Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
1-1 mot Lindeborgs FF sedan slocknade ljusen
2016-02-29 23:29
Sista MM matchen så ställdes vi mot Lindeborgs FF.  Våra först 25 minuter är bra vi spelar bra fotboll, det vi pratade om genomfördes, skapade mängder av målchansen men var otroligt uddlösa. Mitt i halvleken kommer kallduschen Lindeborg utnyttjar vårt obeslutsamma försvarsspel och tar ledningen med 1-0 genom ett långskott.
Sedan hamnar vi i ett tillstånd med stress och frustration.
Andra halvlek jagar vi en kvittering försöker och försöker med är uddlösa idag.
Men till slut kommer kvitteringen, vi öppnar upp högerkanten och där kommer Zoe farande ett bra inspel/skott tar på en lindeborgs spelare och går mål, skönt att få kvittera och mycket roligt att Zoe endast 15 år gör sitt först seniormål.
Tyvärr så slocknade ljusen på IP nästan direkt efter och matchen kunde inte slutföras.
Andra gången det händer oss, fast vi hade prata med vaktmästaren om att det var match och fått allt ok. Jävligt dåligt av Fritid Malmö ytterligare en gång.