2015-09-30 11:23
En fantastisk lördag med så gott som sommarväder, nåväl sensommarväder då.
Dagens match mot Kyrkheddinge, som vi aldrig mött, skulle bli en tuff uppgift trodde vi på förhand.

Med en hel del mer eller mindre nya tjejer, så skulle det bli kul att i matchsituation se dom ordentligt och vad vi tutat i dom för kunskap.

En första halvlek där vi har övertaget slutar 1-1 med stundtals bra passningar men väldigt god kämpaglöd från alla. Julia Svensson gör stora framsteg hela tiden med fin "doja" vid sina tillslag.
Edith gör en bra halvlek mellan stolparna. Stella och Julia med sin rutin gör det bra och samarbetar vid målet som Stella skjuter in.

Andra halvlek rivstartar vi och gör 2 fina mål av Stella, Julia Lindström är med sin arbetskapacitet väl värd att göra nån balja men överlåter det till Stella denna dag.
Edith har tagit ett par kliv framåt sista tiden och börjar få en bra passningsfot och placerar sig rätt på sin position där hon ska spela. Kul Edith!!!
Men efter 2 enkla och olycksaliga mål där vi inte får bort bollen så får Karin tyvärr släppa 2 bollar förbi sig andra halvan av halvleken till 3-3 vilket också blir slutresultatet.
Annars gör Karin allt hon kan mellan stolparna och gör en bra andra halvlek.

Många pigga fötter, Johanna gör nog sin första match där jag är med (tror hon varit med innan) och tuffade till sig ju längre matchen led, Thea är ett litet rivjärn som aldrig ger sig (hon är bara 07:a) och gör det bra. Tuva Andersson tyckte jag var väldigt duktig idag, rejäl i sina brytningar. Alla gör en bra match, men 3 mål av Stella är självklart väl värt en eloge men jag kan aldrig sluta impas av Julia Lindström som har en så enorm arbetskapacitet och tuffhet i sig, grymt värdefull!!

Måste även notera att dagens tränare i motståndarlaget var oerhört trevliga och skojfriska, sånt är alltid trevligt!!!!