Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P06

Julledigt, men ändå inte....Peneton Cup och Karlskrona Cup
2019-12-30 20:10
U13 på Julledighet, men inte alltför länge....
För att hålla igång killarna och låta dem springa av all Julmaten valde vi att spela i Peneton Cup den 26/12 och Karlskrona Cup den 28/12, 2 mycket trevlig turneringar med nya motståndare på andra sidan.

Den 26/12 inledde vi med en tidig samling i Qpoolen i Hässleholm, mycket fin hall och en trevlig turnering, dock en lång dag med endast 1 spelplan.
Vi ställde upp med 3 lag i denna turnering och alla 3 lagen gick vidare till A-Slutspel, varav det ena laget till Semifinal, medans övriga lag kom till kvartsfinal.
HIK möttes med 2 lag i Kvartsfinalen, vilket givetvis inte är roligt i en turnering, men killarna skötte det bra!
Lite trögstartade på morgonen, men efterhand som dagen gick så spelade killarna bättre och bättre fotboll, vilket visade sig på resultaten.
Ett av lagen fick möta IFK Hässleholm, som var mycket duktiga, men där HIK öppnade bäst, tyvärr var det lite småslarv och det straffade oss mot IFK, som kunde vända ett 0-1 underläge till 2-1 vinst i kvartsfinalen och där var tyvärr dagen slut för ett av våra lag.
Det andra och 3:e laget möttes i kvartsfinalen där ett av våra lag vann över det andra laget och gick vidare till Semifinal, där IFK Hässleholm stod för motståndet.
En tuff och välspelad match, där vi ändå får säga att Bollinnehavet var till HIK´s fördel.....
Förlängning med 2 minuter, fortsatt oavgjort, plocka ut ytterligare 1 spelare och förlängning, fortsatt oavgjort, därefter ytterligare 1 spelare vilket innebar 2 utespelare och 1 MV och spela Suddendeath, tufft och starkt psyke att kunna göra det när alla tittar och hejar på, men killarna gjorde det mycket bra, vi hade spelet, men ....., tyvärr räckte inte detta idag, utan IFK kunde på en kontring avsluta matchen med 1-0 på Suddendeath, inte rättvist, men så är fotbollen....

Spel om 3:e pris och återigen var det IFK som stod för motståndet, 1 match där vi har oerhört mycket bollinnehav och samma matchbild som matchen innan, men vi lät det gå lika långt som i semifinalen och samma avslutning, tråkigt, men så är fotbollen.

IFK Hässleholm kom 1:a, 2:a och 3:a, snyggt jobbat och HIK kom 4:a
Vi är mycket stolta över grabbarnas prestationer och att man står upp så bra som man gör, med 3 lag!

28/12, Karlskrona Cup,
Vi anmälde oss till denna cup för att få lite annat motstånd och komma upp till Blekinge lite
Vilken trevlig turnering, proffsigt bemötande vid ankomst, grym arena och mycket proffsigt arrangerat med speakers, resultattavla, proffsiga domare och i allmänt ett mycket fint arrangemang!

HIK åkte upp med 2 lag till denna turnering och Futsal är underhållande, det tror jag många tycker som är med som åskådare, men även killarna som lirar.
HIK öppnade upp väldigt bra från start och spelade ur sina grupper stabilt och fint och kom till A-Semifinal med båda lagen.
Trots semifinaler så höll killarna huvudet väldigt högt och spelade av matcherna som vilka matcher som helst och efter semifinalerna stod det klart...., HIK var i final med båda sina lag, WOW!!
En final där vi samlade killarna och pratade igenom hur bra vi spelat igenom hela turneringen och där vi egentligen inte ville spela mot varandra, men vi gjorde det. Hyllie hade redan vunnit turneringen, vilket vi är stolta över.

Efter och under turneringen fick vi mycket beröm för en fin och välspelad fotboll, av åskådare, motståndare och arrangör, kul att få detta bekräftat av andra då man ibland blir hemmablind, men när vi nu tittar på våra videos från matcherna så ser vi otroligt mycket positivt och många bra saker som killarna gör i sina matcher.

Grym insats under båda dagarna Boys!
Nu börjar vi ladda inför Skånecupen och vilar några dagar innan vi kör igång igen med träningen!

⭐⭐

GRYMT JOBBAT BOYS!!

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT 2020 önskar ledarna för U13!!

Gemenskap-Glädje-Stolthet-Prestation
Forza HIK
👊💚


Nyhetsarkiv
3:e seriehelgen för P062021-06-06 22:30
Glad Midsommar 2020-06-19 09:43
Glad Påsk2020-04-08 09:06
Sommaruppehåll för U132019-06-20 19:58
Vilken Fotbollssöndag!2018-06-10 21:50
Årets största Cuphelg2018-05-13 21:15
Hyllie Camp 20182018-04-09 17:49
 
Huvudsponsorer