Välkommen till Hyllie IK!
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P07

15 minuter pannkaka och resten mycket bra
2020-06-06 17:11
Det svepte in rejält med regn och blåst från Öresund, så vi kom överens med LB07 att spela fyra halvlekar, vardera 20 minuter, för att det skulle bli rättvisa vindförhållanden.
Halvlek 1 visade vi disciplin och var bra i omställningarna. 2-0 till de grönsvarta. Det såg likadant ut i halvlek 2 och halvlek 3. Då ledde vi med 6-0 och allt var till synes frid och fröjd.

Vi påminde ändå om att göra jobbet klart. Men kanske var vi inte riktigt tydliga, kanske var vi ledare lika nöjda och belåtna som killarna. Inga regnmoln på Hylliehimlen liksom. Så när LB07 väl fick till en reducering på en frispark var det som om laget temporärt löstes upp i strukturerna. De fick göra några snabba mål innan Harry kunde sätta en frispark som definitivt dödade spänningen.

Fast ska man hamna på hälarna som i sista halvleken så är det ju bra med en rejäl ledning. Vi får prata igenom det nästa vecka. Hur som helst, 7-4 till grönsvart. Abu petade in två, liksom Joelle och Harry, medan Noel gjorde ett. Mot Skanör/Falsterbo förra veckan var det väl sex-sju olika målskyttar. Det är väldigt positivt. Matchen kan ni se i efterhand på Min fotboll, men Johan Winberg missade att trycka på play första femton minuter :)

I morgon, söndag, är det match mot FC Rosengård borta.