Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P05

Bortamatch mot BK Höllviken!
2017-08-27 22:03

Då är seriespelet i full gång och i söndags möte vi BK Höllviken borta. I första halvlek inleder vi med en del svårigheter i vårt anfallsspel. För korta bollinnehav och svåra passningsalternativ när vi kan ställa om leder till att motståndarna har tydligt övertag i bollinnehav.

 

Det finns perioder av fina kombinationer i vårt anfallsspel, men det är återerövringen som leder fram till vårt ledningsmål, signerat Uno. Höllviken kvitterar genom en fin individuell prestation och strax därefter tar de ledningen när vi är lite obekväma i speluppbyggnaden i vår utgångsyta.

 

I andra halvlek vårdar vi bollen mycket bättre och tar över spelet. Vi skapar ett antal chanser baserat på vårt bollinnehav och är mycket duktiga i att vinna bollen högt upp i banan. Trots ett antal mycket klara målchanser är den riktiga effektiviteten inte där idag. Som så ofta släpper vi även in ett mål i sista minuten på en omställning.

 

Fotboll är inte alltid rättvist. Vi skulle ha vänt matchen baserat på de chanser vi skapar, men vi tar med oss en andra halvlek med mycket mer vårdat anfallsspel än vi sett på länge.

 

Vi bygger vidare!

 

//Tränarna 

 
Sponsorer