Guld sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer