Välkommen till Hyllie IK!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P06

Hyllie IK U13 segrare i 44:e upplagan av den anrika Trianon Olympic Cup, i P13 klassen!
2019-11-10 21:46
U13 återigen på äventyr....
Denna gången var vi dock inte långt hemifrån, utan det var dags att återigen göra en entré på gamla Wihlborgs Arena som vi är välbekanta med och spela den Anrika Turneringen: 
Trianon Olympic Cup, 44:e upplagan var det detta året.

HIK ställde upp med 3 lag, samling 08.00 för ett av lagen och de andra samlades kort därefter.
Tidig morgon och dags att väcka killarna.

Alla 3 lagen spelade en fin fotboll och kämpade verkligen på genom hela turneringen! Detta resulterade i att alla 3 lagen även gick till slutspel, häftigt!!!

Ett av våra lag startade med 1/8 final mot FCR, en match där vi inte var riktigt vakna i början och blev straffade, dock hämtade vi upp oss från ett 0-2 underläge till 1-2 och tryckte på rejält för 2-2, men tyvärr blåste slutsignalen och det blev ett äventyr som slutade med ett uttåg efter 1/8 finalen, tråkigt, men en bra kämpainsats!

De andra 2 lagen levde vidare och klarade sig igenom 1/8 finalen och stod mot duktiga FCB i kvartsfinalen och mot Staffanstorp i den andra kvarten.
2 tuffa matcher där vi spelar oavgjort mot FC Bellevue på stopptid och går till förlängning, där HIK blev det starkare laget och vann med 2-1.
Det andra laget kunde stänga matchen mot Staffanstorp på ord.tid med 1-0 vilket räckt till och båda lagen var i semifinaler som spelades samtidigt.

Det ena laget fick IFK Simrishamn som man hanterade väl och kunde spela sig ur med ett resultat till 3-1 och finalen stod för dörren.

Vårt andra lag fick just...., FCR för andra gången denna kvällen. En oerhört tuff match där HIK står upp bra och vi går in på stopptid med 1-1, tyvärr i förlängningen tog vi inte tillvara på våra chanser, medans FCR tog sin chans och stängde matchen på Golden Goal och 2-1.

MEN, för tredje gången denna dag skulle FCR få möta HIK igen i finalen denna gången och det blev en gång för mycket för FCR.., en final som var tight, precis som en final skall vara mellan 2 mycket duktiga lag och idag efter 3:e gången så fick FCR lägga sig för di gröne, en fin hörnkombination av våra kvicka spelare ställde FCR´s målvalvakt frågandes när bollen satt i nätet. Efter det spelade killarna smart och kunde stänga matchen med 1-0 och plocka hem bucklan i denna trevlig turnering!

Otroligt fin laganda rakt igenom i alla lagen och HIK killarna var på plats och hejade upp sina lagkamrater, hela vägen in i kaklet och hela vägen fram till bucklan!
Bra laganda, fin gemenskap och en otrolig glädje hos samtliga!!!
Samtidigt visar vi återigen vilken fin bredd truppen har och att så många grabbar hålls igång och kommer så långt i turnering efter turnering! IMPONERANDE!!

GRATTIS OCH SNYGGT JOBBAT AV ALLA 3 LAGEN!!

https://www.cupmate.nu/cup/olympiccup 


GRYMT JOBBAT BOYS!!

Gemenskap-Glädje-Stolthet-Prestation
Forza HIK
👊💚


Nyhetsarkiv
Glad Påsk2020-04-08 09:06
Sommaruppehåll för U132019-06-20 19:58
Vilken Fotbollssöndag!2018-06-10 21:50
Årets största Cuphelg2018-05-13 21:15
Hyllie Camp 20182018-04-09 17:49
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Anslut dig!
BronsSponsorer