Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK

Att spela fotboll i Hyllie IK

Att spela fotboll i Hyllie IK ska vara ett positivt minne för livet, vi värnar om kamratskap samtidigt som alla ska få en gedigen utbildning i att spela fotboll.

Då det på Hyllie IP finns begränsningar med planer och träningstillfällen har vi följande riktlinjer för nya spelare i Hyllie IK.


Fotbollsskolan.

Läs mer på vår hemsidan under fliken pojklag – Fotbollskolan.


Ny spelare 9-11 år.


Är du mellan 9 och 11 år och vill börja spela fotboll i Hyllie IK ber vi dig registrera dig via "knappen" intresseanmälan på hemsidan. 


När detta är gjort kommer kansliet att skicka din intresseanmälan vidare till ansvarig ledare som tar kontakt med dig och avtalar när du kan komma ner och prova på träningen. 

 

Under två veckor får du sedan provträna och testa på hur det är att spela fotboll i vår förening. Därefter diskuterar du och dina föräldrar tillsammans med vår ledare för ditt lag om hur fortsatt träning kan se ut i Hyllie IK.

 

Ny spelare från 12 år.

 

Är du mellan 12-14 år och tidigare har spelat fotboll med en annan förening skall registrera dig via "knappen" intresseanmälan på hemsidan. 


När detta är gjort kommer kansliet att skicka din intresseanmälan vidare till ansvarig ledare som tar kontakt med dig och avtalar när du kan komma ner och prova på träningen. 

 

För spelare som är 15 år eller äldre skall kansliet kontaktas på 040/163834 för kontakt med den förening som du representerat innan. 

När denna kontakt är tagen mellan föreningarna kan provträningen påbörjas.

 

Under två veckor får du sedan provträna och testa på hur det är att spela fotboll i vår förening. Därefter diskuterar du och dina föräldrar tillsammans 

med vår ledare för ditt lag om hur fortsatt träning kan se ut i Hyllie IK.

 

OBS!

Spelterminerna för ungdomsspelare måste alltid respekteras. 1/3-30/6 , 1/7-31/10 & 1/11-28/2

 

GEMENSKAP – GLÄDJE – STOLTHET – PRESTATION

 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Silversponsorer
BronsSponsorer