Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P06

Fortsatt högt tempo för grabbarna i P06....
2021-09-13 17:01

Den ena magiska träningsveckan efter den andra avlöser varandra för killarna i P06!

Högt tempo med tydliga syften, utbildning och skoj på träningarna, det är resultatet av den nya tränarkonstellationen för P06.

 

Det återspeglar även resultaten för killarna, trots hög belastning (5 matcher på 9 dagar), så håller killarna gott mod och krigar på!

 

Inledningen var förra helgen där vi möter ett mycket duktigt Wä IF som är med i toppen och fightas i serien.

Spelskickliga, aggressiva och duktiga som lag, kul att få detta motståndet i en toppmatch.

Båda lagen var taggade, trots att vi inte mötts tidigare, och man kände lite försiktigt på varandra in i matchen. En match där kanske HIK åt sig in mer och mer i och kunde ta ledningen genom fina löpningar och fina bollar i uppspelet och därefter fortsatt tugga på genom hela matchen.

En tight match där vi håller ihop laget bra genom 80 min och i sista minuten får Wä en frispark precis utanför straffområdet som de förvaltar väl och lyckas göra mål strax innan slutsignal.

Vinst till HIK med 3-1 denna fina Lördag med en fantastiskt fin naturgräsplan och ett bra motstånd!

 

Söndag och Derby mot LB07,

Alltid hetsiga matcher och där vi nästan får klassa det som "El Clasico", båda lagen vet om att de är duktiga, frågan är bara vem som skulle ta taktpinnen och få med sig matchen idag.

LB duktiga i sin press och jobbar fysiskt (lite småfult), men något som HIK killarna har koll på och vet precis hur man skall spela mot dem.

En jämn match i början, men efterhand som matchen gick tog HIK över mer och mer, 2:a halvlek var helt och hållet "Di gröne" som dominerad och kunde slutligen efter typ 28 målchanser göra 1-0 och stänga matchen med de siffrorna.

 

Onsdag och en tuff match mot BK Olympic,

BKO var helt övertygade, och det syntes innan matchen, att de skulle vinna matchen.....

Underskatta ALDRIG HIK, ett lag som krigar rejält under matchen, tar ledningen med både 1 och 2-0 och har ännu fler chanser än så, men bollen var inte med oss fram till minut 60.

I drygt 20 min tog BKO över matchen som hade dominerats av HIK tidigare och försökte reducera till 2-2, men återigen lyckades vi göra jobbet fullt ut med att hålla igen och gå segrandes ur matchen med 2-1.

 

Lördag och match mot Kvarnby,

Ja, en hård vecka och ännu inte slut.....

Grabbarna fick en sen match på Lördagen mot Kvarnby, som idag hade en tunn trupp med sig, men ändå löste uppgiften bra!

Väldigt spelskickliga och rörliga på plan, våra killar hade nog fått solsting de första 20 min, men växte in sig i matchen

Några mindre misstag i denna matchen straffade oss, men totalt sett gör vi en bra match i 60 min där vi inte är helt ofarliga.

Tyvärr första förlusten på länge för grabbarna och grattis till Kvarnby som lyckades plocka hem vinsten med 4-3 idag.

 

Söndag och match mot Kristianstad,

Äntligen sista matchen efter 9 dagars hårt arbete.

Denna gången mot Kristianstad (KFC) och det var längesedan vi möttes.

Ett duktigt lag och väldigt fysiska och en del spelskickliga killar som skulle möta HIK killarna på en tjockvuxen gräsmatta på A plan.

En match som gungade fram och tillbaka, vi har många målchanser, men tar inte tillvara på dem riktigt idag (kan vara tröttheten som slår in nu), men till slut så spräckte vi nollan och ett resultat som håller sig till stopptid och räcker väl med en 3 poängare för dagen.

 

Som ni ser, ett rejält tufft schema, men killarna hanterar det bra!

Nu tar vi lite ledigt fram till Onsdag, på Tisdag är det fritt för träning så vi kan heja upp Di Blåe som ställs mot Juventus i Champions League.

 

Bra jobbat Boys, otroligt starkt att plocka hem 4 av 5 matcher med tätt matchande!

 

Keep up and Keep Hard!

 

Gemenskap-Glädje-Stolthet-Prestation
Forza HIK P06
👊💚


Nyhetsarkiv
3:e seriehelgen för P062021-06-06 22:30
Glad Midsommar 2020-06-19 09:43
Glad Påsk2020-04-08 09:06
Sommaruppehåll för U132019-06-20 19:58
Vilken Fotbollssöndag!2018-06-10 21:50
Årets största Cuphelg2018-05-13 21:15
Hyllie Camp 20182018-04-09 17:49
 
Huvudsponsorer