F05 (F05/06)

Fc Rosengård - Hyllie IK F-06
2015-04-14 10:50

Att spela match precis efter Fc Rosengårds A-lags träning blev givetvis en succé. Många beundrande blickar från Hyllie tjejerna och många fick även autografer med sig hem :-)

Målet för dagen var Björns idé , för övrigt en väldigt bra sådan även om jag missförstod, där vi skulle ha ett mål istället för att fokusera på matchens utgång.
10 passningar under första halvleken, detta slog vi efter första 6 minuterna. Totalt blev det 50 passningar varav cirka 30-35 passningar i första.

Resultatet blev galna 13-4 till Hyllie IK där vi i stort sett var bättre på allt, oväsentligt egentligen men vi var kvicka, passningssäkra speciellt i första.
Bra rörelse, en del snack sinsemellan och en del osjälviskhet vid en del klara lägen där man kunde skjutiti själv men passar istället, det  bådar gott inför framtiden.

I andra blir vi ganska målglada då vi inser att här kan vi göra många mål så vi glömmer bort det där med passningar och vill gå själva. Fortfarande lite för snälla och springer bredvid, får vi bara bort det så blir vi riktigt farliga men det känns inte som det viktigaste men jag kan inte släppa det;)

Målen gjordes utav; Stella 6 mål, Olivia v Barnekow (OvB) 4 mål, Julia L 1 mål, Iris 1 mål & Julia S 1 mål.

Alla gör en bra match, 13 spelare där jag ville ge alla speltid men detta löstes med hjälp utav alla spelarna som lyssnade och bytte när detta utropades.
Fortfarande kul att se dom nya utvecklas.

Förutom målskyttar och övriga som gör en bra instas så tycker jag att spelare som Bodeckenbauer (Isabel) och Julienbauer (Julia L) och deras inställning under match är fenomenal, givetvis alla men "killern" i dom är fantastisk!!
Vill snart inte kalla dom nya tjejerna för nya längre då utvecklingen går snabbt framåt.