Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK
U13

Vilken Fotbollssöndag!
2018-06-10 21:50
En fantastisk Fotbollssöndag med 4 matcher för P06!

Fotboll hela Söndagen, från kl. 10 till kl. 16.30!

Vi inledde dagen med match mot IKF Malmö, en fin match med många och fina prestationer, men där HIK blev det starkare laget idag.
Trots det en fin och schysst match på alla sätt och vis!
Fint och spelskickligt lag som tog sig an uppgiften idag, härligt att se!

Match 2 spelades mot Rydsgård på hemmaplan, en tuff match på nivå A och vi hade idag tufft att få ihop antalet spelare, vilket innebar att våra kollegor i P07 lånade oss 2 spelare, mycket tacksamt.
Dessa 2 spelare gjorde det mycket bra och kom snabbt in i gruppen med övriga killar, vi fick även låna en MV som inte brukar spela med oss, och även han gjorde det mycket bra idag!
För killarna från P07 så var det kanske lite nervöst i början (vem hade inte varit det om man går rakt in och spelar mot äldre killar och i nivå A....), men efterhand som matchen gick så spelade truppen skickligare och skickligare fotboll, imponerande att se killar som är 11-12 år gamla som kan spela så mogen fotboll!
I denna match gjorde många väldigt fina prestationer, både individuellt och kollektivt, vilket innebar att det blev för tufft för Rydsgård att stå emot HIK, en mycket fint genomförd match av båda lagen och en duktig domare.

Match 3 mot TFF var en inbjudan att lira på TFF dagen, riktigt häftigt och premiär för dessa killar att spela 9 manna fotboll!
Trots att vi bara hade 1 avbytare på plats så gav killarna järnet, gav aldrig upp och kämpade igenom hela matchen, vi är oerhört stolta över att man antar utmaningen, trots endast 1 avbytare....
En oavgjord match idag och det är fantastiskt bra jobbat av våra killar!

Den sista matchen för dagen var mot FC Bellevue, alltid kul att spela mot våra vänner där och alltid nervkittlande matcher mot dem.
2 riktigt duktiga lag stod på plan och var riktigt taggade.
FCB öppnade matchen bäst, men efterhand som matchen fortlöpte så kom HIK rejält in i matchen och gav FCB något att sätta tänderna i..., många målchanser men bollen ville inte in....., dagens match slutar oavgjort med en oerhört grym prestation av HIK!!

Vi vill tacka alla ledare och spelare idag för oerhört grymt genomförda matcher och ett stort tack till våra kollegor i P05 och P07 för hjälpen med spelare, häftigt att vi har så fin kompetens i era ålderskullar!

Terminen går nu mot sitt slut och vi är mycket stolta över killarnas fina prestationer.
Vi är mycket stolta över HIK familjen och den fina gemenskapen som finns i föreningen, absolut något man fortsatt skall hålla fast vid!

Nu börjar vi runda av för att ladda batterierna inför allt spännande som sker till hösten med MYCKET fotboll!!

Gemenskap-Glädje-Stolthet-Prestation

Forza HIK
👊 💚


Nyhetsarkiv
Vilken Fotbollssöndag!2018-06-10 21:50
Årets största Cuphelg2018-05-13 21:15
Hyllie Camp 20182018-04-09 17:49
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Silversponsorer
BronsSponsorer