Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
F05 (F05/06)

Minicup i Höllviken 7 sept - F8
2014-09-10 14:39

Efter den trista förlusten i Klågerup så revanscherade sig Hyllie i Höllvikens söndagscup.

I dagens uppställning hade vi två nya flickor, Engla S och Isabella. Första matchen var mot Höllvikens -06:or och det var en tuff match... men tuffheten kom från våra flickor. Inom fem minuter hade "krigaren" Engla S spräckt nollan och vi ledde med 1-0, några minuter senare fixade hon även 2-0. Roligt för henne, 2 mål i sin första match med Hyllie IK. Den andra nykomlingen Isabella visade trots sin korta tid i klubben bra teknik och som mittfältare norpade hon bollen från motståndarna flera gånger, vände om och skickade vidare bollen som en mittfältare ska göra.

Övriga flickor som var med Olivia v B, Julia, Isabel, Tuva, Thea, Ellen gjorde stabila insatser som brukligt, Ellen och Thea i målet hade inte mycket att göra men när det var ett anfall så avvärjdes det snabbt och skickade ut bollen igen för att snabbt starta ett anfall. Tuva hade lite otur idag och fick en del smällar, som krigare som hon är var det verkligen inte många bolldueller hon förlorade, bra jobbat Tuva.

Målsprutorna Olivia och Isabel (totalt efter tre matcher; 8 resp 7 mål) fick idag sällskap av Julia, som var back 80% av tiden men som lyckades med 4 mål, varav ett mål som var ett långskott från egen planhalva direkt in i mål.

Alla fick spela back, mittfält och anfall och de väldigt duktiga på vilken position de än spelade på och spelbilden såg likadan ut i alla matcher och resultaten slutade ungefär likadant.

Hyllie - Höllviken     7-1

Hyllie - Klagshamn 6-2

Hyllie- LB07            9-0  (LB:s -07:or)