Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
F05 (F05/06)

Lunds FF - Hyllie IK F-05 0-3
2016-10-04 15:04
Äntligen lossnade det för oss igen. Efter att ha spelat rent ut sagt dåligt under nästan hela hösten kändes det som att det lossnade redan förra veckan då vi gjorde en väldigt bra andra halvlek mot Nike. Idag gör vi  två bra halvlekar och vår bästa match på mycket länge. Vi tackar Lunds FF som hjälpte till att flytta matchen till eftermiddagen så vi hann med att vinna Malmömästerskapet med våra F-06 tjejer på förmiddagen. Stort tack Richard.
Vi börjar matchen i ett ursinnigt tempo och gör 1-0 redan i första anfallet. Vi anfaller med många tjejer och har ett mycket bra passningsspel från målvakt och ända upp i anfallet. Matchen fortsätter nästan så här rakt igenom. Lunds FF är duktiga och givetvis skapar de några farligheter, men det vi släpper igenom stoppar Ellen i målet på ett föredömligt sätt.
har för mig att vi gör 2-0 i första och sedan kom trean i andra halvlek. Tror även att Stella gjorde dem alla, men kan ha fel. Hur som helst spelar vi nu en väldigt trevlig passnings fotboll där många är aktiva och löpvilliga, många vill också ha bollen och vågar göra sig fria för att kunna få den.
Stort plus till Ellen i målet som höll sin andra raka nolla med F-05 laget!
Stort plus även till Ellie som åter igen gör en fantom match som mitt mittfältare. Idag gör Elin sin bästa match för hösten och det kändes som hon hittade riktigt rätt på sin lite nya mittfälts position. OvB gör också en riktigt bra insats på motsatt mittfälts sida. Största pluset går nog ändå till Ella, Kajsa och Fatima som idag gör ett nästan prickfritt försvarsspel.