Välkommen till Hyllie IK!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P06

Hyllie IK P06 Segrare och 2:a i Skåne VM 2019/2020
2020-03-23 06:20
ÄNTLIGEN!
Efter en lång, mörk och tråkig vinter (eller har det varit vinter?!?), var det dags att avsluta Skåne VM, Höllvikens Vinterserie!

Vilken avslutningshelg, både när det gäller vädret när nu solen äntligen tittade fram, och resultatmässigt för killarna i Hyllie IK P06 som har varit på ett fantastiskt spelhumör i helgen!

2 lag som deltog i 2 klasser sedan November månad, killarna har kämpat i ur och skur och äntligen var man klara för A finaler i båda sina klasser!
Lördagen inleddes med Semifinal mot Lunds BK för ett av våra gäng!
Bra motstånd och en match som kontrollerades fint av di Gröne från början till slut och man kunde behagligt öka tempot också vilket gjorde att HIK gick segrandes ur Semifinalen.
Bestämt och klart, HIK var i final i ena klassen.
Man skulle ställas mot ett mycket duktigt FCR, som kanske hade hamnat i fel klass......, men våra killar kämpade på bra, skapade chanser, men tyvärr orkade vi inte hela vägen idag.

Citat från FC Bellevues hemsida: "I finalen pulvriserade Rosengård Hyllie med 9-3"
Detta verkar vara ett väl tilltaget Citat inom FC Bellevue, att man pulvriserar sina motståndare, i detta fallet skulle det vara FC Rosengård som skulle ha pulvriserat HIK.
Tyvärr ett uttryck som verkar vara välanvänt då FC Bellevue internt pulvriserat sitt egna P06 lag...

Nej, HIK blev inte pulvriserat utan man stod upp oerhört bra, mot ett lag som var betydligt större i fysiken och hade hamnat i fel klass.
Killarna gjorde det riktigt bra och krigade in i det sista och gjorde det med hjärta hela vägen
Grattis till en fin 2:a placering i denna trevliga turnering killar, vi ledare är oerhört stolta över er insats under den gångna säsongen!

På Söndagen var det dags för nästa klass och HIK var taggade, eller kanske inte i början, mer för att stressa upp föräldrarna på sidlinjen lite.....
Lunds BK stod för motståndet i Semifinalen och var STORA, mot vårt stundtals kortväxta, men ack så spelskickliga lag.
Lund öppande matchen kanske lite bättre än HIK, men desto längre matchen gick, desto bättre började di Gröne äta sig in i matchen, både offensivt och defensivt.
Tempot höjdes från båda lagen, men en fin och välspelad Semifinal, där HIK gick segrandes ur denna gången.
Fint spel och bra insats där HIK vänder underläge 0-1 till vinst 4-1.
På andra planen var det dags för en riktigt tuff semifinal mellan LB07 och Vellinge, där LB leder matchen med 3-1 och VIF hämtar upp till 3-3...
Semifinalen avslutades med straffar och efter det stod det klart att HIK möter våra vänner i Vellinge i finalen.

Solsken, solandes föräldrar (det var ok att ni satt och fick lite sol på samma sida som ledarna:-)), och dags för matchstart.
Vellinge har vi alltid haft trevliga matcher mot, likaså denna gången, en bra match, men där HIK blev ett steg starkare och VIF åkte tyvärr på många skador och fick avsluta matchen med 1 man mindre på plan
Riktigt fint spel och man avslutade årets Skåne VM med seger i finalen mot vännerna i Vellinge som vi gratulerar till 2:a platsen!

Som sagt, efter en lång och mörk period kom äntligen solen fram, både vädermässigt, men även för killarna i Hyllie IK P06 som återigen visar att vi har en mycket fin trupp, håller alla våra killar igång (förutsatt att man tränar givetvis)
och man är med och fightas bland topplagen i Skåne, vi har ju trots allt vunnit VM... (Vintermästerskapen) under säsongen 2019/2020 och placerat oss 2:a med laget i den andra klassen, dvs båda lagen med i toppstriden!

GRATTIS GRABBAR OCH TACK FÖR EN LÅNG OCH FIN SÄSONG I UR OCH SKUR!

Gemenskap-Glädje-Stolthet-Prestation
Forza HIK
👊💚

Nyhetsarkiv
Glad Midsommar 2020-06-19 09:43
Glad Påsk2020-04-08 09:06
Sommaruppehåll för U132019-06-20 19:58
Vilken Fotbollssöndag!2018-06-10 21:50
Årets största Cuphelg2018-05-13 21:15
Hyllie Camp 20182018-04-09 17:49
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Anslut dig!
BronsSponsorer